پاسخ : حواله پوند به انگلیس و پرداخت برای شرکت های انگلیسی و اروپای
سلام
برای یک شرکت اروپایی کار می کنم .. اما در دریافت حقوقم مشکل دارم .. اونها با مانی بوکرز معمولا کار می کنن .. از من خواستن یه حسابی، یه راهی برای ارسال پول پیدا کنم .. به نظرتون بهترین کار چیه؟ که هم پول بیشتری به دست من برسه و هزینه تبدیل کمتری داشته باشه و هم مطمئن باشه .. یه چیزایی در مورد بانک پارسیان شنیدم ولی هنوز نرفتم بپرسم.. یا شایدم باید از طریق صرافیها اقدام کرد.. در ضمن پولشون یورو هست.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
master1
سلام
برای یک شرکت اروپایی کار می کنم .. اما در دریافت حقوقم مشکل دارم .. اونها با مانی بوکرز معمولا کار می کنن .. از من خواستن یه حسابی، یه راهی برای ارسال پول پیدا کنم .. به نظرتون بهترین کار چیه؟ که هم پول بیشتری به دست من برسه و هزینه تبدیل کمتری داشته باشه و هم مطمئن باشه .. یه چیزایی در مورد بانک پارسیان شنیدم ولی هنوز نرفتم بپرسم.. یا شایدم باید از طریق صرافیها اقدام کرد.. در ضمن پولشون یورو هست.
ممنون
با سلام . این شرکت در کدام کشور است ؟ با چه واحد پولی به شما کار میکند ؟
راه زیادی هست برای دریافت پول . راحت ترین کار دریافت پی پال هست . یا اگر واریز به حساب انجام میدن . میتوانیم به شما شماره حساب بدهیم .
بانک های ایرانی قبلا میشد کاری کرد در حال حاضر هیچ کاری نمیتوانند انجام بدهند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام . این شرکت در کدام کشور است ؟ با چه واحد پولی به شما کار میکند ؟
راه زیادی هست برای دریافت پول . راحت ترین کار دریافت پی پال هست . یا اگر واریز به حساب انجام میدن . میتوانیم به شما شماره حساب بدهیم .
بانک های ایرانی قبلا میشد کاری کرد در حال حاضر هیچ کاری نمیتوانند انجام بدهند .
عرض کردم واحد پول یورو هست ... در مورد پی پال اطلاعی ندارم چطوریه؟ .. اون چیزی که تو نت دیدم باید آی پی رو تغییر داد از ***** شکن استفاده کرد و اگر حساب ایرانی باشه مسدود میشه و ... که اینطوری ترجیح میدم استفاده نشه .. میخواستم مطمئن باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
master1
عرض کردم واحد پول یورو هست ... در مورد پی پال اطلاعی ندارم چطوریه؟ .. اون چیزی که تو نت دیدم باید آی پی رو تغییر داد از ***** شکن استفاده کرد و اگر حساب ایرانی باشه مسدود میشه و ... که اینطوری ترجیح میدم استفاده نشه .. میخواستم مطمئن باشه
بله مشکل های خودش را دارد .
اگر برای شما انتقال به حساب میدهند و مشکلی برای این که حساب به نام یک نفر دیگر است ندارند . میتوانیم برای شما مشخصات حساب ارسال کنیم . و به شما ریال در حساب ایران شما بدهیم .
قیمت روز صرافی از شما خرید میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
بله مشکل های خودش را دارد .
اگر برای شما انتقال به حساب میدهند و مشکلی برای این که حساب به نام یک نفر دیگر است ندارند . میتوانیم برای شما مشخصات حساب ارسال کنیم . و به شما ریال در حساب ایران شما بدهیم .
قیمت روز صرافی از شما خرید میشود
تا اونجایی که پرسیدم مشکلی نیست میتونن به حساب دیگران هم ارسال بکنند .. فقط بحث اعتمادسازی چطور حل میشه؟..تو این حالت کارمزدی هم وجود داره؟ .. قرارداد چگونه بسته میشه؟.. فقط دوباره عرض کنم که حقوقم ثابت نیست و هر بار ممکنه یه عددی باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
master1
تا اونجایی که پرسیدم مشکلی نیست میتونن به حساب دیگران هم ارسال بکنند .. فقط بحث اعتمادسازی چطور حل میشه؟..تو این حالت کارمزدی هم وجود داره؟ .. قرارداد چگونه بسته میشه؟.. فقط دوباره عرض کنم که حقوقم ثابت نیست و هر بار ممکنه یه عددی باشه.
بحث اعتماد را میشه از همکاری که در همین تاپیک تایید کردن و با ما کار کردن سوال بفرمایید .
در مورد کار های انتقالی هم و قرار داد های جاری برای انتقال پول با ما در تماس باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
بحث اعتماد را میشه از همکاری که در همین تاپیک تایید کردن و با ما کار کردن سوال بفرمایید .
در مورد کار های انتقالی هم و قرار داد های جاری برای انتقال پول با ما در تماس باشید .
شماره تماس داخل ایرانتون رو برام بفرستید.تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
master1
شماره تماس داخل ایرانتون رو برام بفرستید.تشکر
پیام شخصی ارسال شد
حواله یورو دارید به ایتالیا ؟
600 یورو چقدر هزینه ارسال داره ؟
به نام خدا .
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران و مشتری های عزیز .
با توجه به سیستم جدید و امتیازی که در انجمن فعال میباشد .
از تمامی دوستان و همکارانی که با ما در این مدت خرید .فروش. یا معاملاتی یا سرویسی داشتن
خوب یا بد کم یا زیاد .
از همه دوستان عزیز تقاضا داریم جهت همکاری با این سیستم کمک به افزایش شناخت .
لطفا امتیاز خودتان به مجموعه و شرکت ما را از لینک زیر ارسال نمایید .
http://www.webhostingtalk.ir/itrader.php
صمیمانه از هر گونه امتیاز شما تقدیر و تشکر داریم .
با تشکر : علیرضا اکبری