پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
عزیز شما هنوز حرف خودتون رو میزنید
بر فرض مثال بنده الان یه تاپیک برای شما میزنم و از به شما انگ کلاه برداری میزنم حال از نظر شما باید مدیران بیان و تاپیک رو حذف کنن یا بزارن بمونه ؟ از کجا میشه فهمید که حق با بنده هست یا شما ؟
مگه اینجا دادگاه ؟ شما از جایی خرید کردید اگه میخواید مطالبات خودتون رو پیگیری کنید پلیس فتا رو برای این ساختن
اگر تاپیکی بر علیه شما پاک نشه و شما برید شکایت کنید اونوقت مدیریت این انجمن هستش که باید جوابگو باشه و چون مدیران این انجمن نه قاضی هستن و نه اینجام دادگاه بهتر دیدن و من کاملا با این مورد موافق هستم که کلا بحث هایی مثل کلاهبرداری و ... رو از انجمن حذف کنن اقا بریدددددددددد فتااااااااااااااااااااا
بزرگوار چرا انقدر اصرار بر حرف خود دارید؟
مگه اینجا هرکس تاپیک شکایت زده مدرک ازش نخواستن؟
مگه شما تازه عضو شدید که این حرف رو میزنید؟
مگر کسی انتظار داره مدیران بیان قضاوت کتتد؟
روال کار اینجوری بوده که یکی میاد تاپیک شکایت میزنه
مدارک معتبر میذاره
اعضای سایت میان و نظرشون رو میدن
اگه موافقین کلاهبردار حرفشون تایید بشه از مدیر خواسته میشه تا آیدی فرد کلاهبردار را بن کنند تا از کلاهبرداری های بعدی ایشون که ممکنه گریبان بقیه رو بگیره جلوگیری کنند
شما کجای تاپیک های شکایات تاحالا دیدید مدیر بیاد نظر بده و قضاوت کنه؟قضاوت با کاربران بوده همیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
بزرگوار چرا انقدر اصرار بر حرف خود دارید؟
مگه اینجا هرکس تاپیک شکایت زده مدرک ازش نخواستن؟
مگه شما تازه عضو شدید که این حرف رو میزنید؟
مگر کسی انتظار داره مدیران بیان قضاوت کتتد؟
روال کار اینجوری بوده که یکی میاد تاپیک شکایت میزنه
مدارک معتبر میذاره
اعضای سایت میان و نظرشون رو میدن
اگه موافقین کلاهبردار حرفشون تایید بشه از مدیر خواسته میشه تا آیدی فرد کلاهبردار را بن کنند تا از کلاهبرداری های بعدی ایشون که ممکنه گریبان بقیه رو بگیره جلوگیری کنند
شما کجای تاپیک های شکایات تاحالا دیدید مدیر بیاد نظر بده و قضاوت کنه؟قضاوت با کاربران بوده همیشه
بنده فکر میکنم وجود این کلاه برداری ها برای افراد مبتدی مثل شما لازم هست تا دیدتون نسبت به بعضی مسائل باز بشه و درست تصمیم گیری کنید و اینترنت رو با جایی دیگر اشتباه نگیرید
در انجام یک کلاهبرداری خود شما 80% مقصر هستید که بدون هیچ تحقیقی اقدام به خرید میکنید
پس لطفا ایتدا خودتون رو اصصلاح کنید و دیدتون رو نسبت به خرید و فروش اینترنتی باز کنید و کوتاهی خودتون رو به گردن انجمن و مدیران سایت نندازید :)
-------------------------------------------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh1376
این فروم باید تعطیل بشه
دلیلش هم فروش سرور مجازی غیر مجاز هست از منم چیزی نپرسید در جریان نیستم فقط از من گفتن بود برید سرو سامون بدید
باید؟!
دلیل فعالیت شما در انجمن غیر مجاز پس چی هست؟!
اگر این سایت رو غیر مجاز میدونید فعالیت نکنید
دعوتنامه ای فرستاده نشده و نخواهد شد :)
شما چقد بانفوذ هستی که اسامی سایت هایی که در دستور کار کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه قرار داره رو میخونی
ماشالله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
باید؟!
دلیل فعالیت شما در انجمن غیر مجاز پس چی هست؟!
اگر این سایت رو غیر مجاز میدونید فعالیت نکنید
دعوتنامه ای فرستاده نشده و نخواهد شد :)
دوست عزیز من پست رو ویرایش کردم لطفا شما هم ویرایش بکنید
کسی نمیخواد این تاپیک مزخرف رو قفل کنه؟ ....طرف میخواد پول از دست دادشو از انجمن پس بگیره!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
بنده فکر میکنم وجود این کلاه برداری ها برای افراد مبتدی مثل شما لازم هست تا دیدتون نسبت به بعضی مسائل باز بشه و درست تصمیم گیری کنید و اینترنت رو با جایی دیگر اشتباه نگیرید
در انجام یک کلاهبرداری خود شما 80% مقصر هستید که بدون هیچ تحقیقی اقدام به خرید میکنید
پس لطفا ایتدا خودتون رو اصصلاح کنید و دیدتون رو نسبت به خرید و فروش اینترنتی باز کنید و کوتاهی خودتون رو به گردن انجمن و مدیران سایت نندازید :)
بله این هم یک روش هست
من به کودکان فرصت شکوفایی استعداد میدم همیشه.امیدوارم این فرصت سبب پیشرفتت بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
متاسفانه من در این بحث هیچوقت شرکت نکرده و نمیکنم ولی حرفای شما یه جورایی فرافکنی هستش و اگه من مدیر انجمن بودم حتی ۱ ثانیه صبر نمیکردم و کلا ip شمارو میبستم چه برسه به یوزر و ...
فکر نمیکنم این سایت اینقد درامد داشته باشه که مدیران سایت بخوان کسایی رو استخدام کنن تا تاپیک خرید بزنن اگر کسی از شما خرید نمیکنه دلیل بر اینه در حال حاضر بسیاری از افرادی که مدت ها در این انجمن فعالیت داشتن و یه جورایی خیلی ها مشناختنشون اومدن و کلاه بردار از اب در اومدن به همین دلیل یوزر به شما اعتماد نمیکنه البته این دلیل بر مشکل دار بودن شما نیست دلیل بر بی اعتمادی هستش شمایی هم که هنوز ۱ ماه نشده وارد انجمن شدید لطفا از این موارد پرده برداری نکنید چون بارها یوزر های مختلف رو دیدم که چندین بار اعلام خرید کردن ولی بازم خریدی نبوده و اینکه از البته این نکته رو هم متذکر بشم قرار نیست هر کسی هر چیزی میخره اول به شما اعلام کنه از شما نمیخرن دلیل بر خرید از هیچکس نیست . در مورد اون مورد هم اگه به بنده همچین پیشنهادی رو میدادید دیگه جوابتون رو نمیدادم تا به این لفظ ها برسه
محسوس با ۱ ماه به این نتایج درخشان رسیدید ؟؟؟
اگه شما فروش نداشته باشید اگه تاپیک شما پاک بشه اگه شما خلاف قوانین فعالیت کنید و باهاتون برخورد بشه این یعنی انجمن دسته عده ای هستش ؟ چرا ما ایرانی ها یاد گرفتیم که هممون برای خودمون دایی جان ناپلونی باشیم
نکنه شما خودتون نظر تک تک عزیزان رو پرسیدید من با چند عزیزی در ارتباط هستم یقین دارم که نظر هیچکدوم از ما هارو نپرسیدید که به این طور قطعی حرف میزنم ما هم درصدی از این انجمن هستیم درصدی که مدت ها در این انجمن هستش و در اخر ممنون میشم اسم اون اشخاص رو ببرید شما که ۹۹٪ اطمینان دارید چطور میگید اگه اشتباه کنم ؟ تناقض تو حرفاتون مشهوده
خوشحال میشوم شما فاتحه انجمن رو خوانده و از محیط این انجمن نقل مکان کنید . این انجمن ساخته نشده که شما هر حرفی هر کجا خواستید بزنید و مدیران هم به شما بگم ببخشید که شما اشتباه کردید شما در این انجمن بمانید بنده خودم مدیر سایت هستم یوزری هم که چند هزار دلار هم خرید پیش ما داشته باشه در صورتی که کوچکترین بی احترامی کنه عذرش رو میخوایم حالا اینجا انجمن هستش و شما حتی ۱ ریال هم به حساب این سایت نمیریزید چرا باید لی لی به لالاتون بزارن و حتی از شما خواهش کنن ؟؟؟؟؟ شما به قوانین انجمن و محیطی که درش فعالیت میکنید پایبند باشید بعد دم از قوانین بین المللی مشتری مداری بزنید و بازم تاکید میکنم شما مشتری نیستید مدیر سایت زحمت کشده به صورت رایگان محیطی رو برای شما فراهم کرده کجا مشتری شدید که اینقد مشتری مداری مشتری مداری میکنید ؟؟؟
این چه ربطی به مدیران داشت و انجمن ؟ این ربط به فروشنده های محترم داره اش رو با کشک اشتباه نگیرید
مدرارک رو پیوست کنید چرا تا الان خیلی از یوزر های با سابقه انجمن به این دلیل بن نشدن ؟ تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
شما هم اگه مدرکی دارید بفرماید بزارید
امیدوارم در توهمات خیالی خودتان بسیار زیبا سیر کنید این انجمن در بحث فروش به احتمال زیاد روند سقوطی را طی خواهد کرد به دلیل اینکه بسیاری از عزیزان باعث بدنامه فروشنده های دیگر شده اند و اینم هیچ دلیلی به فعالین فضای مجازی نداره
جالبه دقیقا همین بحث رو در مورد یکی از انجمن های دیگه ۲ سال پیشم عرض شد ولی ما که هنوز از این فعالین هیچ چیزی ندیدیم ( اوناهم در توهمات زیبای خود غوطه ور بودند )
در اخر من هم به انجمن و وضعیت انجمن انتقاداتی دارم البته همیشه هیچ چیز ۱۰۰٪ درست نیست ولی دیگه حرف های بیهوده و بی دلیل و بی مدرک نیمزنم
دوست گرامی
شما نیز جزو آن افرادی هستید که مثل اینکه حق وتو دارید.اول اینکه احترام خودتان را حفظ کنید و خودتان نخود هر آش نکنید.بنده هم امیدوارم شما از توهمی که با ماده ای بسیار خوب اغشته کرده و زده اید بیرون بیایید و کمی بیاندیشید و سپس سخن بگویید.بله تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ... این تاپیک و حرفهای من هم حتما چیزکی بوده که نوشته شده است.از خداوند برای جنابعالی طلب شفای عاجل دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
بله این هم یک روش هست
من به کودکان فرصت شکوفایی استعداد میدم همیشه.امیدوارم این فرصت سبب پیشرفتت بشه
شما بهتره به خودتون توانایی فکر کردن بدهید و از جهل و نادانی در بیاید تا هر بچه ای از شما کلاهبرداری نکند و گریه کنان به این انجمن مراجعه نکنید
تنها انتقاد من از این انجمن اجازه فعالیت به کودکانی هست که اینجا رو با دفتر مدیر مدرسه اشتباه گرفته اند