پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
من پری روز سفارش دادم ولی به دلیل این که درگاهشون مشکل داشت دیروز عصر تونستم پرداخت کنم ولی متاسفانه وقتی من پرداخت کردم آنلاین نبودن تو یاهو و از اون زمون نیومدن
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ZXS
من پری روز سفارش دادم ولی به دلیل این که درگاهشون مشکل داشت دیروز عصر تونستم پرداخت کنم ولی متاسفانه وقتی من پرداخت کردم آنلاین نبودن تو یاهو و از اون زمون نیومدن
بله متاسفانه مشکل شخصی داشتم سفارشات مونده بود . حل شده تمام سفارشات
با این که همشهری بودن و ما بههمشهریا ارادت خاصی داریم
اصلا رضایت بخش نبود 20-30 ت ضرر زدند اخرشم موقع برگرداندن پول 25 تا تک تومنی بابت هزینه برگشت از ما کسر کردن
متاسفم واقعا خیلی نو کیسه هستید البته به نطر من
من قصد توهین ندارم موفق باشین و همیشه پیروز
+۷۹,۷۵۰ |
واریزح/ا بابت برگشت سفارش ۵۱۷ |
یوسف خلیل پورآذر |
۹۴۹۹۷۱۱۷۲ |
۰ |
۲۴۰۲ |
اداره حسابداری متمرکز |
۱۷:۱۶:۲۶ |
۱۳۹۲/۱۰/۰۳ |
29 |
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAJJADSAA
با این که همشهری بودن و ما بههمشهریا ارادت خاصی داریم
اصلا رضایت بخش نبود 20-30 ت ضرر زدند اخرشم موقع برگرداندن پول 25 تا تک تومنی بابت هزینه برگشت از ما کسر کردن
متاسفم واقعا خیلی نو کیسه هستید البته به نطر من
من قصد توهین ندارم موفق باشین و همیشه پیروز
دوست عزیز 1 بار دامته دادین 1 بار گفتیم مشکلی نداره آزاد نیست. بار دوم دامنه دادین بازم گفتیم اشکالی نداره آزاد نیست بار سوم دامنه دادین 2 نصف شب فکر می کنین همه کارامونو ول می کنیم برای شما یک نفر به سرعت دامنه ثبت می کنیم. مشتری مثل شما که ببخشید درک ندارین 25 تومان کارمزد واسه این کسر گردیده و به ما هم 20 30 تومن ضرر که نمیدونیم واسه چه موضوعی هست اصلا ربطی نداره . دوست عزیز مرد بودن در این دوره زمونه خیلی سخته . فکر نکنین بعد از برگشت وجه در چنین جاهایی تاپیک زدن نشانه مردانیت شما هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
دوست عزیز 1 بار دامته دادین 1 بار گفتیم مشکلی نداره آزاد نیست. بار دوم دامنه دادین بازم گفتیم اشکالی نداره آزاد نیست بار سوم دامنه دادین 2 نصف شب فکر می کنین همه کارامونو ول می کنیم برای شما یک نفر به سرعت دامنه ثبت می کنیم. مشتری مثل شما که ببخشید درک ندارین 25 تومان کارمزد واسه این کسر گردیده و به ما هم 20 30 تومن ضرر که نمیدونیم واسه چه موضوعی هست اصلا ربطی نداره . دوست عزیز مرد بودن در این دوره زمونه خیلی سخته . فکر نکنین بعد از برگشت وجه در چنین جاهایی تاپیک زدن نشانه مردانیت شما هست
صحیح میفرمائید/ بسلامت
سلام
ظاهرا 10 ت کردین ؟ !
خریدانجام شد
منتظر تحویلم...
چرا پس ثبت نمیشه !!
بیشتر از 3 روز گذشته !
هزینه هم کامل واریز شده
یعنی چی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
چرا پس ثبت نمیشه !!
بیشتر از 3 روز گذشته !
هزینه هم کامل واریز شده
یعنی چی
منم همین مشکل رو دارم! سه روز گذشته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
ظاهرا 10 ت کردین ؟ !
بله شرکت ثبت کننده مادر نرخ جدید برای سال جدید برای ریسلرها بالا برده متاسفانه دلیل اصلی این می باشد