128 نامحدود دارم پارس آنلاین
تا 130 دانلود مبکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
128 نامحدود دارم پارس آنلاین
تا 130 دانلود مبکنم
تهران- مرکز محابرات زارعی
این پینگ ها در بدترین حالت 220 بوده و تا حالا بالای 220 پینگ نداشتم
پینگ نت من هم بین 125 تا 140 هستش
مرکز اردبیل نوین نت(های وب)
اطلاع زیادی بنده ندارم اما این جا که وضعش خیلی بده !
سرعت و کیفیت مرور صفحات وب و دانلود
های وب عالیه
اوربیت نصب کن برای دانلود
سلام
در منزل ما موجودی به نام «خواهر» وجود داره که غذای اصلیش پهنای باند اینترنت منه!:(( بنابراین قصد دارم براش یه ADSL جدا بگیرم تا بیشنر بیچارم نکنه :109:
با این اوصافی که HiWeb داره میگه سرعت 8 مگ میده سرویس 9ماهش برای من ایده آله. من خودم ParsOnline استفاده می کنم و خوبه. اما درمورد HiWeb چیزی نمیدونم. بنابراین:
میخواستم بدونم دوستانی که از HiWeb استفاده می کنند آیا از آن راضی هستند؟1. سرعت دانلودش در بهترین و بدترین حالت چقدره؟
2. پشتیبانیش چطوره؟
3. آیا قطعی و وصلی داره یا پایداره؟
4. رضایتمندی شما در کل از این شرکت چطوره؟
چون میخوام قبل از ورشکسته شدن کامل (!) سرویس ADSL خواهرم راه اندازی بشه، ممنون میشم همه دوستانی که از HiWeb استفاده می کنن من را راهنمایی کنند.
پیشاپیش از لطف همه دوستانی که بزرگواری مکنن جواب منو میدن ممنونم.:77:
سرویس دینامیتش علاوه بر اینکه قیمت مناسبی داره سرعتشم خوبه
سرعت من تا 900 کیلوبایت بر ثانیه تو دانلود میرسه البته باید توجه کنین که سرعت دانلود یکطرفه نیست و باید سرور سایتی که ازش دانلود میکنین هم بکشه تا این حد
قطع شدنشم قبلنا بود مثلا یه روز یا دو روز قطع میشد تو ماه
الآن 3 ماه میشه قطعی نداشتم
سرعتشم خوبه
16 گیگ ماهانه میده 45 تومن!
هر گیگ کمتر از 3 تومن
همون نووین نت خودمونه دیگه اسم عوض کرده والا نوین نت به یه چیز معروف بود که اسم عوض کرد ...
در حال حاضر صبانت و و پارس آنلاین در بهترین حالت هستن...
البته نظر شخصی هستش
از من میپرسی از یه شرکت کوچیک بگیر که دستت به یجا بند باشه...
چون در حال حاضر اینترنت شده تو ایران یه تجارت... زیادی گووووووووونده! شدن شرکتها جوری که دیگه دولت هم حریفش نیس چه برسه به امسال من و شما
به دلایل فنی (!) من میخوام سرویس 9 ماه 27 گیگ 57هزارتومانش را بخرم. به نظر شما این سرویس هم مثل دینامیت هست؟