یه سوال دیگه :) با رایتل و با موبایل تو راه برگشت!!
موبایل ها ۹۹٪ موقع تایپ حروف بزرگ شروع میشن :
Salam
Khubi?
Test!!
Hame jomle ba huruf bozorg
راستی من با رایتل تا حالا چیز پی ان روشن نتونستم بکنم!!!
:O
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوال دیگه :) با رایتل و با موبایل تو راه برگشت!!
موبایل ها ۹۹٪ موقع تایپ حروف بزرگ شروع میشن :
Salam
Khubi?
Test!!
Hame jomle ba huruf bozorg
راستی من با رایتل تا حالا چیز پی ان روشن نتونستم بکنم!!!
:O
یک چیزی هست به اسم تی پی لینک ۳ جی روتر خیلی دستگاه عیجیبی نمیدونی! سیمکارت رو توش میزاری تنظیمش میکنی اینترنت همراه رو برات به صورت وایرلس میکنه میتونی با گوشی لپتاپ وصل بشی
منم از همین دستگاه ها خریدم و واقغا حیرت اوره نه؟ این توی جاده اتوبان تهران کرج بودم که با ایشون چت کردم راستی بعضی گوشی های اندروید هم این قابلیت رو داره ! کمی به روز باشید
وی پی ان هم کار نکنه ****** هست عزیز! ( وی پی ان ایران کار میکنه توی گوگل سرچ کن - ال ۲ تی پی هم کار میکنه - فقط برای اطلاع )
شما اصلا سرور رو خاموش نکردید بنده خدا ! تا ساعات 11 اون شب سرور کار میکرد و شما به من زنگ میزدید . اما 12 : 45 دقیقه که سرور خوابید نه جواب تلفن دادید نه ااس ام اس و گفتید بقیه خواب بودن !
تنها اشتباهی که بنده قبولش دارم اینه که سرور بک آپ نداشتم .
سود کامل ؟ نه خیر عزیزم من اصلا درخواست مانی بک ازتون ندارم . من فقط میخوام چهره واقعی شما رو بشه و توی این انجمن ممنوع الفروش بشید !
طبق عکسنقل قول:
این صحبت های برای انتقال هست که من به دیتاسنتر تیکت زده بودم برای انتقال و قرار شده بود شما بعدش از خودتون متن بدید و من ارسال کنم
نه هیچ چیز دیگری
توی نوشته ها مشخص هست!
http://img.ir/wzbc.jpg
من گفتم :
من میخوام ببینم چی گفتن و چی گفتید بر اون اساس متنو بنویسم . و پرسیدم فردا میفرستید و
شما گفتید:
بله
==========
حالا طبق این گفتگو شما قرار بوده چه کاری انجام بدی عمو ؟ :|
برای ادمی که اینجوری با اطلاعات مشتریاش برخورد میکنه ، بله مشکلی نیست ! مشکل از کاربره که توی جیمیل انلاین نشده ! :|نقل قول:
به همون اقای کارگر دل ببنیدید!
اتفاقا مشکلی خیلی بزرگی هم نیست مشکلی بزرگه که بعد این اتفال من هیچ جوابی ندم و بزنم زیر مسوولیت خودم
اتفاقی هست که پیش افتاده و دلیلش هم چندید باز توضیح داده شده !
طبق فرضیه شما : من ادم گهی هستم ! آشغال و مال مردم خور هستم. شما چرا قبول کردید اطلاعات رو بدید ؟نقل قول:
زمانی بی اعتمادی پیش میاد که بهتون اطلاعات رو داده باشم
شما ادم نا معتبری هستید که حتی به خودتون جرات دادید این بحث رو به من پیشنهاد بدید !
نقل قول:
شکایت کنید طبق حرفتون خودتون توی دادگاه سن من مشخص میشه
دلیل نمیبینم اطلاعات خانوادگی خودم رو عمومی کنم ( بعضی چیز ها مهم هست - مثل شما بی.... نیستم )
من تا چند وقته دیگه سن دقیق شما رو بتوی این انجمن میفرستم ! و اگه شما سنتون بالاتر بود من رسما ازتون عذرخواهی میکنم.
نقل قول:
کلاه بردار هم نیستم شما وقتی کسی رو با ماشین میزنید میشید ادم شیاد ؟ ارازل ؟ اوباش؟ یا عمدی نبوده؟
این هم چنین هست
این بچه بازی هاتون رو جمع کنید
پول من از نوامبر 2012 دست شما بوده ، اصلا به شکل پولی که برگرده بهش نگاه نکردم هیچ وقت . شما توی گرفتاری بودی و من به حسابتون 450 واریز کردم.نقل قول:
ماه اینده تیکت بدید برای برگشت پولتون شمارو به خیر و مارو به سلامت
اگه درست یادم بیاد
من یه سرور مجازی با هارد 1ترا از شما داشتم که با پرداخت 1 ملیون و خرده ای 12 ماهه ازتون گرفته بودمش .
و بعدا هاردو به 2 ترابایت ارتقا دادمو شما بابت این کار 500 تومان برای یک سال هزینه خواستید که من واریز کردم
پس اون 450 هیچ ربطی به این سرور نداشت . و من به شکل پولی که باید برگرده بهش نگاه نکردم.
هزینه ارزونی شما . مهم اینه که شما متوجه بشید تا برای کاربراتون و اطلاعاتشون که اغلب دوستاتون هستن احترام قائل بشید .
-------------------------
پاسخ ندید تا پاسخ ندم ، تا فردا ظهر صبر کنی یا تاپیک حذف میشه ( که احتمالش بیشتره ) و یا من به خواسته خودم میرسم
من همین الانشم قصد فروش توی انجمن ندارم!نقل قول:
شما اصلا سرور رو خاموش نکردید بنده خدا ! تا ساعات 11 اون شب سرور کار میکرد و شما به من زنگ میزدید . اما 12 : 45 دقیقه که سرور خوابید نه جواب تلفن دادید نه ااس ام اس و گفتید بقیه خواب بودن !
تنها اشتباهی که بنده قبولش دارم اینه که سرور بک آپ نداشتم .
سود کامل ؟ نه خیر عزیزم من اصلا درخواست مانی بک ازتون ندارم . من فقط میخوام چهره واقعی شما رو بشه و توی این انجمن ممنوع الفروش بشید !
خانواده من مثل خانواده شما شب زنده دار نیستند که ساعت ۱۲.۴۵ دقیقه جواب تلفن شمارو بدم!
چه راست چه دروغ سرور ۲۴ ساعت قبلش خاموش بود و حتی پشت تلفن گفتید سرور خاموشه گفتم تیکت بده باید بهت سرور جدید بدم!
چهره واقعی شما فعلا مشخص شده برای من بعد ۵سال فهمیدم چه ادمی هستید ! دشمن در لباس دوست!
اقا میگی اطلاعات مهمی بوده روی سرور درست من یک نویسنده با هزینه خودم میگیرم همه پست هات رو نرمیم میکنم تا نگی کلاه بردارم ولی جاش دیگه خسارتی بهت نمدیم اینکارو فقط برای این میکنم که نگید کلاه بردارم !
قرار بوده ادامه صحبت هارو شما بدی من برای درخواست انتقال ارسال کنم اره عمونقل قول:
طبق عکس
http://img.ir/wzbc.jpg
من گفتم :
من میخوام ببینم چی گفتم و چی گفتید بر اون اساس متنو بنویسم . و پرسیدم فردا میفرستید و
شما گفتید:
بله
==========
حالا طبق این گفتگو شما قرار بوده چه کاری انجام بدی عمو ؟ :|
از ۱سال قبلش بهت گفته بودم سرور بکاپ نداره یعنی وضیفه حقط اطلاعات با مشتری هست نه من ! وضیفه من انلاین نگه داشتن سرور و ساپورت هستنقل قول:
برای ادمی که اینجوری با اطلاعات مشتریاش برخورد میکنه ، بله مشکلی نیست ! مشکل از کاربره که توی جیمیل انلاین نشده ! :|
تا حالا رو درواسی شنیدی؟ من هم همون حالت بودم عزیزم که بعدش زدم زیرش و هیچ اطلاعاتی بهت ندادم!نقل قول:
طبق فرضیه شما : من ادم گهی هستم ! آشغال و مال مردم خور هستم. شما چرا قبول کردید اطلاعات رو بدید ؟
من متولد ۷۳هستم عزیزم ۲۲ مهر ۷۳نقل قول:
من تا چند وقته دیگه سن دقیق شما رو بتوی این انجمن میفرستم ! و اگه شما سنتون بالاتر بود من رسما ازتون عذرخواهی میکنم.
۱ماه دیگه ۱۹ سالم تمام میشه !
این هم سن دقیق من که برات مهمه!
کل هزینه های واریزی شما برای سرور به کار رفته بود حتی همان قرضی که دادید درضمن ۱۴ ماه بود نه ۱۲ ماه!نقل قول:
واریز کردم.
اگه درست یادم بیاد
من یه سرور مجازی با هارد 1ترا از شما داشتم که با پرداخت 1 ملیون و خرده ای 12 ماهه ازتون گرفته بودمش .
و بعدا هاردو به 2 ترابایت ارتقا دادمو شما بابت این کار 500 تومان برای یک سال هزینه خواستید که من واریز کردم
پس اون 450 هیچ ربطی به این سرور نداشت . و من به شکل پولی که باید برگرده بهش نگاه نکردم.
هزینه ارزونی شما . مهم اینه که شما متوجه بشید تا برای کاربراتون و اطلاعاتشون که اغلب دوستاتون هستن احترام قائل بشید .
-------------------------
پاسخ ندید تا پاسخ ندم ، تا فردا ظهر صبر کنی یا تاپیک حذف میشه ( که احتمالش بیشتره ) و یا من به خواسته خودم میرسم
تا ۲۴ ساعت دیگه هم جواب بدید منم جواب میدم چون نمیزارم حرفای دروغتون به کرسی بیشنه !
نقل قول:
کل هزینه های واریزی شما برای سرور به کار رفته بود حتی همان قرضی که دادید درضمن ۱۴ ماه بود نه ۱۲ ماه!
خواستید تصویر میدم بهتون از اینکه یه صحبتی داشتیم سر اون قرض برای اینکه دو وی پی اس جدید بگیرم ازتون و اون وی پی اس ها رو نگرفتم . پس الکی نگید اون قرض رفته روی اون وی پی اس اصلی
---------------
من دیگه صحبتی ندارم :|
هر کی میخواد تصمیم گیری کنه از صفحه 5 این تاپیک تا صفحه 9 رو کامل بخونه !
من اکثر اطلاعاتی که از گفتگو هامون داشتم برای همه با تصویر گذاشتم . تصمیم گیری با مدیران و سایر کاربران .
جناب کارگر اگه حرفی داشت خودشون میاد بیان میکنه . من دیگه توی این تاپیک شرکت نمیکنم .
موفق باشی
حتما نگاه کنید کاربران و مدیران عزیز
و سعی کنید مثل من به هرکسی اعتماد نکتید
بعضی ها دنبال یک جرقه هستند تا مچ شما رو بگیرند! مثل ایشون ! که جزو دوستاتون هستند ولی خبر ندارید از ۱۰۰ تا دشمن بدترند!
به کارگر هم بگید برای رفع مشکل پست ها میتونم برای ترمیم کمک کنم ( یا خودم میام اصلاح میکنم یا نویسنده میگیرم )
شب خوش
خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن
با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته
پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت
پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه
پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..
و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید
من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر
ممنونم از دوست خوبم برای جواب دادنشون ولی خب ای کاش این کار رو نمیکردن چون ایشون قرار نیست تا قیام قیامت هم زیر بار بره و گردن بگیره و این که ماست هیچکسی ترش نیستش
هرچیزی رو که در این 5 صفحه مهم بوده رو جمع میکنم و در یه پست میزارم تا آقای عسگرپور بهش جواب بدن .
بهونه نیستش داشتید ولی ازش استفاده نکردین :|نقل قول:
عجب اینم بهونه شما هست برای اینکه بگید راه تماسی داشتید!
درست صحبت کنید من به شما حتی تو هم نگفتم :| بل بل زبون عجب!نقل قول:
بله یکی مثل شما دی اکتیو کرده بعد از این قضیه و ایدی جدید توی سایت گزاشتم اگر دی اکتیو نبود اسکرین از اینکه پیغام دادم بهتون میدادم تا انقدر بل بل زبون نشید !
ما کی آی دی شما رو دی اکتیو کردیم؟! , بعد از این قضیه ربطی به ما نداره قبل از قضیه و در هنگام وقوع قضیه ربط به ما داره .
هومن با شما صحبت کرده بود که سرور دست منه هر وقت هر مشکلی داشتم بهتون بگم هر وقت وی پی اسم رو خواستم ریسیت کنم به شما زنگ بزنم و فکر کنم دو ماه پیش یه چندتا اس ام اس هم رد و بدل کردیم که قرار شد سرور رو برام ریسیت کنیدنقل قول:
از کی طرف معامله شدید؟ از وقتی که این مشکل پیش اومده ؟ چرا قبلش نگفتید ؟ یعنی توی این 7-8 ماه که سرور فعال بود و اومده بود دستتون براتون اهمیت نداشت که بگید؟
شما میدونستین سرور دست من هستش بازم زیر بار نمیرید .
نقل قول:
نکنه شما اوباما هستی که برای تو و بین باقی کاربر ها فرق بزارم؟ چه بچه کن باشی چه بچه ولنجک هیچ فرقی برای من نداره چه سایتت فیس بوک باشه چه وبلاگ یک بچه 12ساله هردو مشتری من هستید و هیچ فرقی بینتون توی پاسخ گویی نمیزارم!
سرور هم قرار شده بود خریداری کنید که گفتید انتقال بدم ! خوب انتقال همیشه طولانی هست چرا نگفتید خودم شارژ کنم و رسید پرداختش رو بهتون بدم؟
خودتون هم دنبال مشکل بودید
هیچ کمکاری توی انتقال سرور نبوده
!8-| هر دوشون مشتری شما هستن؟ واقعاً ؟
نه ما اوباما نیستیم ولی از این به بعد نگید دوستم بودین دوستم دوستم نکنید , من نه میخوام بچه کن باشم نه جردن , من فقط میخوام خیلی خاص باشم ولی در عین حال عادی
فیس بوک مشتری شماس
انتقال کی طولانی بوده؟! چرا قبلاً یه سرور رو کلو کرده بودم که انتقالش از یه دیتاسنتر به یه دیتاسنتر دیگه خیلی طولانی بودش , ولی انتقال یه سرور که توی یه دیتاسنتر هستش از یه پنل به پنل دیگه کاری نداره و خودتون هم میتونید تیکت هایی که ارسال کردید رو ببینید چقدر زود جواب دادن و اگر همکاری میکردید سریع انتقال پیدا میکرد .
نقل قول:
بیش از 5ساله که توی اینترنت میشناسمش !
قول میدم هومن به خودش میگه ای کاش نمیشناختم قول میدم .
جواب تلفن نمیدادید نشد حرف , این کمکاری شما هستشنقل قول:
جواب تلفن هیچکس رو نمیدادم چون کلی زنگ خور داشتم بعد از این مشکل تلفن سایلنت بود یک گوشه افتاده بود ! شماره تیکت رو دادم بهتون توی متن تیکت هست
من هیچی رو نپیچوندم گفتی مشخصات اکانت بده خودم پیگیری کنم گفتم نمیشه چون توش 30تا سرور هست ( 9تا سرور های خودم و باقی برای مشتری )
هیچ کس چنین چیزی رو بهت نمیده !
شماره تیکت رو دادید ولی با دل خونی دادین دهن ما رو آسفالت کردین تا اون شماره تیکت رو دادین :|.
شما هیچی رو نپیچوندی قبول دارم نمیتونستی اطلاعات اکانت رو بدی توی اولین پستم که مدارک رو رو کردم خودم هم گفتم که شما حق داشتین در مورد این
ولی یه سوال
چرا شماره تیکت رو ندادین؟! چرا هرچی ما گفتیم بده ندادی ? چرا خودت واسه انتقال متن نفرستادی؟! چرا گفتی ما بفرستیم مایی که در جریان مشکل نبودیم؟! آیا ارسال یه متن به دیتاسنتر خیلی مشکل بودش که بهش بگی انتقال بده سرور رو ؟
چرا شماره تیکت رو دفعه اول ندادین ؟! و در درخواست دوم هم گفتین که نمیدم؟ و دفعه سوم دادین؟!
نقل قول:
داین کردم دقیقا یادم هست
آخرین فایلی که من توی سرور آپلود کردم در تاریخ 5/16 بوده به شمسی
و من جز این فروم توی یه چندتا دیگه فروم هم فعال هستم سندی قرار میدم که شما اینقدر نگید دان کردم دان کردم :)
تمایل دارین که سند رو قرار بدم یا نه؟!
به فکرتون نرسید؟!نقل قول:
چون به فکرم نرسید چون فشار روی من بود چون شما هیچ وقت درک نمیکنی 8تا پشت خطی یعنی چی شما هیچ وقت درک نمی کنی که روزی + 200 تا تیکت تنهایی جواب دادن یعنی چی هروقت توی موقعیت من بودید می فهمید این رو ( همین که فرق گزاشتم و با تلفن چت یاهو خواستم خبرتون کنم فقط و فقط به خاطر دوستی من و هومن بوده ! )
یعنی چی من درک نمیکنم دوست عزیز درست صحبت کنید همش دارین توهین میکنین :| من درک میکنم شما نمی فهمین که ارسال ایمیل به من قبل از اتفاق افتادن تمامی مشکلات و ریپلای شدن 200 تیکت هستش میشه درک کنین که وقتی باید ایمیل رو میفرستادین هنوز اطلاعات بوده و سرور دان نشده بوده
نمیشد بین ما فرق نزارین تکیت میدادین؟! یا ایمیل همش دارید دور میزنید که شما که دوست بودید توی فیس بوک پی ام ندادید چون برای دوستانتون هستش الان ما دوستیم ولی توی دو سه خط جلوتر ما دوست نیستیم چرا؟! چون فیس بوک برای دوستان شما هستش و شما به ما جواب نمیدین توی فیس بوک فقط سعی میکنین از یه راهی که مطعن هستید ما براش جوابی ندارین بگید که بهتون پی ام دادم.
سرور من رو دان نکردین ( سند بدم؟ )نقل قول:
چون با ارسال خبرنامه کاربر هایی دارم که تیکت میدن ایپی من هم هست چرا متقل میکنید ( با اینکه تاکید کردم نه فقط این ایپی ها هست ) و فقط باعث بیشتر شدن تیکت ها میشه همین ! )
چون با داین کردن سرور هرکی که سرورش مهم باشه براش کمتر از 1ساعت میاد تیکت میده اقا سرور من داین هست !
سرور شما 24 ساعت یا 48 ساعت قبلش خاموش کرده بودم و شما بعد ساعت طولانی یادتون افتاده بود سرور قطع هست ( دقیق یادم نیست ولی مطعنم سرور شمارو قبل مشکل خاموش کرده بودم که پیداتون بشه )
نگفتین ولی الانم دارین بهونه میارین که گفتم چون میگین نمیدونستم اینجوری هستید ( نگفتید میگین گفتید مدرک بیارید )نقل قول:
اتفاقا بهشون گفتم برای این وی پی اس هم باید سرور جایگزین بدم گفتند تیکت بدند گفت باشه به دوستم میگم بیاد تیکت بده ( اگر میدونستم چنین ادمی هستید کل مکالمه رو سیو میکردم )
شماره ثبت شرکتتون چی هستش؟!نقل قول:
یک شرکت به من بگید توی هاستینگ که توی فیس بوک داره ساپورت میده
فقط یک شرکت ؟
فقط شماره ثبت بدید ,
شرکت هایی دیدم که توی فیس بوک هم ساپورت میکنن ولی خب دوست ندارم اسم ببرم ( نگید اسم ببر نمیبرم )
مگه هومن دوست دختره که هر روز بهش زنگ میزدین :|؟ از کجا میدونین همیشه خاموش بوده؟!نقل قول:
تا جایی که یادمه توی سال فقط 4روز روشن بوده !
یه چندتا چیزینقل قول:
همونطور که گفتم هیچ ساپورتی توی فیس بوک ندارم و فیس بوک فقط و فقط برای دوستانم هست نه هیچ چیز بیشتر !
شما و دوستتون که سرور رو معامله کردید پیش خودتون باید راه های ارتباطی رو تغییر میدادید و یک راه روشن و معتبر برای تماس من با خودتون میزاشتید
این کمکاری رو کردید و این مورد رو گردن من نندازید ! اصلا اقا گیریم فیس بوک بهت میگفتم
توی این 2ماهی که فیس بوک بودید جزو 2-3 باز انلاین بودن کی انلاین بودید میشه بگید؟
هومن جز دوستات بوده و تو فیس بوکت بوده ولی بهش چیزی نگفتین .
سرور رو فروختن به من که فروختن چه ربطی داره به اطلاعات گفتم که تمامی اطلاعات ایشون دست منم هستش شما ارسال نکردین دست من بوده
کمکاری رو شما کردید نه ما شما ایمیل ارسال نکردین شما کمکاری کردید نه ما
توی فیس بوک هومن همیشه آنلاینه میتونیم از دوست های فیس بوکش بپرسیم
امیدوارم مسافرت بهتون خوش گذشته باشه ,نقل قول:
مسافرت شیراز بودم که بعد از وجود این مشکل با اولین پرواز به تهران اومدم و اولین ماشین به سمت منزل خودم برگشتم
به نظرتون ایا درسته توی اوج تعطیلی من دست به برگشتن بزنم و به تفریح خودم ادامه ندم یا مشکلی پیش اومده که مجبور به برگشتن شدم؟
اگر از کاربران من بپرسید بهتون میگن که بیشتر وقت ها جواب تلفن نمیدم !
قبل اینکه جواب تماستون رو بدم چندبار تماس گرفتید دیدید جواب نمیدم اس ام اس دادید و گفتید هومن هستید
و بعد من دیدم شماهستید باهاتون تماس گرفتم ولی جواب ندادید و اس ام اس دادم جواب بده!
و ادامه اس ام اس ها که گفنید مهمونی هستم و.....
غیر این هست؟
همونطور که گفتم من 70 درصرد اوقات جواب تماس هیچ کس رو نمیدم مخصوصا زمانی که توی سایت هستم بخصوص ساعت 1شب!
به نظر شما درسته که شما یه سرور رو ول کنید به امان خدا و برید مسافرت؟! این درسته که پول مردم رو بگیرید و بهشون ساپورت ندید و باهاش برید مسافرت!؟
بله این درسته که شما وقتی دیدی برای سرور مشکل پیش اومده سریع برگردین کار خوبی کردین .
اکثر کسانی که سایت موزیک دارن هومن رو میشناسن چرا ؟نقل قول:
اگر یادت باشه سایت موزیک رو تقریبا باهم شروع کردیم ( سایت بروبچ 5-6 سال پیش )
اطلاعاتی سایت های موزیک و فیلم میزارند 90 درصد کپی هست با 1ماه میشه دوباره همش رو توی اینترنت جمع کرد
به من ( کسی که 2سال سایت داشتم ) توضیح نمیخواد بدی
چون ایشون بیشتر اختصاصی کار میکنه قالب اختصاصی مطلب اختصاصی و ...
اطلاعات سایت من 30 درصدشون اختصاصی هستش
چون سایتم بزرگ هستش با اکثر خواننده های بزرگ هم کار کردم مال من اختصاصی بوده سایت های کوچیک کپی میکنن نه ما
شما در مورد سایت ما چیزی نمیدونین سایت ما مطالبش اختصاصی هستش خیلی هاش .
جواب شما رو دادم سایت من اختصاصی هستش و مطالبم خیلی هاش کپی نیستنقل قول:
خدایی راست میگه !
من 1 ترابایت رو تو 4 روز دوباره دانلود کردم
شما کپی میکنید این دلیل نمیشه که منم کپی کنم که
اس ام اس دادید ؟! کی زنگ زدید!؟نقل قول:
شماره ای که توی پنل ست هست مد نظر هست نه هیچ شماره دیکه ای!
منتظر دی اکتیو میمونیم.نقل قول:
یاهو من دی اکتیو هست وگرنه بهتون نشون میدادم ! درخواست اکتیو به یاهو دادم ۱هفته هست منتظر هستم فعال بشه توی همین تاپیک میزارم!
مربوط به جیمیل هم میشه شما گفتین ما در جیمیل نبودیم .نقل قول:
این هم مربوط به فیس بوک هست!
قرار بود متن بدید ندادید یادتون رفته ها شات ها توی همین تاپیک هستشنقل قول:
اولا قرار نبود متنی بدم گفتید سرور رو منتقل کنم شما شارژ میکنید منم گفتم باشه مشکلی نیست
اینجا من باید جواب شما و بیش از ۱۰۰ و خرده ای نفر دیگه رو میدادم + پاسخ شما به تیکت + پاسخ دیتاسنتر
خوب این زمان بر هست
http://vpsfars.net/dl/whmcs%20-%20%e...a%ed%98%ca.pdf
جواب تیکت شما معمولا ۲-۳ ساعته داده شده ! که برای باقی کاربرها اینطور نبوده!
خوب شما که عجله داشتید چرا پرداخت رو توسط خود ما انجام ندادید ؟ بهتون پیشنهاد دادم گفتید نه میخواهید منتقل بشه
میتونید پرداخت رو تکمیل کنید و منتقل کنید من هم رسید پرداخت رو بهتون میدادم
پس خودتون هم اشتباه کردید
این متن رو به یاد بیارید
آپ , برای دریافت آرشیو گفتگو با دیتاسنتر
چرا ما رو اوباما حساب کردید و زودتر بهمون جواب دادید؟
بله پیشنهاد کردید که هزینه سرور رو پرداخت کنیم =d> ولی بیاییم 2 ملیون و خورده ای رو بدیم به شما که نتونستی اطلاعات رو نگه داری؟ و این که اعتماد از دست رفته رو نمیشه برگردوند ما به شما اعتماد نداشتیم دیگه شرمندم .
میشه بگید من چطور پسورد کاربر ها رو بدونم و نام کاربری شون رو تا تک تکشون رو توی فروم عضو کنم :|؟نقل قول:
یعنی با ۴ماه نمیتونید این هارو درست کنید؟ ( خسارتی که پیشنهاد دادم )
باور کن کمتر از ۱ماه میشه درست کرد
باور کن نمیشه این رو درست کرد باور کن
خسارت های دیگه رو در نظر نگرفتی
بازدید کننده از گوگل وارد میشه میبینه لینک ها کار نمیکنن از سایت میره و اینجوری گوگل امتیاز منفی میده به شما :62:
زنگ زدید؟! اس ام اس نمیتونستین بدین؟! کی زنگ زدین؟نقل قول:
در مورد راه ارتباطی چنید باز بهتون گفتم
۱- نلفن خاموش بود
۲- یاهو نبودید!
۳- تیکت اگر میدادم ایمیل های سایت مسدود هست و تاثیری به حال شما نداشت !
یاهو هر شب من با ایشون چت کردم شما آف گذاشتین!؟! با چه آی دی در چه تاریخی آرشیوش رو بدین ببینیم
تیکت اگر میدادین ممکن بود وضع فرق کنه الان که ندادین نگین اگر میدادم باید میدادین .
کی زنگ زدید ؟ چرا اس ام اس ندادید؟! چرا ایمیل ندادین؟نقل قول:
این تلفن شمارو نداشتم و توی ارشیو هم هیچ سرچی نکردم چون وقت سر خاروندن هم نداشتم عزیز
تنها تلفنی که تماس گرفتم تلفن سایت هست
و مهم اون هست
وقت سر خاروندن نداشتین رفتین مسافرت؟! واقعاً؟!
اگر شما شرکت هستین شرکت با کسی چت نمیکنه باید ایمیل میفرستادین , نفرستادین خودتون رو قانع نکنین !!نقل قول:
همیشه سریع ترین راه مد نظر هست
چت سریع تر از ایمیل هست
ایمیل اون لحظه به ذهنم نرسید که بزنم نمیدونم به چه دلیل ولی اصلا حواسم به ایمیل نبود!
در اون لحضه داشتین خرید میکردین حواستون نبود؟!
اعتبار دوستی از نظر من اون وقتی از بین میره که شما برای دوستت ارزش قائل نباشی و ایشون رو مثل ماباقی حساب کنی و براش مثال ابوما رو بزنینقل قول:
یعنی با بوجود اومدن یک مشکل تمام اعتبار دوستی ۵ساله از بین رفت؟ شما خیلی باحالی چه خوبه که داریم بیشتر اشنا میشیم !
هومن سنش زیاده من این رو تظمین میکنم .نقل قول:
عزیزم نمیدونی بدون کسی که دیپلم میگیره میتونه بره پلیس + ۱۰ ۲سال معافیت تحصیلی بگیره ( بعضی شرایط تا ۵ سال ) و من هم از این استفاده و مهر ماه معافیت من تمام میشه برای همین دنبال چنین شخصی بودم
و برخورد شما مثل عمومی کردن چت های خصوصی و ..... خیلی دیگر از کارها نشون میده شما هم سن ان چنان بالای ندارید که دم از سن میزنید!
سرور رو خاموش نکردین برای بار هزارم میگم سرور رو خاموش نکردین :|نقل قول:
پس چرا سرورتون خاموش شده بود بعد از ۱روز یادتون افتاد سرور مشکل داره؟
شما ۲۴ ساعت متوجه خاموشی سرور شدید چه برسه بخواهید هرروز سایت من رو چک کنید!
باز هم میگم انقدر اگر اطلاعات برات مهم بوده پس چرا بکاپ نگرفتی یعنی با این همه هزینه حتی پول سرور بکاپ رو ندارید؟ ( از کسی که توی امریکا تحصیل میکنه - با پول معافیت میگیره بعید هست )
پس خودتون هم براتون اطلاعات اهمیتی نداشته و حالا که این اتفاق افتاده به این فکر افتادید تا کامل سود کنید ! ولی کور خوندید!
من در روز 18 ساعت توی اینترنت هستم و همیشه هم وی پی اسم بازه شما سرور رو خاموش نکردین .
بک آپ ربطی نداره به شما ببخشید ها شما سرور خودتون رو درست کنید به بک آپ ما هم میرسیم .
خیلی دارین پول پول و معافیت میکنین
بزارین توضیح بدم ایشون چششون ظعیف هستش و هر روز داره ضعیف تر میشه این رو میتونیم با مدرک دکتر ثابت کنیم
ولی شما ثابت کنید که پول داده برای معافیت .
500 تومن برای ما هم چیزی هستش هم نیستش
500 تومن چیزی هستش چون ما براش زحمت کشیدیم و میشه خرج 10 روزمون رو بدیم
500 تومن چیزی نیستش چون سرمایه ما بیشتر از این ها هستش..
شما نمیخواد دل بستن رو مشخص کنید .نقل قول:
به همون اقای کارگر دل ببنیدید!
اتفاقا مشکلی خیلی بزرگی هم نیست مشکلی بزرگه که بعد این اتفال من هیچ جوابی ندم و بزنم زیر مسوولیت خودم
اتفاقی هست که پیش افتاده و دلیلش هم چندید باز توضیح داده شده !
شما جواب ندادین تا تهدید به شکایت شدین .
ندارید یا نمیتونید داشته باشید!؟نقل قول:
من همین الانشم قصد فروش توی انجمن ندارم!
خانواده من مثل خانواده شما شب زنده دار نیستند که ساعت ۱۲.۴۵ دقیقه جواب تلفن شمارو بدم!
چه راست چه دروغ سرور ۲۴ ساعت قبلش خاموش بود و حتی پشت تلفن گفتید سرور خاموشه گفتم تیکت بده باید بهت سرور جدید بدم!
چهره واقعی شما فعلا مشخص شده برای من بعد ۵سال فهمیدم چه ادمی هستید ! دشمن در لباس دوست!
اقا میگی اطلاعات مهمی بوده روی سرور درست من یک نویسنده با هزینه خودم میگیرم همه پست هات رو نرمیم میکنم تا نگی کلاه بردارم ولی جاش دیگه خسارتی بهت نمدیم اینکارو فقط برای این میکنم که نگید کلاه بردارم !
چرا شما بن شدید یه بار دیگه ؟! عجب . . .
خانوادتون برای من مهم نیستش هرچی میخوان باشن باشن ولی شما که ساعت یک شب توی سایت بودین؟! چرا جواب ندادین؟!
سرور خاموش نشده بود ( سند بدم؟ )
دشمنی رو شما شروع کردین ولی اطلاعات رو درست ندادید .
نویسنده بگیرید اطلاعات من رو کامل کنید؟! Ok قبول من یه نویسنده میگیرم هزینه رو براورد میکنیم ایشون اطلاعات رو کامل کنن چون من به شما اعتمادی ندارم که ایمیلم رو بدم به شما :(
آنلاین نگه داشتین ؟!نقل قول:
از ۱سال قبلش بهت گفته بودم سرور بکاپ نداره یعنی وضیفه حقط اطلاعات با مشتری هست نه من ! وضیفه من انلاین نگه داشتن سرور و ساپورت هست
نگاه کنید واقعاً نگاه کنید به هرکسی اعتماد نکنین.نقل قول:
حتما نگاه کنید کاربران و مدیران عزیز
و سعی کنید مثل من به هرکسی اعتماد نکتید
بعضی ها دنبال یک جرقه هستند تا مچ شما رو بگیرند! مثل ایشون ! که جزو دوستاتون هستند ولی خبر ندارید از ۱۰۰ تا دشمن بدترند!
به کارگر هم بگید برای رفع مشکل پست ها میتونم برای ترمیم کمک کنم ( یا خودم میام اصلاح میکنم یا نویسنده میگیرم )
شب خوش
در مورد ترمیم پست ها هم من گفتم ! اگر مشکلی ندارید حله .
من دارم این ها رو مینویسم ساعت 6 و 12 دقیقه هستش
امیدوارم که خواب باشید تا بتونید فردا جواب خوبی بدید
منتظر هستم
خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن
با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته
پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت
پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه
پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..
و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید
من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر
هی فحش میدم خودمو هی یه تصمیم هر بار
که شل می گیرم حتی یه تصویربردار
اینم قضیه ما هستش هی شل میگیریم هاستینگ ها رو یه بار وست دیتا یه بار هم ایشون
برادر عزیز من کاری بجز ادب کردن موجوداتی مثل این ندارم وگرنه من کلا 18هزارتومن ضرر کردم که امروز پولی نیست
سرنوشت این شیاد کلاهبردار دروغگو باید درس عبرتی بشه برا دیگرانی که میخوان اینجوری کلاهبرداری کنن
اگر امروز این ادم نشه دوباره فردا پس فردا یکی دیگه میاد همین کارا رو میکنه وما همه مسئولیم باید این بچه بفهمه پول در اوردن به این سادگی نیست واینجور پول دراوردن تاوان سنگین داره
فقط من از دوستان دیگه تعجب میکنم که چرا اطلاعات مهم رو روی این سرور درپیت مثل vpsfarsگذاشتن من این سرور رو برا بازی بازی گرفته بودم که اگه چیزی برا استفاده شخصی خواستم دانلود کنم از ایناستفاده کنم چیزی هم از دست ندادم ولی کسانی که میان به همچین موجوداتی اطمینان میکنن برا کارهای مهم خیلی برا من عجیبه
بهر حال ما همه مسئولیم جلوی این کارا رو بگیریم ومن نه برای 18هزارتومن که برای عبرت شدن دیگران تا اخر این قضیه میرم