منم سه روزه خرید کردم فعلا که خوبه امیدوارم همیشه همین جوری بمونه
نمایش نسخه قابل چاپ
منم سه روزه خرید کردم فعلا که خوبه امیدوارم همیشه همین جوری بمونه
با سیستم عامل لینوکس مخصوص Open *** میدین ؟
قبلا یه پستی زده شده بود در خصوص اینکه ایا سایت Ground.ir Iranian Web Hosting Services - Site مورد تایید هست یا خیر
اون موقع سایت اینطوری نبود و یه لیست قیمت درونش زده بود بدون بخشی که شماره تلفن و درباره ما و هیچ چیزی که اعتماد کاربر رو جلب کنه و بنده فورا گفتم این وضع سایت تایید نمیشه
اما وقتی این تاپیک رو دیدم و متوجه شدم جناب حاجیانی مدیریت سایت رو بر عهده دارند صرفنظر از قیمت ، برای اشنایی بیشتر با ایشون و نحوه پشتیبانیشون که از با سابقه های هاستینگ هستند مزاحمشون شدم و همونطور که یکی از کاربران اشاره کردن برای تایید هویت تماس گرفتند و صدای جناب حاجیانی رو هم شنیدیم
توی این چند روز سروری که تحویل گرفتیم مشکلی نداشت
یکی از بهترین روش های تبلیغ کیفیت سرویس و جلب رضایت کاربر میتونه عملکرد استارتر در این پست باشه
جناب حاجیانی امیدوارم موفق باشید :53:
یه سرور سفارش دادم تماس گرفتن گفتن تا چند ساعت دیگه تحویل میدن
پشتیبانی اینجوری خوبه دستشون درد نکنه
حالا جای دیگه سرور دارم اسم نمی برم چون همه میشناسنش 4 روزه هنوز به تیکت ما جواب نداده !
برای آشنایی با سرویس های آقای حاجیانی مایلم یک سرویس سفارش بدم .
ولی با توجه به موردی که در مورد سرور مجازی ویندوز 2003 ذکر کردید پیشنهاد می کنید که ویندوز 2008 سفارش بدم یا 2003 ؟
با توجه به استقبال بی نظیر دوستان از این بسته سرور کنونی به حداکثر تعداد کاربری که ما در نظر گرفته بودیم رسیده و برای حفظ کیفیت سرویسها مجبوریم چند روزی فروش را به تاخیر بیندازیم
کلیه سفارشهای پرداخت شده ای که تاکنون(ساعت 4:00am) ثبت شده اند را به دوستان تحویل میدهیم و سفارشهای جدید به روز دوشنبه موکول خواهد شد.
***اگر سفارشی پیش از دوشنبه ثبت شود در اولین فرصت سرویس را تحویل میدهیم و تاریخ تمدید سرویس زمان تحویل سرور مجازی میباشد اما تاکید ما بر عدم ثبت سفارش تا اطلاع ثانویست.
الان سفارش بدم کی تحویل میدین؟