-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
سلام ما الان توی سایت سیباپال ثبت نام کردیم ،حالا برای فعالسازی " درگاه اختصاصی با نام برند " باید چیکار کنیم ؟
سلام
به مجموعه خوش آمدید
لطفا آدرس سایت را به همراه نام فروشگاه در تیکت ارسال نمایید تا درگاه طی 5 روز تقدیمتان گردد
- -
-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rastindata
سلام ، کارمزد چقدر هستش؟
درود
کارمزد درگاه اختصاصی تنها 1 درصد می باشد
-
سلام به همه دوستان و اساتید
من بتازگی کارمو با سیباپال شروع کردم برای اپن کارت.
اما مشکلی که دارم اینه که درگاه مستقیم بانک ملت را انتخاب میکنم, اما موقع اتصال به بانک پارسیان متصل میشه!
بانک های دیگه را هم امتحان کردم, ولی فقط به پارسیان متصل میشه!
آیا آموزش خاصی داره یا کار خواصی باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید :65:
- - - Updated - - -
دوستان گرامی
کارمزد صفر درصد برای سیباپال دائمیه یا یک زمان خاصی داره؟
و دیگه اینکه نحوه پرداخت سیباپال چگونه است؟
منظورم: زمان واریز پایا- مان واریز شتاب- تعداد دفعات در رور؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3hdvd
سلام به همه دوستان و اساتید
من بتازگی کارمو با سیباپال شروع کردم برای اپن کارت.
اما مشکلی که دارم اینه که درگاه مستقیم بانک ملت را انتخاب میکنم, اما موقع اتصال به بانک پارسیان متصل میشه!
بانک های دیگه را هم امتحان کردم, ولی فقط به پارسیان متصل میشه!
آیا آموزش خاصی داره یا کار خواصی باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید :65:
- - - Updated - - -
دوستان گرامی
کارمزد صفر درصد برای سیباپال دائمیه یا یک زمان خاصی داره؟
و دیگه اینکه نحوه پرداخت سیباپال چگونه است؟
منظورم: زمان واریز پایا- مان واریز شتاب- تعداد دفعات در رور؟
ممنون
با سلام
در مورد کارمزد باید از طریق تیکت از پشتیبان سیباپال بپرسید
واریز هاشون معمولا زیر نیم ساعت هستش و حداکثر 2-3 ساعت طول میکشه
تعداد دفعات در روز تا جایی که میدونم محدودیت نداره
-
یه مدتی می شه که از سیباپال استفاده می کنم واقعا فوق العادست
خواستم توی این تاپیک ازتون تشکر کنم
-
پس فکر کنم بد شانسی من باشه!
چون الان حدود 3روز که برای تغییر ایمیل اصلی تیکت دادم، اما هنوز رسیدگی نشده!
البته ناگفته نماند که حدود 30 دقیقه بعد از ارسال تیکت جواب دادن که بزودی انجام خواهد شد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3hdvd
پس فکر کنم بد شانسی من باشه!
چون الان حدود 3روز که برای تغییر ایمیل اصلی تیکت دادم، اما هنوز رسیدگی نشده!
البته ناگفته نماند که حدود 30 دقیقه بعد از ارسال تیکت جواب دادن که بزودی انجام خواهد شد!
با سلام و عرض ادب
لطفا تیکت خود را آپ نمایید
به زودی امکان تغییر ایمیل توسط کاربر اضافه می گردد
-
با سلام شما براي تصويه امكان پرداخت به مستر كارت هم داريد چون كارم خريد ازاون طرفه براي من بهتره
-
درود
به دلایل امنیتی این امکان وجود ندارد و برای صاحبان درگاه غیرمجاز می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
با سلام و عرض ادب
لطفا تیکت خود را آپ نمایید
به زودی امکان تغییر ایمیل توسط کاربر اضافه می گردد
بسیار ممنون, لطف کردید.
واقعا جای تشکر داره نحوه پشتیبانی و پاسخگویی شما
-
سیباپال چرا داون هست ؟
ویرایش : درست شد.
-
با سلام و تشکر پیشاپیش بابت سرویس دهی خوب شما
یک سوال:
مدتی قبل وب سایت شما دچار مشکل شد و بعد از فیکس شدن مشکل
در پنل مشاهده شد که کارمزد 0% شده.
و طی پیامک هم اعلام فرمودین به کاربران این سیاست جدید رو
و این اقدام شما بعد از بروز مشکل مساوی رفع دلخوری مشتریان و نوعی امتیاز وفاداری از نظر من محسوب میشه.
فقط از 1-2 روز پیش مجددا این کارمزد 0% برداشته شده و سوال من این هست
چرا اطلاع رسانی نشده؟ آیا این طرح موقت بوده؟ من وب سایت شما رو چک کردم، همین تاپیک رو گشتم و تماس تلفنی گرفتم با شرکت شما
اما موفق نشدم اطلاعیه ای ببینم و اینجا می پرسم ناچارا.
نه در تیکت که اگر سوال دیگر مشتریان هم هست بار تیکتی سوالات مشابه من کم بشه.
چون با این کار ما دچار مغایرت در فروش و حسابداری شدیم
به دلیل اینکه کارمزد 0% را محاسبه کردیم در سود و زیان سایت.
بحث مقدار کارمزد نیست چون ما و دیگران از شما بسیار راضی هستیم و در زمان مشکل هم وفادار بودیم به شما.
اما ما مسائل مالی رو با شما داریم کار می کنیم و نباید بدون اطلاع چیزی رو عوض کنید
ممنونم
-
من یه زمانی سیباپال داشتم
و به هیچ وجه راضی نبودم
-
ضمن عرض سلام ببخشید درگاهتون غیر فعال شده بیزحمت اطلاع رسانی کنید
-
در تیکت ازتون درخواست درگاه اختصاصی کردم نوشتید 10 روز کاری طول میکشه داشتم اینجا کامنت ها را میخوندم یکی از یوزرها تو درگاهتون ثبت نام کرده و اینجا ازتون برای فعال کردن درگاه اختصاصی ازتون درخواست زده بهش گفتید 5 روزه بهش میدید.. خون بقیه رنگین تره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbas_majan
در تیکت ازتون درخواست درگاه اختصاصی کردم نوشتید 10 روز کاری طول میکشه داشتم اینجا کامنت ها را میخوندم یکی از یوزرها تو درگاهتون ثبت نام کرده و اینجا ازتون برای فعال کردن درگاه اختصاصی ازتون درخواست زده بهش گفتید 5 روزه بهش میدید.. خون بقیه رنگین تره ؟
با سلام و عرض ادب
ما لیست را در تعداد ۴۰ تایی ارسال می کنیم
زمان معمول برای رسیدن به حدنصاب حدود ۱۰ روز می باشد
ممکن است کاربر فوق در روز آخر تیکت ارسال کند و در تایم زمانی کمتری درگاه فعال گردد
-
متاسفانه ***** شد ...
ادامه روند ***** درگاه ها....
-
-
باعث تآسف هست کسی هم که کسب و کار حلال داره این طور برخورد می کنن .
-
-
از لطف شما تمامی کاربران گرامی سیباپال متشکریم
ان شاء الله مشکل حل خواهد شد و این برند محبوب مجددا بهترین خدمات را خدمت شما ارایه خواهد کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibapal
از لطف شما تمامی کاربران گرامی سیباپال متشکریم
ان شاء الله مشکل حل خواهد شد و این برند محبوب مجددا بهترین خدمات را خدمت شما ارایه خواهد کرد
موفقیت سیباپال موفقیت ماست
البته که یه درگاه اختصاصی دادم یه ماه گذشته هنوز آماده نشده :d
-
باسلام
سایتتون باز نمیشه
ولی ping میده
مشکل چیست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
باسلام
سایتتون باز نمیشه
ولی ping میده
مشکل چیست؟
از این آدرس استفاده کن
https://sibapal.com
نمیدونم مشکل چیه، اما از این راه میشه وارد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
باسلام
سایتتون باز نمیشه
ولی ping میده
مشکل چیست؟
احتمالش هست سایتشون زیر دیداس باشه...
بالاخره دوستانی که باعث مسدود سازی درگاه ها شدن ، هرکاری میکنن واسه جذب مشتری...
اسم نمیارم.
دیوار موش داره. موشم هم گوش داره هم آشنا تو دادگستری کل کشور!
-
دوستان گرامی
چندتا از پستهارو خوندم, ظاهرا با حکایت قدیمی تهمت و تخریب دیگران و رقبا پیش اومده اینجا و هیچکس هم مدرک قانع کننده ای برای حرفاش نداره!
اگر مشکلی پیش میاره, لطف بفرمایید اطلاع بدید تا حداقل درگاه پرداخت سایت مون را غیرفعال کنیم!
ممنون میشم دوستان مجربتر راهنمایی بفرمایند
-
اقای سیباپال این شیلتر شدن شما کی درست میشه حدودا ؟ و باس مجوز بگیرید یا چجوری باید از شیلتر سایتتون در بیاد ؟ البته همچنان درگاهتون فعال هست ما کار میکنیم راجب سایت منظورم هست با تشکر از خدمات بسیار خوبتون .
-
قبلا از سیباپال استفاده میکردم واقعا راضی بودم از خدماتشون
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
از تیم سیباپال نهات عذر خواهی را دارم
اخرین تاپیک بنده
سقف تسویه در روز در سیباپال
400 تومن تسویه شتاب هست
در حالی که همین امروز بنده
نزدیک به 600 تومن تسویه شتاب زدم
بدون هیچ مشکلی و محدودیتی
واریز های در عرض نیم ساعت و 1 ذقیقه بود
سیباپال یعنی این
نه این که تسویع 4 روز
یا بی دلیل حساب مسدود شود
عکس ضمینه شد
فایل پیوست 30558
- - - Updated - - -
بله سیبا پال یعنی همین
به نظرم سیباپال با افزون خدمات بیشتر بهترین جواب را میتواند به این گونه افراد بدهند
تشکر از سیباپال
-
از لطف تمامی کاربران مجموعه متشکریم
ان شاء الله با حل مشکل جهت تشکر از همه ی شما عزیزان سرویس جدیدی به خدمات سیباپال اضافه خواهد شد.
-
سیباپال بدون شک بهترین سامانه پرداخت هست
یکبار که استفاد کنید متوجه حرفم میشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3hdvd
دوستان گرامی
چندتا از پستهارو خوندم, ظاهرا با حکایت قدیمی تهمت و تخریب دیگران و رقبا پیش اومده اینجا و هیچکس هم مدرک قانع کننده ای برای حرفاش نداره!
اگر مشکلی پیش میاره, لطف بفرمایید اطلاع بدید تا حداقل درگاه پرداخت سایت مون را غیرفعال کنیم!
ممنون میشم دوستان مجربتر راهنمایی بفرمایند
ما داریم استفاده میکنیم و هیچ مشکلی هم در تسویه ها نداریم ...
-
خدمات سیباپال واقعا خیلی حرفه ای تر از چیزی هست که آدم انتظارشو داره، پاسخ دهی به تیکت ها در کمترین زمان حتی در نصف شب، تسویه حساب شفاف و بسیار سریع ، میزان دسترسی بسیار بالا و ... مواردی هستند که سیباپال از اول همیشه داشته
به امید حل سریع تمام مشکلات و افزایش روز افزون امکانات بی نظیر سیباپال
-
سیباپال تا الان بهترین درگاهی بوده که باهاش کار کردیم
-
من خیلی از سیبا پال رازیم دمتون گرم
-
چرا سیباپال کانال تلگرام نداره مثل بقیه ؟
-
بدون شک سیباپال بهترین درگاه واسط ایرانی هست و امیدوارم هرچه زودتر مشکلات بوجود آمده رفع بشه
-
سیبا پال رو خیلی وقته استفاده میکنم.
پشتیبانی خوب و عالی.
دیگه چی بهتر از این؟؟؟
-
بهترین درگاهی هست که بنده به شخصه استفاده کردم (نسبت به شرکت های دیگه ) امیدوارم مثل همیشه در کارشون موفق باشند