پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
ممنون از شما ، ولی بعضی از افراد درکی همچون شما ندارند ، فقط دنبال این هستند که کسی رو خراب کنند.
نمونش در پیام خصوصی بنده ست
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمانهایی که نیاز به تبلیغهای آنچنانی بود سپری شده.
اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفهای هم گوش به حرفهای حاشیهای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمانهایی که نیاز به تبلیغهای آنچنانی بود سپری شده.
اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفهای هم گوش به حرفهای حاشیهای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.
به امید روزهای بهتر...
یا حق
1 فایل پیوست
خب, من مشتری فناوری سرور بودم که با اونا مشکل داشتم ولی وقتی گفتم من از فناوری سرور, سرور داشتم فورا سرور رو در عرض نیم ساعت بهم تحویل دادن.
تا الآن هم که باهاش کار کردم واقعا راضی ام و مشکلی نداره. در ضمن سرعت دانلودش واقعا برام عجیب بود و من اولین باری بود که با همچین سرعتی برخورد می کردم!, حدود 30 مگابایت به ثانیه!, اسکرینشات رو آپلود کردم می تونین ببینین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
من از شما یک سوال دارم،
شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟
سلام
ببینید حرف شما درسته قبول دارم
اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
سلام
ببینید حرف شما درسته قبول دارم
اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
موفق باشید
دوست عزیز من شما رو مقصر نمیدونم اون کسی رو مقصر می دونم که الکی اومد به ما توهین کرد ، هم در تاپیک هم در پ.خ
با سلام
http://www.webhostingtalk.ir/f15/61399/
به نظر من شما با این یارو کلاه برداره یکی هستید
دوست عزیز شما خوب هستین؟سر حال هستید؟
مدارک شناسایی اسکن کنم که بنده این کلاه بردار نیستم؟
به هر حال من دیگه به گفته های احمقانه و بی فکر شما اهمیتی نمیدم فقط و فقط به مدیران گزارش میدهم تا بررسی های لازم را انجام دهند.
وقعآ برای افرادی همچون شما متاسف هستم که حتی از درکی ناچیز هم عاجز هستند..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
دوست عزیز شما خوب هستین؟سر حال هستید؟
مدارک شناسایی اسکن کنم که بنده این کلاه بردار نیستم؟
به هر حال من دیگه به گفته های احمقانه و بی فکر شما اهمیتی نمیدم فقط و فقط به مدیران گزارش میدهم تا بررسی های لازم را انجام دهند.
وقعآ برای افرادی همچون شما متاسف هستم که حتی از درکی ناچیز هم عاجز هستند..
الان که سایت شما باز نمیشه این چه جور شرکتی هست که سایت خودش باز نمیشه ! الان اگه وی پی اس قطع بشه چطور میخوان پیگیر مشکلش باشن
بعد شما میگید این فرد نیستید ثابت کنید
لطفا آدرس شرکتتون تو مشهد هست قرار بدید تا حضوری بیام پیشتون ببینیم واقعا شرکت دارید و...