پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
با تشکر از دوستمون
کار ما رو با حوصله و در سریع ترین زمان انجام دادن
بسیار ممنونم از شما
پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
با تشکر . جهت تست 50 دلار با ایشون پرداخت کردیم سریع و بدون مشکل انجام شد .
شما بعد از پرداخت وریفای هم میکنید دیگه اگه مثلا دو جین مدرک خواستند شما اون مدارک رو دارید دیگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
شما بعد از پرداخت وریفای هم میکنید دیگه اگه مثلا دو جین مدرک خواستند شما اون مدارک رو دارید دیگه؟
خیر...مدارک داریم ولی امکان ارائه مدارک رو نداریم :)
خب الان بنده اومدم شما برام یک پرداخت کردید
بعد کلی مدارک ازم خواست
اون مدارک رو باید از کجا بیارم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
خب الان بنده اومدم شما برام یک پرداخت کردید
بعد کلی مدارک ازم خواست
اون مدارک رو باید از کجا بیارم؟
برخی از دوستان ارائه میکنند ولی ما ارائه نمیکنیم.
چند پرداخت برای بنده انجام دادند
با تشکر
ببین دوست عزیز من نه با شما مشکل دارم و نه با کارتون ولی الان وقتی صرافی بغل ما داره ۳۴۸۰ دلار میفروشه و شما میگویید ۳۵۲۰ چی باید فکر بکنیم؟؟ لطفا فقط لینک از سایتهای دیگران ندید که اصلا ملاک نیست اگر خواستید بگویید براتون هر مبلغ بخواهید در ۳۴۸۰ بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshidonline
ببین دوست عزیز من نه با شما مشکل دارم و نه با کارتون ولی الان وقتی صرافی بغل ما داره ۳۴۸۰ دلار میفروشه و شما میگویید ۳۵۲۰ چی باید فکر بکنیم؟؟ لطفا فقط لینک از سایتهای دیگران ندید که اصلا ملاک نیست اگر خواستید بگویید براتون هر مبلغ بخواهید در ۳۴۸۰ بخرم
به مدیریت گزارش شد.
هیچوقت روی هیچ انجمن دیگری با شما تماس نگرفتم الکی شایعه درست نکنید اتفاقا خودم میخواسنم به مدیریت گزارش بدم چون شما دارید قیمتی را میدید که خلاف قوانین هست زنگ بزنید به ۱۰۰۰ تا صراف بهتونت میگویند که امروز دلار فروشش زیره ۳۵۰۰ بوده تا ۳۴۶۰ هم حتی یک لحظه رفت.
هدف شما با قیمت بالا دادن چی هست؟