-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
تقریبا 2 ساعت پیش سفارش دادم امیدوارم سرویسشون خوب باشه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid2009s
تقریبا 2 ساعت پیش سفارش دادم امیدوارم سرویسشون خوب باشه
سرویس دهیشون مطمئن باشید که خوبه
فقط یه مشکل دارن که وقتی ظرفیت سرورشون پر میشه 1 ماه طول میکشه که سرویس جدید بگیرن شاید نمیدونن که تقاضا واسه سرویسشون خیلی بالاس :دی
-
ما هم 2 3 ماهه سرویس داریم ، مشکلی نبوده
-
سرویس کاربران تحویل داده شد.
ممنون از دوستانی که به ما لطف دارند!
سرور جدید از انگلیس با مشخصات زیر تهیه شد.
Cpu: Dual Intel E5606
Ram: 48GB DDR3
HDD: 4x2TB SAS HDD Raid-10
Port: 1Gbps
از این پس سفارشات طبق روال گذشته ارائه داده میشود!
سرور انگلستان از دیتاسنتر uk2 بوده
سرورهای جدید همگی همانند سابق از رید 10 استفاده شده همینطور جهت داشتن سرعتی مطلوب از هارد نوع ساس که به مراتب از هاردهای ساتا بهتر و قوی تر هستند استفاده نموده ایم!
-
سلام جناب مسعودی عزیز
منتظرم از هلند یا سوئیس یا آلمان از این آفرها بزاری ! :دی
کی انشالله ؟
-
من دیشب سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده لطفا بررسی کنید.سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin12
ایمیلتون؟
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
سلام جناب مسعودی عزیز
منتظرم از هلند یا سوئیس یا آلمان از این آفرها بزاری ! :دی
کی انشالله ؟
ایشالله یک دیتاسنتر گیربیاریم ایرانی توش پر نزنه حتما میریم سمتش!
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
ایشالله یک دیتاسنتر گیربیاریم ایرانی توش پر نزنه حتما میریم سمتش!
:))
پس تا سال های سال باید منتظر بمونم !
آفر 4گیگ رم ، فقط از فرانسه هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin12
سفارشتون رو چک کردم، مال دیشب نبود! 2 نصف شب امروز :دی
تا عصر سرویستون تحویله!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
قابل توجه تمامی کاربران ، جوان سرور جهت بهبود و افزایش سطح سرویس دهی خود با راه اندازی بخش حامی مشترکین Customer Care آمادگی انتقادات و پیشنهادات شما کاربران عزیز میباشد.
لازم به ذکر است هرگونه مشکل خاصی که با هر یک از دپارتمان های پشتیبانی جوان سرور مواجه شدید میتونید با این بخش در ارتباط باشید.(از ارسال تیکت پشتیبانی فنی به این بخش جدا خودداری نمایید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
:))
پس تا سال های سال باید منتظر بمونم !
آفر 4گیگ رم ، فقط از فرانسه هست ؟
بله فقط از فرانسه هست!
یک لوکیشن جدید از دیتاسنتری جدید در راه است!
-
-
عزیز پنل ریبوت نداره ؟ 8-|
-
عزیز من سفارش ثبت کردم اگر جلو بندازیدش ممنون میشم
شماره سفارش 6859869907
-
واقعا پشتیبانیشون خوبه
مثل بعضی از همکارا نمی گن این به بخش پشتیبانی مربوط نمیشه یا ...
امیدوارم موفق و پیروز باشید
-
سلام
سرویس خالی از امریکا دارید ؟
-
حرف دل رو باید زد واقعا پشتیبانیتون افتضاحه . 4 روزه درخواست ریست سرور دادم هنوز انجام نشده . 10 تا تیکت هم فرستادم . تماس تلفنی گرفتم میگن حتما مشکلی پیش اومده اما هیچ جواب قانع کننده ای نگرفتم . بنده خدا کسی که سرور رو بهش داده بودم ، آبروش رفت که هیچ پدر من رو هم در آورد از بس تو این 3 4 روز زنگ زد . اعصابم بابت این قضیه به غایت خورده . جالب اینه که هیچ جواب قانع کننده ای هم در پاسخ به تیکت نمیدن .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
دوست عزیز من چند وقت پیش درخواست ریست دادم ، ساعت 2 نیمه شب بود ، 10 دقیقه بعد انجام شد! فکر نمی کنم حرف شما درست باشه ...
اگه میخواید تیکت ها رو بزارم براتون !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
جالبه دوستان تشکراتشون رو اینجا بکنن اما برای انتقاد به یه بخش دیگه مراجعه کنن . من خودم تا به حال به اون بخش مراجعه نکرده بودم . به نظرتون بهتر نیست دوستانی که تشکرها رو اینجا میبینن مشکلات و انتقادات رو هم همینجا ببینن ؟ به نظرتون اینجوری قضاوت راحت تر نیست ؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
می دونم تا ساعات آینده پست های من و شما حذف خواهد شد (بدلیل پاکسازی تاپیک) اما باز هم این پست رو ارسال می کنم تا کسی فکر بد نکنه ،
اگه قصد اثبات حرفتون رو دارید و می خواهید ما رو قانع کنید ، خوب بفرمائید تیکت ها رو قرار بدید. مشخصات ورود بدید بنده شخصاً تیکت ها رو چک کنم.
چون ما هم از ایشون سرویس داریم و حتماً ایشون رو زیر نظر داریم. خوشحال میشیم اگه مشکلی باهاشون دارید اثبات کنید. چون تا الان بنده چیز خاصی ازشون ندیدم.
بفرمایید :
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
بفرمایید :
احتمالا مشکلی داشته سرویستون یا برای جناب مسعودی کاری پیش اومده چون یکی از vps های من اون روز خاموش شد تیکت زدم روشن کردن.
در ضمن اگر خیلی واجب بود میتونستین در ساعاتی که اعلام کردن باهاشون در تماس باشین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
احتمالا مشکلی داشته سرویستون یا برای جناب مسعودی کاری پیش اومده چون یکی از vps های من اون روز خاموش شد تیکت زدم روشن کردن. در ضمن اگر خیلی واجب بود میتونستین در ساعاتی که اعلام کردن باهاشون در تماس باشین.
اگه به پست اولی که در این مورد گذاشتم مراجعه کنید متوجه میشید که تماس تلفنی هم داشتم !!!
-
بررسی تیکت ایشون رو بنده که دسترسی به پنل پیدا کنم انجام میدم! فعلا gprs ایرانسل :دی
بدلیل اسپم در تیکتینگ پاسخ ایشون با تاخیر رسیدگی کردیم در آن روز!در ضمن مشکل تناقض ای پی سرویس داده شده با ای پی درخواستی ایشون هست که باید تطابق داده بشه ببینیم چی شده!که نیاز به بررسی هست
جناب موسوی دوروز از تیکتتون گذشته بعد پست میدید 4 روز؟!روز اول بدلیل اسپم جوابتون رو با تاخیر فرستادیم که اصلش هم نباید میفرستادیم در قوانین نوشتیم تیکتی که اسپم بشه هیچ پاسخی نمیدیم!روز دوم هم در حال بررسی قرار دادیم تیکتتون رو که خودتون زحمت اپدیتش رو کشیدید! تماس هم گرفتید گفتم دارم بررسی میکنم!تیکت هایی که زیر 15 دقیقه ارسال شد رو هم قرار بدید! ما هیچ مسئولیتی نیز بابت فروش شما به شخص دیگر نداریم!البته خوشحالم با اینکه میفرمایید ساپورت بده ولی هر روز یک سفارش میدید ! ساپورت بد رو هنوز تجربه نکردید!وقتی تیکتتون در حال بررسی هست صـــــــــــــــبر داشته باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بررسی تیکت ایشون رو بنده که دسترسی به پنل پیدا کنم انجام میدم! فعلا gprs ایرانسل :دی بدلیل اسپم در تیکتینگ پاسخ ایشون با تاخیر رسیدگی کردیم در آن روز!در ضمن مشکل تناقض ای پی سرویس داده شده با ای پی درخواستی ایشون هست که باید تطابق داده بشه ببینیم چی شده!که نیاز به بررسی هست جناب موسوی دوروز از تیکتتون گذشته بعد پست میدید 4 روز؟!روز اول بدلیل اسپم جوابتون رو با تاخیر فرستادیم که اصلش هم نباید میفرستادیم در قوانین نوشتیم تیکتی که اسپم بشه هیچ پاسخی نمیدیم!روز دوم هم در حال بررسی قرار دادیم تیکتتون رو که خودتون زحمت اپدیتش رو کشیدید! تماس هم گرفتید گفتم دارم بررسی میکنم!تیکت هایی که زیر 15 دقیقه ارسال شد رو هم قرار بدید! ما هیچ مسئولیتی نیز بابت فروش شما به شخص دیگر نداریم!البته خوشحالم با اینکه میفرمایید ساپورت بده ولی هر روز یک سفارش میدید ! ساپورت بد رو هنوز تجربه نکردید!وقتی تیکتتون در حال بررسی هست صـــــــــــــــبر داشته باشید.
جناب مسعودی فرقی نمیکنه سرور رو خودم استفاده کنم یا شخص دیگه چه بسا اگه این مشکل واسه سرور خودم میفتاد خیلی بیشتر برام مشکل پیش میومد . تا حالا همچین موردی از شما ندیده بودم چندین بار هم درخواست پشتیبانی داشتم و راضی بودم اما این یکی دیگه واقعا ... به نظر خودتون اگه یه پنل ریبوت به مشتریاتون بدین مشکلات کمتر نمیشه ؟ این انتقاد ها واسه خراب کردن کار شما نیست قربان ، اینا واسه اینه که سازنده باشه . نکته جالب اینه که بنده امشب سفارش سرور دادم کمتر از 1 ساعت آماده شد . اما برای یک ریبوت اینقدر مشکل ایجاد شد .
-
با سلام
با این سرور میتونم s o c k s به یوزر بدم؟؟
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
s o c k s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
جناب مسعودی فرقی نمیکنه سرور رو خودم استفاده کنم یا شخص دیگه چه بسا اگه این مشکل واسه سرور خودم میفتاد خیلی بیشتر برام مشکل پیش میومد . تا حالا همچین موردی از شما ندیده بودم چندین بار هم درخواست پشتیبانی داشتم و راضی بودم اما این یکی دیگه واقعا ... به نظر خودتون اگه یه پنل ریبوت به مشتریاتون بدین مشکلات کمتر نمیشه ؟ این انتقاد ها واسه خراب کردن کار شما نیست قربان ، اینا واسه اینه که سازنده باشه . نکته جالب اینه که بنده امشب سفارش سرور دادم کمتر از 1 ساعت آماده شد . اما برای یک ریبوت اینقدر مشکل ایجاد شد .
برای پنل ریبوت ما هزینه کردیم و نصب کردیم متاسفانه تیم پشتیبان پنل ریبوت زیاد جالب نیست! مشکلات ما که هنوز نتونستند برطرف کنند! و ما رو کلا از هرچی کار با ایرانی پشیمون کردند! در حال مذاکره با برنامه نویسان اون ور آب هستیم که برامون پنلی تکمیل بنویسند اینطوری بهتر از اینه که ......
یک نمونه از پنل های تحت وب برای سرورهای اختصاصیمون بزودی بهره برداری میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بررسی تیکت ایشون رو بنده که دسترسی به پنل پیدا کنم انجام میدم! فعلا gprs ایرانسل :دی بدلیل اسپم در تیکتینگ پاسخ ایشون با تاخیر رسیدگی کردیم در آن روز!در ضمن مشکل تناقض ای پی سرویس داده شده با ای پی درخواستی ایشون هست که باید تطابق داده بشه ببینیم چی شده!که نیاز به بررسی هست جناب موسوی دوروز از تیکتتون گذشته بعد پست میدید 4 روز؟!روز اول بدلیل اسپم جوابتون رو با تاخیر فرستادیم که اصلش هم نباید میفرستادیم در قوانین نوشتیم تیکتی که اسپم بشه هیچ پاسخی نمیدیم!روز دوم هم در حال بررسی قرار دادیم تیکتتون رو که خودتون زحمت اپدیتش رو کشیدید! تماس هم گرفتید گفتم دارم بررسی میکنم!تیکت هایی که زیر 15 دقیقه ارسال شد رو هم قرار بدید! ما هیچ مسئولیتی نیز بابت فروش شما به شخص دیگر نداریم!البته خوشحالم با اینکه میفرمایید ساپورت بده ولی هر روز یک سفارش میدید ! ساپورت بد رو هنوز تجربه نکردید!وقتی تیکتتون در حال بررسی هست صـــــــــــــــبر داشته باشید.
دوستان مشکل به علت یک سو تفاهم در آی پی سرور بود که حل شد . البته سو تفاهم از جانب بنده نبود . به هر حال تشکر از آقای مسعودی که با حوصله جواب تلفن رو دادن و مشکل رو حل کردیم .
-
yeki javabe maroo nemide??????????????????????????????????????????//
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoudflasher
yeki javabe maroo nemide??????????????????????????????????????????//
بدلیل قوانین انجمن کسی پاسخ نمیده!
-
سلام . رم 512 از سينگل هاپ داري دوست عزيز؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezvani_a1
سلام . رم 512 از سينگل هاپ داري دوست عزيز؟؟
با تاخیر میتونم تحویلتون بدم!
ممکنه تحویل تا 48ساعت زمان ببرد
-
سلام
من 2 تا vps با رم 256 میخوام یکی هم 512
تخفیفی نداره ؟
-
با ایمیل Arian_nasr2008@yahoo.com یه VPS یه مگ سفارش دادم لطفا رسیعتر راه بندازینش یه خورده عجله دارم
-
فروش همچنان ادامه داره؟
من خواستم سفارش ردم گزینه "سفارش دهید" غیرفعال بود
-
ظاهرا این دوستمون نیستن فعلا..
به هر حال میخواستم در مورد هارد بپرسم..
هاردهاتون چی هستن؟سرعت هارد برام مهمه.
و اینکه دانلود با میکروتورنت مشکلی نداره که؟
----------
این سرویس ویندوز نداره؟
-- SP Offer 4096 --
مرسی
-
تیکت زدیم فرمودند امروز یا فردا سرور جدید اماده میشه :(
-
من الان می خواستم سفارش بدم ولی
=((
سبد خرید
خارج از دسترسی
ما هم اکنون این محصول را برای سفارش تمام کرده ایم و این محصول تا زمانی که مجددا محصول تهیه شود غیرفعال است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
-
-- SP Offer 4096 --
فقط لینوکس است توی پست های بعدی فرموده بودند :)