دوست عزیز لطفا در تایپک پست ندید از تیکت سایت پیگیر باشید در نوبت هستند مابقی کاربرها
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا یهو اینجوری شد؟
شما که همه چیتون خوب بود
خیر 50 سایت باقی ماندن صبر کنین
نمونه برای چک
ashookfilm2.biz
درود
اول از همه از بابت زحماتتون ممنونم و اینکه تمام دیشب را برای مشکل بیدار بودید ( خودم شاهد بودم و از تغییرات سایت میتونستم ببینم ) باید به شما و همکارانتون خسته نباشید گفت که اینقدر مسئولیت پذیر هستند که از زمان ایجاد مشکل از استراحت خودشان زدند و تمام وقت برای حل مشکل در تلاش هستند .
از این بابت باید خسته نباشید گفت
اما ...
خیلی جالبه که شما یک سایت را که سه روز میزبانش هستید مرتبا برای تبلیغ از ساعت 6 دارید مطرح میکنید ولی سایت های ما را که ماهها هست میزبان هستید بیخیال شدید .
جوری هست که انگار مطمئن هستید ما مشتری شما هستیم و نیازی به عجله نیست و این مورد را شخصا توهین تلقی میکنم
اگر به نوبت هست که باید اول سایت های قدیمی بالا میامد نه جدیدها ...
همچنان 72 ساعت هست منتظریم ....
چقدر میگی صبـــــــــــــــــــــــ ر
بنده شخصا به هيچ عنوان ديگه از اين هاستينگ استفاده نميكنم ، بعد از ٧٢ ساعت هنوز سايت بالا نيومده .
دیشب با ایشون صحبت کردم منم مثل شما درآمد و کارم با سایتم هست ..گفتند سرور بکاپشون که بکاپهای سایت توش هست Up نیستش از طرف دیتاسنتر آپ بشه سریعا آخرین بکاپ " که همان آخرین تغییرات رو سایتتون هست " رو ریستور میکنن
این مدت که ازشون هاست داشتم اولین بار این مورد هست .. احتمالا امروز رو گفتن سایتها بالا بیاد ..
امیدوارم . حداقل امروز جلوی ضرر مون گرفته بشه و اطلاعاتمون برگرده ...
ما را هم که دست انداختن
یکبار میگن خودتان بکاب بدید بعد بکاب دیتابیس را روی همین ریستور میکنیم
بعد میگن زبان را ریست کنید
بعد دیتابیس تعمیر کنید
حالا نشد آپگرید کنید .
فکر کردند مردم مسخره اونهاست
تیکت ای وب هاست
و صبر
اگر مشکلی دارید از تیکت پیگیر باشید اینجا با پشتیبانی اشباه گرفتید احتمالا
خواهشا اینجا پست ندهید تا متمرکز تر باشیم
با تشکر