دوستان فکر کنم ایشون با دلار هکی سرور میگیرن بعد سرورو میدن دست مشتری بعد دیتا سنتر که تخلف رو مییفهمه سرور هارو میبنده.
وقعا جای تاسف داره اسم ایرانی ها در جهان اینطوری خراب میشه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان فکر کنم ایشون با دلار هکی سرور میگیرن بعد سرورو میدن دست مشتری بعد دیتا سنتر که تخلف رو مییفهمه سرور هارو میبنده.
وقعا جای تاسف داره اسم ایرانی ها در جهان اینطوری خراب میشه دیگه
سلام
بنده مهدی گنجه هستم
اول از همه به دلیل تخطی در فروش بنده بن نشدم!
اینم عکس واسه دوستانی که حرف بیجا میزنن!
http://up.vbpro.ir/uploads/1373181569891.png
خب قبل از هرچیز از دوستانی که بنده رو *** خطاب کردند سپاس گذاری میکنم
بنده مشکل جدی خوردم 2 هفتس بیمارستانم
کسی نیستم که به خاطر 100-150 تومن ***ی کنم برم پشت سرمم نگاه نکنم!
من خودم یه لیست از بدهکاریام دارم
دوستانی بدهکارن
شماره کارت + مبلغ + یوزر کاربری برای بنده ایمیل کنن(krad35@yahoo.com)
از شنبه شذروع میکنم برگشت زدن
واقعا برا شما متاسفم جناب الیاس خان
از هیچ کدوم راضی نیستم مخصوصا اونایی که تهمت ***ی زدن به خاطر 20 هزار تومن!
شماره کارت باید به اسم صاحب اکانت باشه
موفق باشید
من قبل از هر چیز بگم : غیبت شما باعث نمیشه سرور ها دون بشن . . ( دلیل جالبی نمیباشد .. منظورم اینه که کارشو پی مسگسره . فقط پشتیبانیش میمونه ! )
دوم من به عنوان اطلاعیه اون ها رو دادم و خوشحالم که من سرویس از شما نداشتم و گرنه 2 هفته دون می بود .
سوم مجدد این اکانتتون هم بن شد
چهارم من امیدوارم اگه واقعا مشکلی وجود داشته باشه حل بشه . . ولی نه به معنای ضرر به مشتری ( میتونید کارمند استخدام کنید و در سایت تعطیلتون اعلام کنند ! * )
پنجم در مورد " مولتی یوزر " شما عرض کنم به صراحت این موضوع رو میگید پس انکاری بر داشتن تاپیک دیگه با نام دیگه ندارید درسته ؟! چرا با 2 نام در 2 جا فروش انجام می دید ! و در هر 2 جا نارضایتی وجود داره ؟
ششم : در مورد عدم چک کردنتون همونطور که در پست بالاتر گفتم ( چند تا قبل ) شما دقیقا قبل بن من حضور شما رو در انجمن چک می کردند و تاریخ آخرین ورودتون بر میگشت به همون روزی که من چک می کردم ! .. روز قبل بن هم شما ورود داشتید :)
ممنون از شما : ) ) ولی امید وارم دستان به پولشون برسن .. سرور اداره کردن به این معنا نیست که این سرویس آقای مشتری و من خداحافظ ( به هر دلیلی ! )
سلام یه سرور مجازی یا نیمه اختصاصی با مشخصات زیر قیمت بدید اگه می شه:
هارد 350-400 گیگ
پورت 1 یا 10 گیگ
رم حداقل 2
واسه سایت فیلم می خوام
این پولا ارزشی نداره کسی بخواد شماره کارت بده
الان هم لازم نیست د ز د ی رو ماسمالی کنید
سگ خور هرچی بود نوش جونت . دوستان حواسشون باشه دیگه از کسانی که نماد الکترونیک و درگاه درست و حسابی ندارن خرید نکنند
یه روز دفترشون خرابه یه روز بیمارستانن یه روز اینترنتشون قطعه
دوست عزیز با بچه طرفی مگه
با سلام و احترام
وسیله توجیه هدف نیست
دوست عزیز آقای مهدی گنجه بنده خودم در این کار هستم و اتفاقا در یکی از 10 شرکت برتر هاستینگ ایران ادمین هستم
هدف ما از خرید سرویس vps از شما صرفا استفاده کردن از آن می باشد و اگر قرار است این سرویس به مدت چند روز قطع باشد چه دلیلی داشت ما وی پی اس بخریم
پس نیاز داشتیم که این سرویس را تهیه کردیم .
اگر تا الان اطلاع ندارید کار هاستینگ فروش کفش و لباس نیست که نهایتا مشتری پس از 24 ساعت بیاید و در صورت نارضایتی سرویس را پس دهد و معامله و تعهد تمام شود.
سرویس هاست و وی پی اس یعنی تعهد و خدمات پس از فروش از روزی که سرویس به مشتری تحویل داده شده تا روزی که قرار داد آن تمام می شود .
در هر صنفی صفاتی افراد را bad man می کند که باعث انتساب القاب ناخوش آیندی به فرد می شود . در صنف هاستینگ عدم پشتیبانی و عدم پاسخگویی مناسب فرد را bad man می کند.
بنده تمایل ندارم به شما لقبی را نسبت دهم . شما به دلیل عملکرد بسیار ضعیف و نداشتن دید روشن و عدم مدیریت صحیح دچار این مشکل شده اید .
وقتی ما خدمات و سرویس های ضروری آنلاین به مشتری تحویل می دهیم باید توجه داشته باشیم که این سرویس ها نیاز به پشتیبانی خاص تری دارند . شما اصلا تصور نمی کنید اشخاصی که از شما سرویس می گیرند روی هزینه و زمان و برنامه ریزی خود تصمیماتی دارند و اجرای صحیح آن ابتدا باید از سمت شا با ارائه سرویس مناسب ارائه شود ؟
کسی شما را مجبور به ارزان فروشی نکرده است ولی ارزان فروشی دلیل بر عدم تعهد نیست
دوستانی هستند با قیمت ارزان سرویس می دهند و حداقل در مقابل خطاهای افتضاحی که دارند پاسخگو هستند
ما هم وقتی سرویس ارزان خریدیم توقع یک سرویس حرفه ای نداریم
ولی شما چگونه توجیه می کنید که سرویس را با نگرانی و صبر و اقدامات زیاد تحویل و همچنین در موقعی که بدون هیچ دلیلی قطع شده بود شما حتی یک اتوماسیون یا پیغامگیر ساده هم برای پاسخگویی قرار نداده اید .
دوست عزیز مشکلات برای همه است و بنده آرزو می کنم این مشکل برای شما دیگر پیش نیاید و سو تفاهم ها برطرف شود ولی شما به عنوان مدیر یک سرویس باید پیش بینی همه موارد محتمل این چنینی را باید پیش بینی کنید .
لطفا جهت توجیه این مسئله که باعث دلخوری بیشتر و ضرر بیشتر به دوستان است سریعتر تسویه کنید زیرا یک ساپورت ضعیف احتمال قوی شدن دارد ولی سایر القاب را با هیچ کاری نمی توان درست کرد.
دوستانی هم که هزینه به انها بدون کسر عودت داده شد خواهشمندم در همین تاپیک اعلام کرده تا این سو تفاهم برطرف شود
با تشکر
ممنون از متن خوبتون .. .!
---
من بار دیگه تاکید میکنم که امیدوارم مشکل دوستا حل بشه و من هدف اطلاع رسانی بوده !
اما
اقای گنجه شما میگید به دلیل مولتی یوزر بن شدید و اینو قوبل دارید .. جریان افرا وی پی اس رو نمیگید که اونجا هم و اون تاپیک هم اعتراض دارند به سرویس دهی ؟! خیلی ساده می پرسم
دوستان بنده الان شماره حساب رو اس ام اس دادم و منتظرم
ولی آقای مهدی گنجه که اومدی میگی و راضی نیستی از ما
این یک عمر عادی هست وقتی شما سرویسی رو خریداری می کنید (با چند نقر دیگه ) و همه شما همزمان یک مشکل خاص و جواب ندادن 3 تا از شماره هاتون و فروختن وی پی اس در یک پست جدید و همون مشکل قبلی هرکی اول این فکر به نظرش می رسه و دفعه بعد بد تر و بدتر میشه
مثل بنده که الان جلوی دوستم رسوا شدم و کلاه بردار واقع شدم :)
فعلا هم منتظر بازگشت وجه هستیم و شمایی که میگی 100 تومن چیزی نیست بله درسته ولی اگه 10 بار این 100 تومن تکرار بشه میشه 1 ملیون تومن و ...............
امیداورم به حرفاتون عمل کنید
با تشکر