-
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholamkale
سلام و عرض ادب
قیمت ها و سرویس هاتون عالیه
هزینه منابع اضافه (سی پی یو - رم -هارد) رو بفرستید. تشکر
با عرض سلام
نظر لطف شماست.
برای اگاهی از قیمت منایع اضافی به لینک زیر رفته و پلان پایه رو انتخاب کنید.
با انتخاب این پلان میتونید سرور رو خودتون پیکربندی کنید و از قسمت منابع اضافه اگاهی پیدا کنید.
-
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.NT
آیا کنسول هم در اختیارمون قرار میدید ؟
با سلام
بله در صورت نیاز دسترسی کنسول نیز صادر میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
frox
سلام
کوپن تخفیف رو تمدید نمیکنید؟
در حال حاضر میتونید از کد تخفیف 10% دائمی استفاده کنید.
whtns1m
-
سلام میشه خواهشن کد تخفیف رو 20 درصدیش کنی دائمی تا ما بتونیم بیشتر خرید کنیم؟ آخه اون کد تخفیف 33 درصدی عالی بود و ما میتونستیم که همش سه ماهه بخیریم ولی الان که آوردین 10 درصدی یکمی ناجور شدش مشکلاتمون؟اگه بتونید 20 درصدی کنید کد تخفیف رو که عالی میشه و روی ما هم کمتر فشار میادش و بیشتر خرید میکنن دوستان.
ممنون از توجه ای شما.
و اینکه چرا پست قبلی منو آقا رضا reza* پاکش کرده؟ منکه خدای نکرده اسپم نداده بودم فقط تعریف کرده بودم از سرویس شما همین.
-
جناب من الان سفارش بدم و قرار باشه کلوکسو نصب کنین برام و اطلاعاتم رو منتقل کنین رو سرور جدید چقدر طول میکشه تحویل بدین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shandiz
جناب من الان سفارش بدم و قرار باشه کلوکسو نصب کنین برام و اطلاعاتم رو منتقل کنین رو سرور جدید چقدر طول میکشه تحویل بدین؟
سلاممعمولا سفارش ها بعد تکمیل بین 30 دقیقه الی 2 ساعت با توجه به تراکم سفارشات تحویل میشوند.
نصب کلوکسو رایگان بوده ولی انتقال اطلاعات با خود شماست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
سلاممعمولا سفارش ها بعد تکمیل بین 30 دقیقه الی 2 ساعت با توجه به تراکم سفارشات تحویل میشوند.
نصب کلوکسو رایگان بوده ولی انتقال اطلاعات با خود شماست.
جناب من وارد نیستم انتقال کلوکسو به کلوکسو رو انجام بدم.اگه میشه زحمت انتقال رو شما بکشید.این سرورم هم کلوکسو هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shandiz
جناب من وارد نیستم انتقال کلوکسو به کلوکسو رو انجام بدم.اگه میشه زحمت انتقال رو شما بکشید.این سرورم هم کلوکسو هست.
انتقال رو میتونید به راحتی با اف تی پی انجام بدید.
شما ابتدا سفارش رو ثبت کنید و مابقی موارد رو از طریق سایت پیگیر باشید.
:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood.0131
سلام میشه ....
سلام و عرض ادب
دوست عزیز :
حتما توجه دارید هزینه اجاره همچین سخت افزاری چه هزینه گزافی برای ما داشته است.
حال شما این نکته رو هم باید در نظر بگیرید که با توجه نوسانات قیمت ارز بخصوص قیمت پوند ، امکان ارائه تخفیف های بیشتر نیست.
قیمت پوند نزدیک ایام نوروز افزایش یافت و ما مجبور به تمدید سرویس با این قیمت شدیم ولی کوچکترین تغییری در قیمت ها ندادیم.
با کمی مقایسه متوجه خواهشید شد که نه تنها سخت افزاری که سرور گیت برای سرویس های مجازی ارائه میدهد منحصر بفرد بوده ، بلکه قیمت ها نیز با مقایسه با این سخت افزار منحصر به فرد است.
مطمئنن قیمت واقعی این چنین سخت افزاری حداقل 2 برابر قیمت کنونی است.
قصد شعار و صحبت های کلیشه نیست ولی ما همه در یک کشور زندگی میکنیم و نباید همه معیار ها را سودهی و پول قرار دهیم.
معیار های والاتری هم وجود دارد مثل انسانیت ، مثل روزی حلال.
در اخر باید عرض کنم ما تا اونجایی که بشه قیمت هارو مناسب تعیین میکنیم و جایی هم که بتونیم تخفیف میدهیم و سعیمون علاوه بر قیمت مناسب ، کیفیت مناسب نیز است.
تا الان هم این قضیه رو اثبات کردیم.
در حال حاضر نباید اصلا تخفیفی در نظر میگرفتیم ولی با توجه به درخواست های مکرر و مهر و محبت دوستان 10% تخفیف دائمی نیز برای کاربران در نظر گرفتیم و قیمت ها را تغییر ندادیم و تا قیمت ارز تغییر چشمگیری نکند ،قیمت ها تغییر نخواهند یافت.
ارزوی موفقیت و سلامتی برای تک تک شما کاربران عزیز و دوست داشتنی دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmood.0131
و اینکه چرا پست قبلی منو آقا رضا reza* پاکش کرده؟ منکه خدای نکرده اسپم نداده بودم فقط تعریف کرده بودم از سرویس شما همین.
این مورد رو باید از طریق مدیریت انجمن پیگیر باشید.
-
سلام شما تخفیف هم ندهید افرادی که از شما سرویس گرفته اند دیگر هیچکجا نمیروند نمونه اش خود من..بنده با قیمت اصلی سرور تمدید کردم(بدون تخفیف) اگر پست قبلی بنده در همین تاپیک را مشاهده کنید..دارم میپرسم که تخفیف 33 درصدی پابرجاست یا نه؟ بنده فقط آنرا درخواست کردم ..چون در 80% موارد سرویس را بعد 4 روز رها میکردم به امان خدا..بس که بی کیفیت بودند ولی من که از بیشتر سرویس دهندگان ناراضی بودم..خداییش دلم نیومد چیزی که خوب و عالی هست رو هم اینجا اعلام نکنم انشاالله خدا به کسب و روزی حلالتون برکت عطا کند با احترام
-
با اینکه یه ضرری ناخاسته بهشون زدم و .......خدایی خیلی با اخلاق هستن ......
-
سلام
من تازه توسط یکی از دوستام با این انجمن اشنا شدم.
میخوام بزنم تو کار هاست و هاست برای سایت ها بفروشم.
هرچی بخش فروش رو بالا پایین کردم هم قیمت های شما هم نظرات و فیدبک های مشتریاتون و از همه مهم تر سخت افزار خیلی خیلی قویتون نسبت به دیگران سر تر است.
3-4 نفری هم که تو انجمن سوال کردم شمارو خیلی تعریف کردند.
ببخشید اگه جای اشتباهی سوالمو مطرح میکنم:
اگه سرور ازتون بخریم برامون کلوکسو رو رایگان نصب میکنید؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
**reza**
سلام
من تازه توسط یکی از دوستام با این انجمن اشنا شدم.
میخوام بزنم تو کار هاست و هاست برای سایت ها بفروشم.
هرچی بخش فروش رو بالا پایین کردم هم قیمت های شما هم نظرات و فیدبک های مشتریاتون و از همه مهم تر سخت افزار خیلی خیلی قویتون نسبت به دیگران سر تر است.
3-4 نفری هم که تو انجمن سوال کردم شمارو خیلی تعریف کردند.
ببخشید اگه جای اشتباهی سوالمو مطرح میکنم:
اگه سرور ازتون بخریم برامون کلوکسو رو رایگان نصب میکنید؟
ممنون
با سلام
نظر لطف شماست.:53:
____
در مورد نصب هم مشکلی نیست و براتون انجام میشه.
-
سلام دوباره
مرسی که جواب دادید
یه چیز دیگه ایا هارد اس اس دی اضافه هم میشه گرفت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
**reza**
سلام دوباره
مرسی که جواب دادید
یه چیز دیگه ایا هارد اس اس دی اضافه هم میشه گرفت؟
به علت محدود بودن هارد اس اس دی ، حداکثر تا 30 گیگ میتونیم هارد ارائه بدیم.
-
سلام
هارد ssd رو فرمودید به علت محدودیت تا 30 گیگ بیشتر نمیدید
یک ویندوز و sql با چند تا چیز کوچولو به صورت نصب ناقص برای در اومده 20 گیگ و ده گیگ دیگه داریم
چند تا مورد رو هم که نصب نکردیم، چه باید کرد؟
در مورد ساتا هم محدودیت رو بفرمایید
ضمنا همکارتون فرمود اگر دنبال سرور با cpu بالا هستید از هتزنر و ... بگیرید نه از انگلیس
هر هسته cpu رو هم نفرمودید چند هرتز هست و حد اکثر چقدر میتونید هسته cpu و یا در کل گیگاهرتز بدید
قیمت IP اضافه رو بفرمایید (آیا IP ایرانی هم دارید)
با تشکر
-
پلان برنزی سفارش داده شد !
ممنون بابت خدمات عالی شما ;;)
-
لطفا یک آی پی از سرورتون پ خ کنید برای تست پینگ
کد تخفیف whtns1m منقضی شده؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tatnet
کد تخفیف whtns1m منقضی شده؟؟؟؟
مشکل کد تخفیف برطرف شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
debugger
سلام
هارد ssd رو فرمودید به علت محدودیت تا 30 گیگ بیشتر نمیدید
یک ویندوز و sql با چند تا چیز کوچولو به صورت نصب ناقص برای در اومده 20 گیگ و ده گیگ دیگه داریم
چند تا مورد رو هم که نصب نکردیم، چه باید کرد؟
در مورد ساتا هم محدودیت رو بفرمایید
ضمنا همکارتون فرمود اگر دنبال سرور با cpu بالا هستید از هتزنر و ... بگیرید نه از انگلیس
هر هسته cpu رو هم نفرمودید چند هرتز هست و حد اکثر چقدر میتونید هسته cpu و یا در کل گیگاهرتز بدید
قیمت IP اضافه رو بفرمایید (آیا IP ایرانی هم دارید)
با تشکر
با سلام
بله هارد اس اس دی محدودیت دارد.
حالا اگر نیاز به هارد بیشتری دارید میتونید از سرویس های هارد ساتا استفاده کنید/
محدودیتی برای ارائه هارد ساتا وجود ندارد.
(( شما گویا از ما سرویس دارید ، لطف کنید سوالات مربوط به سرویس هایی که از ما دارید را از طریق پرتابل کاربری در سایت پیگیری کنید))
-
دوست عزیز سرورها فایروال دارند ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezaee
دوست عزیز سرورها فایروال دارند ؟
پاسخ شما در پ.خ که ارسال فرموده بودید داده شد.
-
-
سرور ویندوز دیاموند برای تست سفارش داده شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezaee
پ خ دادم لطفا چک کنید
پاسخ شما داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezaee
سرور ویندوز دیاموند برای تست سفارش داده شد
سرویس در حال راه اندازی و اماده سازی است.
-
سلام
من امروز صبح اومدم سفارش بدم ولی دکمه سفارش کار نمیکنه
مشکل از چیه؟
-
دکمه سفارش باید اولی رو بزنی بعد هرچی میخوای و نیاز داری انتخاب کنی
البته بهتره سفارش ندی فعلا چون حدود 14 15 ساعته یک تیکت دادم هنوز پاسخ ندادن . !!!!!
-
-
من سرور دارم ازشون حدود 2 ماهه بدون مشکل کار میکنه! یعتی کیفیتش خوبه(در حال حاضر)!
در مورد پشتیبانی هم صبح تا شب همیشه یکی آنلاین بود، اما الان مثل اینکه فقط یکی روزی 1 تا 3 بار سر میزنه و میره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kala110manager
سلام
من امروز صبح اومدم سفارش بدم ولی دکمه سفارش کار نمیکنه
مشکل از چیه؟
موجودی سرور هامون به اتمام رسیده بود که سرور جدید سفارش داده شد و در حال حاضر سفارش امکان پذیر است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali123454
من سرور دارم ازشون حدود 2 ماهه بدون مشکل کار میکنه! یعتی کیفیتش خوبه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir2seda
دکمه سفارش باید اولی رو بزنی بعد هرچی میخوای و نیاز داری انتخاب کنی
....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamal_d
من 3 تا سرور دارم ازشون کیفیت به نسبت قیمت عالی هست اما ....
دوستان عزیز بابت اختلالی که اخیرا در پشتیبانی و پاسخگویی در پرتابل کاربری بوجود امده بود صمیمانه پوزش میخوایم.
__________________________________________________ ________________________
دلیل این اختلال تغییر و تحولاتی است که در اینده بسیار نزدیک در سایت صورت خواهد گرفت.
نتیجه این تغییرات ایجاد رضایت مندی هرچه بیشتر کاربران گرامی از سرویس دهی خواهد شد.
این مژده رو باید بدیم به زودی با افر های استثنائی که ارائه خواهد شد ، مانند گذشته فرصتی برای کاربران پیش خواهیم اورد که بتوانند کار با بروز ترین و قدرتمند ترین سخت افزارهای ارائه شده در زمینه مجازی سازی را تجربه کنند.
سرورگیت از ابتدای فعالیت خود همانطور که پیشتر هم نشان داده است ، هدف ایجاد تحول و همگام شدن با برترین ها این عرصه در سطح جهانی و عبور از رویه سنتی موجود در هاستینگ ایران ، دنبال میکرده است.
امیدواریم با سرویس دهی نوین رضایت مندی هرچه بیشتر شما عزیزان رو جلب کنیم.
-
با سلام
شما اینجا زدین قیمت ها اصلاح گردید و تا اطلاع ثانوی با 10% تخفیف دائمی سرویس ها ارائه میشوند.
ولی وقتی در سایت سفارش میدیم و کد تخفیف رو میزنیم میگه یکبار تخفیف
جریان چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alkapon
با سلام
...
با سلام
موارد را از طریق سایت اطلاع بدید تا کد تخفیف 10% دائمی براتون لحاظ شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amin12345
لطفا ip تست پ.خ کنید
براتون پ.خ شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
لطفا یک آی پی از سرورتون پ خ کنید برای تست پینگ
براتون پ.خ گردید.
:53:
-
من هم یک وی پی اس ازشون گرفتم
سرعت تحویل و کیفیت سرورشون خوبه و ازشون در اینجا تشکر میکنم
-
ظاهراً نمیشه سفارش داد.
تمام موجودی ها 0 ـه.
-
دوست عزیز موقع سفارش موجودی رو 0 میزنه
-
سلام
اگه یه سرور با رم 1 گیگ و هارد 100 گیگ بخوام قیمتش حدوداَ چند در میاد؟!
-
کیفیت سرور هاشون خوب هست ما که تهیه کردیم سرعت خوب سرور مخصوصا سرعت ریموت دسکتاپ که به علت کیفیت هارد اس اس دی باید باشه
از سرور هاشون راضی هستیم