پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
لطفا به تیکت ها جواب بدید | تقاضای برگشت پول
پاسخ : فروش سرور مجازی قیمت و کیفیت متفاوت همراه پورت 1 گیگ + فروش ویژه رم 2 گیگ امریکا ماهانه 22 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
musicayob
لطفا به تیکت ها جواب بدید | تقاضای برگشت پول
دوست عزیز تو این وضعیت تقاضای برگشت پول میکنید؟ ماشالا به شما که اینقدر درک میکنید . به جای اینکه صورتحساب ماه بعد هم پرداخت کنید بلکه مشکلشون حل بشه ...
دوست عزیز مشکل شرکتشون به من ربطی داره؟؟؟؟؟ من مستری هستم به به جای پول ازشون سرویس گرفتم و حالا که قطعه تقااضی برگشت کردم مشکلی هست؟؟؟؟ اگه شما پول بدید یه سرور بگیری که کار نکنه ناراحت نمیشی پس بی خودی نگید شما این مسائل رو درک نمی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
musicayob
دوست عزیز مشکل شرکتشون به من ربطی داره؟؟؟؟؟ من مستری هستم به به جای پول ازشون سرویس گرفتم و حالا که قطعه تقااضی برگشت کردم مشکلی هست؟؟؟؟ اگه شما پول بدید یه سرور بگیری که کار نکنه ناراحت نمیشی پس بی خودی نگید شما این مسائل رو درک نمی کنید
قبول دارم دوست عزیز حق با شماست ، من قبلا هم گفتم پست های قبلی رو بخونید گفتم حق با مشتریاست . اما اتفاقیه که افتاده به نظرم کمک کنید حل بشه بهتر از این جار و جنجال هست .
دوست عزیز من که چیز نگفتم تیکت فرستادم اینجا گفتم جواب تیکت رو بدید همین
با سلام،
ازتون محترمانه درخواست شد که یه بیانیه درست بدید،که واضح ذکر کنید که یا پولو میدید یا سرویس رو؟و تا کی تکلیف مشخص میشه
من ۱ماه و ۲۰ روز از سرویسم مونده که پولشم پیش گرفتید،واضح بگید که چیکار میخواید بکنید؟اینم واسه دهمین بار که ما نیاز داریم تکلیف خودمونو بدونیم،پس روشن جواب بده لطفا
منم 2روزه دو تا سرویس گرفتم از ایشون.
با سلام،
ازتون محترمانه درخواست شد که یه بیانیه درست بدید،که واضح ذکر کنید که یا پولو میدید یا سرویس رو؟و تا کی تکلیف مشخص میشه
من ۱ماه و ۲۰ روز از سرویسم مونده که پولشم پیش گرفتید،واضح بگید که چیکار میخواید بکنید؟اینم واسه دهمین بار که ما نیاز داریم تکلیف خودمونو بدونیم،پس روشن جواب بده لطفا
داداش من ما هم گرفتاريم دست ما رو گذاشتي تو پوست گردو
بيا يه چيزي بگو
آقا لطفا بیا یه توضیح به ما بده که بالاخره چی کار میکنی.
به خدا ما هم گرفتاریم و شما انگار نه انگار کلی مشتری دارید!