پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.reza2010
به اسپم و تورنگ گیر میده یا ازاده؟
به اسپم حساس هست
ولی تورنت تا الان مشکلی نبوده
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی -رم 1گیگ ماهانه 17000 تومان - رم 2گیگ 29000 تومان -ovh
سلام ببخشید
شماره تماس دارید چند سوال داشتم برای خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranistar
سلام ببخشید
شماره تماس دارید چند سوال داشتم برای خرید
09391574930
بفرمایید
یه سوال من سرور مخوام فقط برای آپلود دانلود و هاست دانلود بعد فایل هام زیاد 1 ترابایت هارد چند و سرور از جانب دیتا سنتر بسته نمیشه فقط خدایی راست بگید چون ovh همچین سابقه خوبی نداره منم کلی سریال فیلم دارم اگه پاک بشه به چیز میره سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.spore
یه سوال من سرور مخوام فقط برای آپلود دانلود و هاست دانلود بعد فایل هام زیاد 1 ترابایت هارد چند و سرور از جانب دیتا سنتر بسته نمیشه فقط خدایی راست بگید چون ovh همچین سابقه خوبی نداره منم کلی سریال فیلم دارم اگه پاک بشه به چیز میره سایت
سلام میتونم با ماهانه 185 هزارتومان یک سرور اختصاصی از دیتاسنتر redstation بدم بهتون
D6-290: Quad Core 2.66Ghz (X3450); 2 x2tr; 8GB RAM; 100Mbps
ویندوز هم نصب میکنم براتون
هیچ مشکلی هم نمیخورید
برای خرید تیکت یا پیغام خصوصی بدید
دوستان سرورشون از کیفیت خوبی برخورداره
من که مشتریشونم.:55:
تعدادی از سفارش ها تحویل داده شد
سلام،
یک vps برای دانلود ، آپلود ، zip و unzip بدین که بعد 10 روز کم نیازه ، برای اطلاع بگم تا الان 10 تا سرویس دهنده عوض کردم و از همشون ناراضی هستم ، یکی از دوستان شمارو معرفی کرده ، یک آفر بدین که قیمت هم بالای 30 نره و سرعت ریموت و هارد هم خوب باشه ، حداقل هارد 50 گیگ و در صورت نیاز بشه جوری ویندوز عوض کرد که یه فولدر خاص پاک نشه . از فرانسه باشه لطفا و قیمت و مشخصات رو اعلام کنید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cutegames
سلام،
یک vps برای دانلود ، آپلود ، zip و unzip بدین که بعد 10 روز کم نیازه ، برای اطلاع بگم تا الان 10 تا سرویس دهنده عوض کردم و از همشون ناراضی هستم ، یکی از دوستان شمارو معرفی کرده ، یک آفر بدین که قیمت هم بالای 30 نره و سرعت ریموت و هارد هم خوب باشه ، حداقل هارد 50 گیگ و در صورت نیاز بشه جوری ویندوز عوض کرد که یه فولدر خاص پاک نشه . از فرانسه باشه لطفا و قیمت و مشخصات رو اعلام کنید.
با تشکر
سلام
پیشنهاد میکنم از سرور های امریکای ما استفاده کنید
رم 1گیگ ماهانه 35000 تومان هست
از این لینک میتونید سفارش بدید
وی پی اس فارس - سبد خرید
من برای یکی از دوستانم که برای تورنت (استفاده دانلود شخصی) میخواستند از یکی همینجا گرفته بودم، ایشون الان دوبرابر کرده قیمتشو. میخوام یکی از رم 1 شما بگیرم مشکلی نیست؟ چیکار باید بکنم؟ پخ کنید لطفا با شماره کارت و ...