من اعصابم ضعيفه كل كل ممنوع ...
"بپا سرورت نترکه" ديگه چه صيغه ايه ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
من اعصابم ضعيفه كل كل ممنوع ...
"بپا سرورت نترکه" ديگه چه صيغه ايه ؟!
بیت چندتا ایرانی و همکار که اینجوری بحث و جنگ باشه، خدا به خیر کنه بقیه موارد رو...
دوستان آروم باشید، با عصبانیت و جنگ و جدال که کاری پیش نمیره.
مشکلاتتون رو دوستانه حل کنید، این کارا جز تفرقه هیچی نداره.
مگه با احترام صحبت کردن کار را پیش نمیبره که دارین اینقدر راحت باهمدیگه کل کل (به قول دوستمون) میکنید؟
بهتر نیست یه تفکر بزنی ببینی مدیر های این سایت کی هستند ؟!نقل قول:
نترس من به خودم فشار نمی یارم! فقط بپا سرورت نترکه!
اصلا انگار شما یه چیزیت هست
اینجا انجمن آموزشی هست نه مجید آنلاین
تهدید؟؟!!! :tooth::tooth: کی گفت بابا اجبا! نه عزیزم تهدید نبود کسی توی جمع تهدید نمی کنه! شوخی بود! اگه می خواستم سرورش رو بتر کنم می کردم! اما چرا باید این کارو بکنم در صورتی که یکی از همکاراش دوست و رفیق فابریک منه! اگه نبود هم اینجا نمی گفتم و سرورش می رفت هوا! اما یه شوخی بود! همین! نه جنگ در ضمن من کینه و کنایه نزدم یه لطفی کنید از اونجایی که اون اقا ب من گیر داد تا اخره این پست رو بخونید ببینید کی به کی تنه زده بعد قضاوت کنید!
در ضمن منم نگفتم اینجا مجید انلاینه فقط یه شوخی بوده ! کسی هم که کینه زده اون بوده نه من!:clap::clap::clap:
ممنونم از راهنماییت دوست عزیز اما شما نگران بنده نباش!
مدیران ایت سایت هم خوب میشناسم! بچه های لارجین! من توهینی به اینا نکردم اصلا که بخوام دفعه دومم باشه! و دلیلی هم نداره این کارو بکنم! و می دونم کی هستن! دوست و رفیق و همکاره ما هستن!
و از اینها تازه ممنونم که انجمن زیبا و پرمحتوایی مثل اینو درست کردن!
شما به جایی این که این مسئله رو کش بدین بخیال شین! من دیگه ادامه نمی دم اگه شما ادامه ندین و جواب منطقی نزنین!
اصلا این تاپیک بسته بشه بهتره!
ببینید چی شد از کجا به کجا اومد! بازم از همه خودم شخصا معذرت خواهی می کنم با اینکه من شروع نکردم و کینه نزدم اما بازم من شرمندم!
شما که گیر میدی به اینکه چرا تو تاپیکت اسپم نزنن خودتم تو تاپیک دیگران اسپم نزن. واقعا همه تاپیکا آخرش داره عوض میشه. دوستان برای نظم حقوق همدیگه رو رعایت کنید. اینجا اومدیم با هم آشنا بشیم و دوست بشیم از هم کمک بخوایم نه اینکه کل کل کنیم.
به نظر من فکر نکنم ادامه خاصی داشته باشه جز کش مکش . قفلش کنن بهتره.
تاپیک بسته شد.