-
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
-
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
توی پنل من هم دامینم نیست و چک که میکنم با ایمیل شما ثبت شده است اما دسترسی به دامین ندارم سایت هم باز نمی شود
-
من هزینه تمدید 4 دامنه رو 2 هفته است پرداخت کردم تمدید نشده! 2 تا از دامنه ها هم داره پاک میشه رسیدگی هم نمیکنند!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
من هزینه تمدید 4 دامنه رو 2 هفته است پرداخت کردم تمدید نشده! 2 تا از دامنه ها هم داره پاک میشه رسیدگی هم نمیکنند!!!
به مشکل خوردن فکر کنم ایشالا که حل بشه مشکلشون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just-film.ir
به مشکل خوردن فکر کنم ایشالا که حل بشه مشکلشون
مشکل؟ 2 تا از دامنه های من داره پاک میشه خسارت من رو کی میده؟ حتی جواب تلفن هم نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
مشکل؟ 2 تا از دامنه های من داره پاک میشه خسارت من رو کی میده؟ حتی جواب تلفن هم نمیده
متاسفانه فکر کنم کامل تعظیل کردند شما بهتره انتقال بدید ....
-
کسی شماره تماس ایشان را ندارد تماس بگیرد؟
-
به هیچ وجه ور نمیدارن ....
-
تمامی یوزر هایی که از سایت ایشون استفاده کردن باید از راهه دیگه ای پیگیر باشند اینجا انجمن وب هاستینگ هست و جای پیگیری این موراد نیست و جالب هم هست که مدیریت تایپیک رو نمیبدن.
وقتی جیک جیک مستونت بود فکره زمستونت بود؟
- - - Updated - - -
قید دامنه ها رو بزنید و تا دسترسی همون پنلی که دارید هم قطع نشده انتقال بدید .
-
با سلام
از ایشون دامنه خریدم
الان دی ان اس ها 1 هفته هست که تغییر نمی کنه
توی سایتشون نمی تونم لاگین شم بسووردم کار نمی کنه مجدد هم برام نمی فرسته
جواب تلفن هم نمی دن
این دامین توی مخابرات ثبت شده اگر بالا نیاد بد بخت میشم
استارتر لطفا جواب بدید
-
من حتی جرات نمیکنم دامین های com و...رو از سایت های خیلی با سابقه ایرانی با قیمت ۳۵۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰ بخرم
بعد موندم این دوستان چطور برای دامینی که براشون مهم هست و... رو میان با این قیمت و از جایی نا مشخص میگیرن
برای دامین های بین المللی فقط باید از سایت های بسیار معتبر خارجی خرید کرد در حالت اول name.com و بعد خرید از خود http://resello.com
-
شما همتون یه نامه چیزی نبوسید از طرف همه دیگه . کامل کنید و بدین فتا پیگیری کنند
-
متاسفانه جو بین مردم و مشتریهامون خیلی بده
پیام های که دریافت کردم و ...
و بازم متاسفانه مقصرش خودمون هستیم به خاطر عدم پشتیبانیمون
هیچ دامنه ای مشکلی نداره و فقط عدم کلی پشتیبانی بود که این حرف ها به وجود اومده!
به هر حال من بعد از چند روز تونستم آنلاین بشم و سایت رو دوباره باز کنم و الان همه امکانات فراهم هست (ثبت و انتقال و تمدید و شارژ نمایندگی)
میتونید از داخل سایت تیکت بزنید
اینجا من نمیرسم آنلاین بشم و پیام هارو جواب بدم
با تشکر و عذر خواهی از همه مشتریها و همکارامون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
هیچ دامنه ای مشکلی نداره و فقط عدم کلی پشتیبانی بود که این حرف ها به وجود اومده!
به هر حال من بعد از چند روز تونستم آنلاین بشم و سایت رو دوباره باز کنم و الان همه امکانات فراهم هست (ثبت و انتقال و تمدید و شارژ نمایندگی)
متاسفانه کاربران اصلا درک نمکنند!
حتی عزیزانی که مشتری نیستند همش جو بی مورد میدن! جای تاسف داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
متاسفانه کاربران اصلا درک نمکنند!
حتی عزیزانی که مشتری نیستند همش جو بی مورد میدن! جای تاسف داره
جو بی مورد نیست
سایتی که یک ماه پاسخ گوی مشتریانش نباشه مشخص هست وضعیتش چطوره
-
مشکل یه روز
مشکلدوروز
مشکل سه روز
مشکل یه هفته،مشکل دو هفته
بالاخره یه جوابی یه ایمیلی باید میدادن به مشتری هاشون
میگفتن اقا زورمون زیاده گردنمون کلفته تمدید نکردیم ثبت نکردیم پولتونم نمیدیم
تا بالاخره مشتری بدونه تکلیفش چیه یه فکری بکنه
-
چرا ریست پسوورد شما کار نمیکنه .... مردم رو سر کار گذاشتین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
84032262
چرا ریست پسوورد شما کار نمیکنه .... مردم رو سر کار گذاشتین؟
بنده در پنل شماره یک http://parsdomain.sf02.hostcontrol.com/ca/login
3 تا پنل دارم هر 3 رو ریست زدم و با موفقیت پسورد ریست داده شد.
-
بله من هم قبول دارم که جوابگو نبودیم و پشتیبانی مشتری ها قطع بود
ولی با اینکه خودم نبودم و دسترسی نداشتم تمام سعیمو میکردم که پیگیر مشکلات باشم
هیچ دامنه ای بدونه ثبت نمونده چه از قبل چه الان!
الان هم که کاملا سایت پایدار و فعال هست
درمورد ریست پسورد هم سرور های هاست پارس دامین مثله اینکه با ایمیل های یاهو مشکل داره که باید تعویض کنیم
ولی ریست پسورد ریسلو بدونه مشکله
-
ایشون با دلار های ***ی دامنه ثبت کردن و الان پنل رو بستن.
برای ما هم دامنه ثبت کردن الان دچار مشکل شده. تا شنبه به ایشون مهلت داده میشه که مشکل رو حل کنن.پشتیبانی هم جواب مارو نداده .
شنبه از طریق پلیس فتا شکایت و بررسی خواهد شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porgram
برای ما هم دامنه ثبت کردن الان دچار مشکل شده. تا شنبه به ایشون مهلت داده میشه که مشکل رو حل کنن.پشتیبانی هم جواب مارو نداده .
برا ما پس چرا مشکل نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
هیچ دامنه ای مشکل نداره؟ 23 روز از پرداخت فاکتور دامنه هام گذشته تمدید نکردی الان میگی قفله؟ به من چه شما موظف بودی دامنه من رو تمدید کنی اگر دامنه رو تمدید نکی شکایت میکنم ازت.
دوستان فاکتور های پرداختی و تیکت های بی پاسخ رو ذخیره کنید ضمیمه شکایت کنیم.
-
برای اینکه دچار مشکل نشی وقتی ثبت شد منتقل می کردی رایگان به پنل کسی دیگر :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porgram
ماشالا از تعداد پستاتون و عضویتتون معلوم هست که کی هستین
کدوم پنل بسته شده؟!! امروز کلی دامنه ثبت شده
بعضی ها واقعا معلوم نیست هدفشون چی هست
شما به سایت و فروش خودتون بپردازید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
هیچ دامنه ای مشکل نداره؟ 23 روز از پرداخت فاکتور دامنه هام گذشته تمدید نکردی الان میگی قفله؟ به من چه شما موظف بودی دامنه من رو تمدید کنی اگر دامنه رو تمدید نکی شکایت میکنم ازت.
دوستان فاکتور های پرداختی و تیکت های بی پاسخ رو ذخیره کنید ضمیمه شکایت کنیم.
از اینکه پشتیبانی نبود و دیر انجام شد میخواید شکایت کنید؟!
قبلش فکر کردید؟
اگه موفق شدید اعلام کنید که منم در همین موارد از هزاران نفر ثبت شکایت کنم
تیکت بزنید همه هزینتون برگشت میخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
ماشالا از تعداد پستاتون و عضویتتون معلوم هست که کی هستین
کدوم پنل بسته شده؟!! امروز کلی دامنه ثبت شده
بعضی ها واقعا معلوم نیست هدفشون چی هست
شما به سایت و فروش خودتون بپردازید
از اینکه پشتیبانی نبود و دیر انجام شد میخواید شکایت کنید؟!
قبلش فکر کردید؟
اگه موفق شدید اعلام کنید که منم در همین موارد از هزاران نفر ثبت شکایت کنم
تیکت بزنید همه هزینتون برگشت میخوره
از اینکه 23 روزه هزینه تمدید رو دادم و شما با کمال پرویی و جسارت میای اینجا میگی دیر انجام شده؟ شما تا همین لحظه دامنه من رو تمدید نکردی با اینکه 23 روز گذشته ؟ هزینه 5 سال تمدید دامنه من رو میدید؟ از 2010 ثبت شده یا تمدید کن یا خسارت بده
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
از اینکه 23 روزه هزینه تمدید رو دادم و شما با کمال پرویی و جسارت میای اینجا میگی دیر انجام شده؟ شما تا همین لحظه دامنه من رو تمدید نکردی با اینکه 23 روز گذشته ؟ هزینه 5 سال تمدید دامنه من رو میدید؟ از 2010 ثبت شده یا تمدید کن یا خسارت بده
شما از هرکی میخوای بپرس
دامنه شما ۶۰ روز قفل بوده هیچجا و هیچ کس نمیتونسته تمدید کنه
به هرحال مبلغ شما کامل برگشت خورده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
شما از هرکی میخوای بپرس
دامنه شما ۶۰ روز قفل بوده هیچجا و هیچ کس نمیتونسته تمدید کنه
به هرحال مبلغ شما کامل برگشت خورده
در زمانی که دامنه در وضعیت Expired قرار گرفته باشد ؛ امکان تمدید دامنه وجود دارد .
مگر اینکه دامنه ایشون در حالت Deleted باشد و نیازمند Restore !
در کدام وضعیت بود ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h-f
در زمانی که دامنه در وضعیت Expired قرار گرفته باشد ؛ امکان تمدید دامنه وجود دارد .
مگر اینکه دامنه ایشون در حالت Deleted باشد و نیازمند Restore !
در کدام وضعیت بود ؟
دوست عزیز در حال دیلیت نبود و امکان داشت ایشون دیر اقدام کرد در حالت دیلیت قرار گرفت و حالا میزنه زیرش! تمام مستندات موجوده حتی برای دامنه هایی که امکان تمدید دارند تیکت زدم پاسخی ندادن.... موضوع بسیار واضح هست حتی تشکر های بی دلیل SamaN DL ...
-
دوست عزیز . ما هر موقع میریم . تو سایت خرابه . الان تکلیف ما چیه میخوام dns عوض کنیم
این پنل ریسلو هم گذاشتین خرابه پسورد ارسال نمیکنه ....
-
سلام
دوستان اکثرا ناراضی بودن ، درست یا غلطش رو بنده کاری ندارم
اما واقعا یه سوال
شما وقتی نمیتونید یه سایت معمولی رو برای خودتون بالا بیارید ، و نگهداری کنید چطور میاید برای دامنه این همه افراد میزبانی میکنید؟
واقعا؟
سایتتون همیشه همینطور غیر فعاله!
مورد بعدی ، در پنل دامنه ، کنار دامنه زده canceled
از زمان 1 سال هم 180 روز مونده
الان یعنی چی؟
برای تغییر دی ان اس هم از همون پنل دامنه اقدام کردم ، اما روز اول هم شما خودتون از قسمت دیگه ای تغییر دادید غیر از این پنل
لطفا یه راهنمائی کنید ، تشکر
متاسفانه ارسال تیکت انجام نمیشه ، رمز مجدد هم به ایمیل ارسال نمیشه ، البته یاهو هم نیست که گفتید مشکل داره
- - - Updated - - -
آقا چرا پاسخگو نیستین؟
لطفا جواب بدید
سایت که مشکل داره
دامنه چرا کنسل شده؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
entezar20
سلام
دوستان اکثرا ناراضی بودن ، درست یا غلطش رو بنده کاری ندارم
اما واقعا یه سوال
شما وقتی نمیتونید یه سایت معمولی رو برای خودتون بالا بیارید ، و نگهداری کنید چطور میاید برای دامنه این همه افراد میزبانی میکنید؟
واقعا؟
سایتتون همیشه همینطور غیر فعاله!
مورد بعدی ، در پنل دامنه ، کنار دامنه زده canceled
از زمان 1 سال هم 180 روز مونده
الان یعنی چی؟
برای تغییر دی ان اس هم از همون پنل دامنه اقدام کردم ، اما روز اول هم شما خودتون از قسمت دیگه ای تغییر دادید غیر از این پنل
لطفا یه راهنمائی کنید ، تشکر
متاسفانه ارسال تیکت انجام نمیشه ، رمز مجدد هم به ایمیل ارسال نمیشه ، البته یاهو هم نیست که گفتید مشکل داره
- - - Updated - - -
آقا چرا پاسخگو نیستین؟
لطفا جواب بدید
سایت که مشکل داره
دامنه چرا کنسل شده؟؟؟؟
دلیلش واضح هست و نیازی به توضیح نداره به نظرم.
نیاز داره !؟
-
البته بالاخره مشکل برای هر کسی پیش میاد
نباید وقتی مشکلی دارن نمیتونن انلاین باشن هی به ایشون تهمت زده بشه
اما اگه یه نفر رو میزاشتن برا پشتیبانی بد نبود ، یا وقتی نمیتونن اقدام نمیکردن
یکی از دوستان راهنمائی کرد و ان شاءالله مشکل برطرف میشه
تا ببینیم
-
سلام سایتش تعطیله که؟11!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
entezar20
البته بالاخره مشکل برای هر کسی پیش میاد
نباید وقتی مشکلی دارن نمیتونن انلاین باشن هی به ایشون تهمت زده بشه
اما اگه یه نفر رو میزاشتن برا پشتیبانی بد نبود ، یا وقتی نمیتونن اقدام نمیکردن
یکی از دوستان راهنمائی کرد و ان شاءالله مشکل برطرف میشه
تا ببینیم
همین حرفهای مسخره شما تازه واردا که اولین پستتون اینجاس باعث شد دامنه من پاک شده... من شکایت میکنم تمام فاکتورها موجوده ... دوستان با ایشون صحبت کردم لهجه شهرستانی هم داره شکایت کنید فقط.
-
شما چرا زرت پر بر میگریدن اینجا اسپم میدین
این دو هفته بیشتره میخواستین شکایت کنید مدارک کافی دارید یا علی
من 89 تا دامنه دارم هیچ کدوم مشکلی نداره
سایت ایشون بسته است ولی پنل ها باز هستند این از بی سوادی شما است که بلد نیستید
-
من از کارشون راضی هستم و یک ساله دارم باهاشون کار میکنم.
البته قضیه خرابی سایت درسته اما مشکل خاصی نیست برام.
فقط این مشکله که پنل ریسلو که گذاشتن پسورد جدید ارسال نمیکنه. چون با یوزر و پسورد قبلی هم نمیره.
الان 3 تا دامین میخوام dns عوض کنم موندم چیکار کنم. یاهو نیستن و شماره ای هم ازشون ندارم. کسی شمارشونو داره برام بفرسته؟
و این دوستان که ارسالهاشون هنوز 0 هست و اینجا اسپم میدن لطفا حرف دهنتونو بفهمید. لحجه مردم رو مسخره کردن کار درستیه؟ هر کسی یه لحجه و زبانی داره و این اصلا باعث متمایز بودن فرد نمیشه.
شعور و معرفت مهمه که در بعضی ها دیده نمیشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
همین حرفهای مسخره شما تازه واردا که اولین پستتون اینجاس باعث شد دامنه من پاک شده... من شکایت میکنم تمام فاکتورها موجوده ... دوستان با ایشون صحبت کردم لهجه شهرستانی هم داره شکایت کنید فقط.
حرف های مسخره
تازه واردا
لهجه شهرستانی...
2 خط نشد پیام شما ، این همه موارد جالب!!!
اتفاقا بنده از روی تجربه گفتم ، خودمون هم شده خیلی وقت ها نتونستیم انلاین باشیم ، پس نباید اینطور تهمت زنی کرد
ضمنا این اکانت فقط برای موضوع همین دامنه باز کردیم همون روز، خیلی وقته نیومدیم اینجا و اطلاعات کاربری فراموش شده بود
مشکلمون هم یکی از دوستان که واقعا دستشون دردنکنه ، راهنمائی کردن و حل شد
پس دلیلی نداره ، شکایت از ایشون ، دامنه که فعاله ، شما ببین مشکلت چی هست با ایشون ، یا اگه واقعا دامنتون لغو شده خودتون قانونی پیگیری کنید نه اینکه تو محیطی بر علیه ایشون اظهار نظر کنید ، البته این اقا که اصلا فایلشون نمیدونیم ، بهتر بود فروش نمیزاشتن وقتی نمیرسن ، اما به هر حال مشکلی نیست برای ما
موفق باشید،
راستی ، یکمی سن و سالتون بگذره ، میبینید سر هر چیزی نباید جنگید ، گاهی با صبر و دوستی کار ادم زودتر راه میفته
-
باسلام.بنده مخلص تمام اساتید انجمن هستم
اما به کسی که 30تومن پول قالب نمیده و از قالب یه شرکت دیگه استفاده می کنه نمیشه اعتماد کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal2
اولا 2 تا از شما تاریخ عضویت 2015 است پس اینجا پست ندید! در ضمن ایشون به من خسارت زده مشکل منم اینه 2 تا دامنه با ارزشم رو با اینکه هزینه تمدید 4 دامنه رو دادم تمدید نکرده و باعث شده دیلیت شه.
سن سال من هم کم نیست و میدونم با کی به چه شکل رفتار کنم بارها تماس گرفتم خواهش کردم دامنه من رو تمدید کنند حتی تلفنی جواب داده اما باز با اینکه تاکید کردم دامنه من داره پاک میشه بازهم با قول الکی سر چرخوندن و برای انتقال دامنه هم دیر شده بود و این ربطی به بی اطلاعی من نداره من وقتی هزینه تمدید سرویس رو میدم و اعلام میکنم توقع دارم یا بگه نمیشه یا انجام بده نه اینکه فرار کنه جواب نده دیگه سایت ببنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز حرف شما کاملا صحیح هست ، وقتی هزینه گرفته میشه باید خدمات درست انجام بشه.
اگر شماره تماسی دارید از ایشون لطف برام پ.خ کنید من ایشونو میشناسم و میتونم خوب باهاشون صحبت کنم که بیان و به تاپیک رسیدگی کنن و به مشکلات دوستان.
- - - Updated - - -
5 تا سایتهای مشتریام مونده رو هوا میخوایم تغییر سرور بدیم.تلفن هم جواب نمیدن