سلام
من credits بصورت auto surf جمع کردم ولی وقتی اومدم در همان قسمت 6 ببینم دیدم -6 هستش که خیلی جا خوردم مشکل از کجاست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من credits بصورت auto surf جمع کردم ولی وقتی اومدم در همان قسمت 6 ببینم دیدم -6 هستش که خیلی جا خوردم مشکل از کجاست
دوستان یه نگاهی به رتبه این سایت در گوگل و الکسا بندازید و بعد خود کشی کنید برای ثبت نام در این سایت
Morerank.com - Reviews, Site Info, Traffic Stats and Related Links from Alexa
از این همه وب مستر و مدیر هاستینگ تعجب میکنم !!!!!!!!!!
سلام به مه من یه سوال داشتم
آیا امکان این هست که من مثلا امروز auto surf کنم ولی بخوام بازدیدی که قراره به سایتم بیاد مثلا 3 روز دیگه اعمال شه
یعنی من امروز امتیاز جمع کنم ولی چند روز بعد بازدیدش به سایتم بیاد؟
اگه امکانش هست لطفا بگید باید چی کار کنم
بلهنقل قول:
آیا امکان این هست که من مثلا امروز auto surf کنم ولی بخوام بازدیدی که قراره به سایتم بیاد مثلا 3 روز دیگه اعمال شه
لطفا تاپیک رو کامل بخونید
اقا من کل 14 صفحه رو خوندم مطلبی در مورد اینکه چه جوری بازدید سایتمون رو تاریخ بندی کنیم ننوشته یعنی من امروز auto surf کنم ولی مثلا 4 روز دیگه به سایتم بازدید کننده بفرسته و من نیازی به انلاین بودن نداشته باشم
چون بعضی ها ممکنه وقت نداشته باشند هر روز بیاند یه روز میان امتیاز ذخیره می کنن بعد می خوان کل هفته به تناوب سایتشون نشون داده شه
url سایت رو ادیت کردم ، زده Waiting
تا کی باید صبر کنم؟ :d
یک روز شده فکر کنم...
تمام سایت ها اکتیو شد .نقل قول:
url سایت رو ادیت کردم ، زده Waiting
تا کی باید صبر کنم؟ :d
یک روز شده فکر کنم...
خب آقا وحید من یه مشکلی دارم که تو یاهو هم بهتون گفتم ولی حل نشد. با فایر فاکس که زیاد نمیتونم auto surf کنم اررور میده.با اکسپلورر هم بد نیست یه 70-80 (حداکثر) بازدید میشه و باز ارور. با گوگل کروم 50-60 تا. فقط با avant توسنتم بیشتر از 130 صفحه رو لود کنم و بعدش ارور میده.
You are not Authorize... و صفحه اول سایت لود میشه که باید دوباره لاگین کنم. به احتمال زیاد مدت Session برای هر بار لاگین کمه که زود بزود باید لاگین کنم. اگه همچین گزینه ای هست لطفا مدتش رو بیشتر کنید (یک روز یا بیشتر) چون بعضی مواقع سیستم بیکاره و ممکنه از صبح تا شب رو surf کنه (با این مشکل فوقش یک ساعت این عمل انجام میشه)
منتظرما :D