شما دارید زیادی بزرگش میکنید جایگزین سرور خوب بسیار ساده است بعضیها اینجا بفکر جیب خودشونن نه سرور خوب دیگه پیدا نمیشه !!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
شما دارید زیادی بزرگش میکنید جایگزین سرور خوب بسیار ساده است بعضیها اینجا بفکر جیب خودشونن نه سرور خوب دیگه پیدا نمیشه !!!!!!
بابا بیخیال شین من که سرویس نداشتم دارم کم کم فکر میکنم دنیای اینترنت به پایان رسیده والله:))
نمی دانستم ولی مثل اینکه hostdl اصلا فروش بلند مدت سالانه و ... نداشته!؟
هر سایت پربازدید معمولا در آمد داره همینجوری که نیست
دیگه نهایتا یک سرور اختصاصی کیم سوفی که میتونن بگیرن واسه سایت هاشون یا یک سرور مجازی
بعدشم اینقدری که اینجا یک عده با هم دعوا میکنن کسی نمیتونه تمرکز کنه که چیکار کنه!
آرزوی موفقیت دارم برای همه!
انشاالله از این سر در گمی در بیایید!
اقا نمی خوام بحث رو سیاسی کنم نمی خوام کسی رو مقصر بدونم
ولی میخوام اینو بگم
دولت مردان ما اینقدر عقل ندارن با این شرایط سخت بیان یک نرخ مرجع ثابتی به این گونه شرکت ها بدن یا دست بال اون هارو بگیرن این همه امدن به شرکت های کوچیک کمک کردن ولی به این گونه شرکت ها نه (چون دولت مردان ما اینترنت رو فکر میکند ابزار دشمن هست )( ولی اینجا هم بگم ما ایرانی ها همیشه اماده خوریم در همه شرایط به این فکر نمیکینم یک شرکت به این بزرگی نابود شد یک ضربه بزرگی به قسمت های اقتصادی و هاستینگ و ... وارد شده) والا اقتصاد کمر این مملکت رو شکوند بعدش توی نماز جمعه میگن امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند تحریم هیچ مشکلاتی برای ما به وجود نیورد بیا اولین همین شرکت بزرگ هاست دی ال رو میگم و بعضی از وب سایت ها . خدا رحم کنه
آقای یعنی هیچ جایگزینی برای هاست دل ال نیست ؟ هاستی که وارز باشه و پهنای باند 150 گیگ ماهیانه بده و 10 گیگ هم حجم
امنیتش هم خیلی قوی باشه
فکر نمیکنم پهنای باند 150 گیگ خیلی زیاد باشه یعنی هیچ هاستی نمیتونه 150 گیگ پهنا باند به یه سایت بده درست درمون با کیفیت و بدون داون و هک ؟
نیست؟
من سه ساله که دارم هاست عوض میکنم ، و به جز این مدت یکسالی که رو هاست دی ال بودم ، بقیه اش فقط برام دردسر بوده ... یا سرور هک شد و بکاپ نداشتن (مایا هاست) یا بعلت ثبت نشدن پرداخت شون در دیتاسنتر سرور اصلی شون رو بستن و سایت ما چند روز داون بود (اسم نمیارم) یا طرف کلاهبردار بود و سرور رو بالا کشید (هاست سل) و یا اصلا پشتیبانی درست حسابی نداشت ، ساعت تعیین کرده بود واسه پشتیبانی (اسم نمیارم) و یا ...
خب حالا به نظر شما ، پشتیبانی هاست دی ال که ۳ نصف شب هم جواب تیکت ها رو میده ، یا آپتایمش که تا حالا (حداقل برای من) داون تایم نداشته (البته اگه بخوام صادقانه بگم ، در حد ۱ ساعت دوبار پیش اومد ه ، که به علت ارتقای وب سرور بود) با بقیه فرق نداشت ؟
از نظر امنیت هم که مشکلی نداشتیم ، بار ها تهدید به هک شدیم و هیچ اتفاقی نیافتاد ، یا خیلی وقتا زیر دیداس بودیم ، اما سایت آپ بود و مشکل در حدی نبود که قابل توجه باشه ...
من احساس میکنم ، بعضی دوستان که فک میکنن ، یک ریسلر یا مستر ریسلر و یا یک vps یا vds گرفتن سیپنل نصب کردن و شدن هاستینگ ، علاقه شدیدی به ماهیگیری (از آب گل آلود) پیدا کردن !
واقعا خیلی ناراحت شدم که هاست دی ال داره جمع میکنه :(