دوست عزیز
شما فرمودید بکاپ در اختیارتون قرار میدم
نگفتید فضا بدید !
اطلاعات مورد نیاز برای بکاپ تیکت شد
ارادتمند
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بلاک آی پی جدید برای سرور فرانسه تهییه شد. لیست پلن ها برای دوستانی که در انتظار بودن جهت ارسال سفارش جدید باز شد.
سرور آلمان هم ۲ تا آی پی خالی شد که همون دیشب سفارش جدید دریافت شد فعلا سفارش جدید قبول نمیکنیم.
سلام اقا سعید عزیز من پی ام توی یاهو و تیکت توی سایت گزاشتم گفتم احتمالا گرفتارید که ندیدید اینجا زدم یاداوری بشه ممنون
با توجه به اینکه دوستان به اندازه کافی تو این چند روزه زحمت های مارو مورد تشکر و ما رو مورد لطف و عنایت خودشون قرار دادن تغییراتی در سیستم پشتیبانی انجام دادیم که به شرح ذیل میباشد :
۱ - تمام تیکت ها در ساعات اداری ( ۹ صبح الی ۱۴ ) پاسخ گفته میشه.
۲ - تمامی خدمات پشتیبانی اعم از نصب مجدد ویندوز. نصب نرم افزار. بک آپ گیری. درخواست بک آپ و پنل ریبوت ... شامل هزینه میباشد.
۳ - در صورت نیاز به ری استارت سرور سریع باید درخواست پنل ریبوت بدین. در غیر این صورت یا باید از طریق پشتی بانی آنلاین درخواست بدین همون موقع ریست انجام میشه یا از طریق تیکت که ممکنه تا ۲۴ ساعت طول بکشه.
۴ - هرگونه اعتراض یا اطلاع رسانی باید از طریق سیستم تیکت انجام شود. اعتراض در هر کجا خارج از سایت موجب عدم سرویس دهی به شما خواهد شد.
۵ - پشتیبانی تنها از طریق تیکت. ایمیل و سرویس پشتیبانی آنلاین انجام خواهد شد.
البته سرویس پشتیبانی برای مشتریان خاص کما فلسابق ۲۴ ساعته و رایگان خواهد بود.
ما 24 ساعته تیکت زدیم هنوز هیچ جوابی نگرفتیم ! دیگه کار از ساعت اداری و ... گذشته !
نمی دونم لج کردید یا هر چیز دیگه
اما جز اینکه شرکت خودتون رو ببرید زیر سوال کار دیگه ای نمی کنید
الان 4 5 روز من از شما سرویس گرفتم و .... ، 2 روزه قراره بکاپ بدید هنوز خبری نیست ، 2 روز قرار وجه عودت بشه هنوز خبری نیست ! !
توی آخرین تیکتی هم که دیشب زدم هیچ جوابی نگرقتم ، پشتیبانیتون آنلاین بود، اما جوابگو بنده نبود !
پس مجبور شدم از این طریق پیگیر کارم بشم
اون 10 تومان واسه من هیج ارزشی نداره
اما باید جلو بعضی ها ایستاد :)
من هیچ کاری به اعتبار شرکت شما و ... ندارم
شاید شما 100 تا مشتری داری و همه راضی هستند !
اما من 5 روز علاف شما هستم و هیچ رضایتی هم ندارم !
و تا وقتی هم مشکل من حل نشده همچنان پیگیر هستم
از هر طریقی که بتونم !
پس لطفا 1 : پول من رو برگشت بزنید ( شماره حساب تو تیکت زدم )
2 : بکاپ سرور من رو در اختیار بنده قرار بدید
ارادتمند
من میدونم مشکل از کجاست و شما به چه منظور این موضوع رو داری پیگیری میکنی.
مشکل از نرخ سرویس های ماست. شما با این کارات نمیتونی مارو زیر سوال ببری. کسایی که از ما سرویس گرفتن هم کیفیت سرویس هامون رو دیدن هم پشتیبانیمون رو. برای خیلی از دوستان حتی ساعت ۳ شب ویندوز نصب کردم. ساعت ۵ صبح سفارش ارسال کردن ۲۰ دقیقه بعد سرویسشون رو تحویل گرفتن.
میخوای جلوی ما واستی؟ خیل خوب شما جلوی ما وایستا. ببینیم کی به کجا میرسه.
من کاری ندارم شریکم با شما چطوری صحبت کرده ولی از شواهد امر پیداست شما از اول با قصد این جریان رو پیگیری کردی. تا معذرت خواهی نکنی نه پولت رو برمیگردونم نه بک آپت رو میدم. حالا هرکاری دوست داشتی بکن. از اول دنبال همین بودی دیگه؟ خودم همینجا اعلام کردم. ماهم جلوی کسی که میخواد مارو خراب کنه وا میستیم.
پولت رو هم میندازم صندوق صدقات چون دنبال اینجور پول در آوردن نیستم. بک آپ سرورت رو هم نگه میدارم هروقت معذرت خواهی کردی بهت میدم.
لطفا دیگه تو تاپیک من این بحث رو ادامه نده دوست داشتی برای خودت تاپیک بزن.
واقعاً ممنون از این پاسخگویی خوب و منتقی شما
جالب اینجاست بدهکارم شدیم
باید از ایشون عذرخواهی کنیم ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شریک شما با شما داره کار می کنه
پس شما باید جوابگو باشید
من همیشه به قصد دنبال حقم بودم
الانم فکر نکنم حرف غیر منتقی بزنم !
اون 10 تومان هیچ ارزشی نداره
جز اینکه شما شخصیت و اعتبار خودتون رو جلو این همه آدم ببرید زیر سوال
من تا جوابم رو نگیرم در همین تاپیک پیگیر هستم
از مدیران هم خواهش می کنم پیگیری کنند
حرف های ایشون هست
حرف های بنده هم هست
خودتون قضاوت کنید
ارادتمند
دوستان قوانینی جهت ارائه سرویس تعیین شده که تو پست اول قابل مشاهده هست
همچنین با توجه به نیاز کاربران به پنل ریبوت دوستانی که تمایل دارن میتونن درخواست خودشون رو از طریق تیکت ارسال کنن تا به صورت رایگان در اختیارشون قرار بگیره.