پاسخ : بهترین درگاه پرداخت آنلاین (نظرسنجی)
دوستان خود مدیر مسئول زرین پال گفت قابلیت ادیت داره ولی گفت تو وب هاست تاکینگ جستجو کنم ولی چیزی ندیدم اگه دوستان دسدن خبر بدهند....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
دوست عزیز سلام . این سیستمی که معرفی کردید داره همچین چیزی که من میخوام من اکانت های Adsl 2+ میفروشم...یه فرم که کاربر سرویس انتخاب کنه ....مشخصات وارد کنه واریز کنه و من تو پنلو همه اینها رو ببینم...
میتونید از اسکریپت virtual free استفاه کنید که مجانی هم هست.
دوستان سایت پی لاین چرا باز نمیشه؟
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی الان باز ميشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
میگم شما انقدر زحمت میکشی "سامانه پرداخت اینترنتی" رو همه جا لینک میکنی به zarinpal نمیدونی که اینجا همه لینک ها nofollow هست و تاثیری نداره ؟:دی
سوال :
پارسال هم مثل بقیه کپی کارت ملی اینا میخواد ؟
میهن پال چرا نیست توی لیست ؟
میهن پال عالیه
نقل قول:
میگم شما انقدر زحمت میکشی "سامانه پرداخت اینترنتی" رو همه جا لینک میکنی به zarinpal نمیدونی که اینجا همه لینک ها nofollow هست و تاثیری نداره ؟:دی
همين که تونست نظر شما رو جلب کنه برای بنده کافی هست. :-> زحمتش با روبات هست که ميتونه اينکار رو انجام بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M/ZBAN
میهن پال چرا نیست توی لیست ؟
میهن پال عالیه
شما يک نظر سنجی جديد برگزار کنيد. سرويس های جديد رو هم بزاريد. قطعا نتايج متفاوت خواهد بود.
من هم زرین پال هم پی لاین استفاده کردم به نظرم پی لاین بی نظیره البته نمیگم زرین پال بده یا خوبه ولی در حد پی لاین نیست باقی درگاهها رو چون استفاده نکردم نظری ندارم ولی با این حال نتایج نظرسنجی واقعیت رو نشون میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mailgenral
من هم زرین پال هم پی لاین استفاده کردم به نظرم پی لاین بی نظیره البته نمیگم زرین پال بده یا خوبه ولی در حد پی لاین نیست باقی درگاهها رو چون استفاده نکردم نظری ندارم ولی با این حال نتایج نظرسنجی واقعیت رو نشون میده
تو زرين پال سطح تاييد طلائی هستيد يا نقره ای ؟ چيزی در مورد درگاه های پرداخت مستقيم زرين پال که با نام وبسايت خودشون فعال ميشه ميدونيد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
تو زرين پال سطح تاييد طلائی هستيد يا نقره ای ؟ چيزی در مورد درگاه های پرداخت مستقيم زرين پال که با نام وبسايت خودشون فعال ميشه ميدونيد ؟
دوست عزیز من نمیخوام بگم درگاه شما مشکل داره شما تو این حوزه سابقتون از همه بالاتره و مراحل کار با درگاه شمارو هم میدونم منم طبق تجربم گفتم ولی شما قضاوت به کاربرا واگذار کنید:قبول کنید درگاه پی لاین یا حتی پارسپال که دوستان میگن تو خیلی از موارد از شما سبقت گرفتند مخصوصا پی لاین که بنظرم عالیه و تونسته نیاز کاربرو تشخیص بده و قطعا همین رمز موفقیتش است
با احترام