با سلام
سرویس من داون شده ، و اینکه یوزر من نیز از سایت حذف شده.
آیا با من هم مشکل داشتید که یوزر من را حذف کردید؟
سرور جدید بگیرید موقت سرور تحویل بدهید تا بتوانید بک آپ ها را وارد کنید.
یا اینکه پول ما را مرجوع کنید.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
سرویس من داون شده ، و اینکه یوزر من نیز از سایت حذف شده.
آیا با من هم مشکل داشتید که یوزر من را حذف کردید؟
سرور جدید بگیرید موقت سرور تحویل بدهید تا بتوانید بک آپ ها را وارد کنید.
یا اینکه پول ما را مرجوع کنید.
با تشکر
سلام
دوست عزیز من در حال انجام مراحل شکایت از ایشون هستم.
حدود 3 ماه زمان میبره تا احضاریه شخص رو دادگاه بده که خوب مشکلی نیست , ضمن اینکه من از یکی از دوستانیکه در این زمینه اطلاعات کافی دارند برای اینکه چطور شکایت کنم کمک گرفتم, اگر شما هم مایلید از ایشون شکایت کنید روال کار به این صورت هست :
نقل قول:
قبل از هر گونه شکایتی الان چندین نام و حساب این وسط مطرح شد که 100% این حساب ها متعلق به این فرد نمیباشد . این فرد چندین تاپیک شکایت در این بخش داره . تمامی مال باختگان شکایت کنید 100% و شماره کلاسه شکایتتون رو به همدیگه به صورت زنجیر وار بدید که نفر 4 ام که وقتی شکایت میکنه بتونه بازگشت بزنه به 3 شماره شکایت نامه قبلی . اگر به این شکل شکایت کنید موضوع چون حساسیت پیدا میکنه بسیار سریع تر به نتیجه میرسید .
اول : این تاپیک سند هست
دوم : با وجود این تاپیک نیازی به این نیست که شما برید به محل سکونت این شخص و از ایشان شکایت کنید چون خوانده (کاربر مورد شکایت) کاملا در جریان این رسیدگی بوده
تحت این عنوان از این شخص شکایت کنید : اقدام به کلاهبرداری با نقشه قبلی
تحت یک عنوان شکایت کنید چون نیاز به تفسیر قاضی بعدا نخواهد بود .
تشریف میبرید دادسرای محل سکونت خودتون . مثلا شما ساکن هر شهری هستید حالا منطقه ۱ - ۲ یا 10 برید کلانتری محله و این سوال رو بکنید که کدوم دادسرای محل سکونت شما هست . عنوان جرم رو که خدمتتون عرض کردم
حتما و حتما عریضه رو بدید عریضه نویس بنویسه خودتون تحریر نکنید به هیچ عنوان چون عریضه نویس ها به ادبیات قضایی کاملا آشنا هستند . از تمامی شماره حساب های متعلق به این فرد شکایت کنید از الباقی به عنوان اطلاعات تکمیلی ذکر کنید چون اگر شما به شخصه به این حساب ها واریز نکرده باشید براتون بار حقوقی داره حواستون باشه .
در پایان عریضه حتما این پاراگراف رو به این شکل ذکر کنید بدون کم و کاست :
از آنجا که معاملات به صورت آنلاین و در فضای سایبری انجام شده . خوانده کاملا در جریان دعوی از قبل بوده و متاسفانه خوانده اصلا همکاری لازم را نداشته و با علم به مشکل این جانب به آدرس :(آدرس تاپیک شکایت) آگاهانه اقدام به مغموم کردن اینجانب در معامله نموده . لذا خواهشمند هستم آن مقام محترم دستور شناسایی سوابق آدرس های اینترنتی (ای پی آدرس ها) مورد استفاده این شخص به نام کاربری : (نام کاربر مورد شکایت) را از تارنمای مذکور : http://webhostingtalk.ir را بر تسریع در شناسایی محل زندگی این فرد درخواست کند . لازم به ذکر هست خوانده به صورت کامل از محتوای شکایت این جانب نسبت به ایشان مطلع بوده زیرا در تارنمای مذکور موضوع شکایت از ایشان مطرح شده میباشد که در همان فضای سایبری حل اختلاف شود ولی متاسفانه خوانده هیچ گونه همکاری با اینجانب نداشته و به صورت آگاهانه اقدام به مغموم کردن و کلاه برداری آگاهانی از اینجانب در این معاملات نموده . آدرس تارنمای شکایت : (آدرس همین تاپیک شکایت)
با سلام
سرور من با امرمز میشه 2 روز که داون شده،
حدودا" 2 ماهی میشه که ازشون سرویس دارم و از چند ماه قبل میشناسمشون،البته سایت و خداماتشون منظورم هست.
اینکه ابیوز بخورند سرور داون بشه که دست خودشون نیست،بهتره سریعتر سرور جایگزین بگیرند...
خوب فکر میکنم دلیلی نداره که الان بخواهم شکایت کنم.
با درود .
من پسوارد را دوباره در همان تیک ارسال کردم نمیدونم دوباره توی الویت قرار میگیرم . چون دفعه اول که پسوارد را خواسته بودید اشتباهی دادم ...
سرور جایگزین جدید رو صبح امروز تحویل گرفتم ، دقیق و منظم، طبق وعده ای که داده بودند
موفق باشید
تمامی دوستانی که تا این لحظه مشخصات سروییس خود را ارسال نمدند سرور جدید را دریافت نمودید
با سلام
سرور جدید را به بنده تحویل دادند.
با تشکر از آقای مهدوی