پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsenx2
عزیز کجا مابقی سرویس ها مشکل ندارن ؟
پس چرا سرویس بنده ( هلند ) در حال حاضر بالا نمیاد ؟
برام ایپیتون بفرستید به همکاران بدم بررسی کنند
البته قبلش پنل ریبوت سرویستون ریستارت کنید حتما. شاید مشکلتون حل بشه و شایع هست این مورد.
حل نشد مشخصاتتون ارسال کنید برام از طریق پیام خصوصی که بدم بررسی کنند واستون
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
برام ایپیتون بفرستید به همکاران بدم بررسی کنند
البته قبلش پنل ریبوت سرویستون ریستارت کنید حتما. شاید مشکلتون حل بشه و شایع هست این مورد.
حل نشد مشخصاتتون ارسال کنید برام از طریق پیام خصوصی که بدم بررسی کنند واستون
به همکاران گفتم ریستارت کنند
سرویستون مشکلش حل شد
من یه وی پی اس از نوین سرور دارم ... فعلا بهترین نوع پشتیبانی رو از ایشون دیدم
تیکت ها هم کلا زیر یک ساعت پاسخ میدن و حتی بعضی وقت ها چند دقیقه هم طول نمی کشه
نوع برخوردشون با مشتری هم بسیار عالیست ...
سلام و خسته نباشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djsiamak
من یه وی پی اس از نوین سرور دارم ... فعلا بهترین نوع پشتیبانی رو از ایشون دیدم
تیکت ها هم کلا زیر یک ساعت پاسخ میدن و حتی بعضی وقت ها چند دقیقه هم طول نمی کشه
نوع برخوردشون با مشتری هم بسیار عالیست ...
ممنون همکاران همیشه بهترین تلاششون برای تسریع در پاسخ تیکت های دوستان انجام میدن.
شرمنده با تاخیر تو انجمن اعلام میکنیم ، سایت رو در سروری کاملا مجزا از سرویس مشترکین عزیز در دسترس قرار دادیم که دیگه مشترکین عزیز به خاطر حملات DDOS که میشه به سایت مرکزی یعنی novinvps.com مشکل کندی شبکه احساس نکنند
همکاران در حال رسیدگی به تیکت ها هستند
منتظر سرویس جدید ما باشید
نمونه عکس پنل :
http://axgig.com/images/10405635554022525538.jpg
ممنون
سلام
ظرفیت تمامی سرویس های این تاپیک تکمیل گردید
در وضعیت تکمیل ظرفیت قرار داریم و در صورتی که سرویس کسی تمدید نکنه به مشتری جدید واگذار میشه
سرویس جدید امروز معرفی میشه با سیستم جدید
سلام
پیروی اطلاعیه قبلی فروش سرویس جدیدی که قبلا وعدش داده بودیم آغاز شد
http://www.webhostingtalk.ir/f15/96681/?highlight=
+
گنجایش سرویس های هلند تکمیل گردید و در صورت کنسلی سرویس به مشترکین جدید واگذار میشه
سلام
سرور جدید از فردا به لیست سرویس ها اضافه میگردد
و ابتدا سرویس مشترکینی که رزرور کرده بودن تحویل داده خواهد شد
ممنون از تحملتون
سلام
سرور جدید حاضر شد
و آماده سرویس دهی می باشد
این سری سرورها دارای 2 پردازنده ی فیزیکی می باشد
سلام
دوستانی که هارد دیسک بالا نیاز دارند با واحد فروش : sale.novinvps تماس بگیرند.
افرهای خوبی در قیمت هار هارد دیسک اضافه ارائه میشه
مناسب برای سایت های دانلود و اپلود با ترافیک بالا
سلام
ظرفیت سرویس های این تاپیک تکمیل گردید
و در صورت عدم تمدید به صورت خودکار به مشترک دیگر واگذار خواهد شد.