پاسخ : آفر ویژه وی پی اس پارســـه / سرور مجازی از آمریکا / پورت 1گیگ/ رم 1 گیگ 15000 / رم 2 گیگ 19000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best_server
سلام.
سرور من همش مشکل داره ! واسه چی باید اینطور باشه ؟
رم 4 گیگ سفارش دادم ولی اصلا 4 گیگ احساس نمیشه ! در حد 512 هستش !
تیکت دادم گفتم بررسی کنید کاملا هم توضیح دادم ! بعد تازه جواب دادید که الان مشکل چیه ! یعنی اون همه توضیحی که دادم واقعا نفهمیدید مشکلم چیه ؟
چند روز پیش هم از حق طبیعی خودم استفاده کردم درخواست عوض کردن ویندوز رو دادم تا به 2008 ارتفا بدید ! نصب کردید بعد میگید اگه میتونی خودت اکتیو کن ! این وظیفه منه ؟ یا شما ؟!!!
اکتیو نکردید سرور هم چند بار دان شد ! بعد دوباره ویندوز به حالت اولیش یعنی ویندوز قبلی برگشته !!! این چه نشونه ای ؟چرا باید اینطور شه ؟
من الان اصلا راضی نیستم !
اگه نمیتونید درست رسیدگی کنید پولم رو برگردونید . با کلی منت رم 4 گیگ دادید 31000 تومان . رم که شیر هستش و سرور هم الان نزدیک 2 روزه قابل استفاده نیست ! چون اصلا هیچ برنامه ای بالا نمیاد !
دوست عزیز با واحد پشتیبانی در تماس باشید
دوما ما مشکلاتی که شما میگید رو چک میکنیم همگی درستن و سرور هیچ گونه مشکلی ندارد
پاسخ : آفر ویژه وی پی اس پارســـه / سرور مجازی از آمریکا / پورت 1گیگ/ رم 1 گیگ 15000 / رم 2 گیگ 19000
چطوری چک کردید که الان میگید مشکلی نداره ؟
الان تازه از من رمز خواستید ! پس چک نکردید !
تیکت زدم الان پشتیبانی . چک کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best_server
چطوری چک کردید که الان میگید مشکلی نداره ؟
الان تازه از من رمز خواستید ! پس چک نکردید !
تیکت زدم الان پشتیبانی . چک کنید.
مشکل برطرف شد؟
دوست عزیز رم 512 با 100 گیگ هارد رو چقد میدید؟
باسلام.
با آیدی در تماس باشید
فروش ادامه داره؟؟؟شما روی وی پی اس لینوکس کنترل پنل کلکسو هم رایگان نصب می کنید؟؟
باسلام.
آفر به اتمام رسیده
ولی کانفیگ درخدمتیم
اومدی یک سرور جدید دادی ! یک روز نشده زدی قطعی سرور از طرف دیتا سنتر :)
اصلا راضی نیستم :) 3 روز قطع بوده میگی ما 2 روز بیشتر خسارت نمیدیم :) الانم که سرور جدید دادی یک روز نشده میگی از طرف دیتا سنتر قطع شده :)
اصلا راضی نیستم ! :) پشتیبانی هم که گوشیش خاموشه !!! :)
مسخره تو که نیستم ... منم دارم کار میکنم .. 3 روز قطعی کم بود .. حالا از طرف دیتا سنتر میگی قطعه !!!
سرور ماله خودت .. 31000 تومان من رو پس بده.
دوست عزیز به همه دوستان ایمیل شد
سرور دیداس خورده
دیتاسنتر خاموش کرده
پیگیر هستیم
میگی ساعت 12 شب بیا تا از طریق team viewer بیام تو کامپیوترت ببینم سرورت مشکل داره یا نه !
پیچوندی رفتی !
ببین به ولای علی قسم 31000 تومان اصلا واسم مهم نیست ! ولی یکی با من بخواد اینجوری برخورد کنه بد میبینه..
به ولله قسم 10 برابرشو هم اگه قرار باشه خرج میکنم دیگه جواب تورو قانون میده !
با پلیس فتا آشنایی داری دیگه ؟!
10 روزه سر کارم گذاشتی ولی بهت نشون میدم با کی طرفی تا دیگه از این غلطا نکنی