پاسخ : فروش سرور مجازی رم 2 گیگ 25 تومان مدتی محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
سلام این افر واسه ماه اول هست یا همیشگی؟ اگه همیشگی نیست ماه های بعد رو چه جوری حساب می کنید؟ سپاس.
سلام خسته نباشید.فعلا تا 3 ماه اینده همین قیمت هست .و قیمت بعد 3ماه بستگی به قیمت ارز در بازار دارد.موفق باشید
سلام
اگر امکان دارد این آفر را روی سرور آلمان هم ارائه بدید. اگر میدید من همین امروز ازتون خرید میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IranSatellite
سلام
اگر امکان دارد این آفر را روی سرور آلمان هم ارائه بدید. اگر میدید من همین امروز ازتون خرید میکنم.
سلام خسته نباشید.خیر فقط امریکا انگلیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
سلام
دوستان یعنی سواد در حد 0!!! یه centos 64 bit بلد نیستن نصب کنند لینک iso رو که از من گرفتن! دیشیب سفارش دادم و گفتم کارم عجله ای است 1 2 ساعت تحویل بدین اول گفتن نه بعد قبول کردن.خلاصه قرار شد آخر شب یا حداکثر صبح تحویل بدند اما تازه ایشون ساعت 2.30 ظهر تشریف اوردن و میگن تحویل شده!!! نه تیکت کردن نه off گذاشتن معلوم نیست به کی تحویل دادند!!! بعد هم ایمیلکردن مشخصات رو! لاگین کردم میبینم 32 بیتی هست نه 64 بیت میگه ایزو شما نصب شده!دوستان این لینک ایزو که من دادم 64 بیت هست یا 32؟ قضاوت با شما:
http://mirror.de.leaseweb.net/centos...n-DVD-1of2.iso
در ضمن جای 4 گیگ رم 2 گیگرم اختصاص داند!!!
بعد ساعت 3 گفتند پنل وی ام ور میدم نصب کنید خودتون تا الن که چیزی ندادن بعد هم اعتراض کردم گفت ما سروررو تحویل دادم مشکل از شماست!!!
-------nars Vps------- (11/13/2012 05:48:26 ب.ظ): moredi nadare
-------nars Vps------- (11/13/2012 05:48:33 ب.ظ): namidonam in wht chie
-------nars Vps------- (11/13/2012 05:48:41 ب.ظ): ke hame karbara ta chizi mishe behesh minazan ke nazar midim
-------nars Vps------- (11/13/2012 05:48:44 ب.ظ): ma server ro dadim
-------nars Vps------- (11/13/2012 05:48:48 ب.ظ): dg harke mikhad tasmim begire
-------nars Vps------- (11/13/2012 05:48:50 ب.ظ):
-------nars Vps------- (11/13/2012 05:48:51 ب.ظ): fln
متاسفانه بسیار کلاه بردار تشریف دارند و من درخواست ریفاند مبلغ رو دادم.
کاملا حرف ایشون تایید میشود .
ولی به دلیل توهین که به بنده کردند هیچ اقدامی برای شما ایجاد نمیشود.
بله گفتم اینجا مگه چیه هرکی تا چیزی میشه میگه پست میدم هرچی میخواید بدید عزیز موفق باشید.
و چند چیز هم بگم بدوننید
ایشون گفتند چقدر تحیل میدید گفتیم 1 الی 24 ساعته کلی خواهش و.. که زود بدیم گفتیم نهایت تا اخر شب بازم قول نمیدم و بازم کمتر 24 ساعته دادیم
.
1 اشتباه شده بود فقط رم 2 بود ! شد 4 این که عادی هست ممکنه پیش بیاد
2-همون ایزو که خودشون دادن ما نصب کردیم دادیم تحویل مشکل کجا هست ؟
3-گفت شما بلد نیستید نصب کنید گفتم موردی نداره پنل میدم خودتون نصب کنید خوب پنل که تو دستم نیست بهتون بدم عزیز !!!!!گفتم صبر کنید بسازم بدمتون
4-بعدم با توهینی که کردند .... دیگه سرور رو هیچ کاری نخواهیم کرد و تکرار شود از شما شکایت میشود به دلیل توهینی که کردید.
مشکلی بود پست انتقادات بزنید موردی نداره جوابتون رو بدم با تشکر.موفق باشید
درود بر همگی
من هم از ایشون سرور گرفتم
مدت زیادی هست که از جاهای مختلف سرور گرفتم اما هیچ کدوم به این سرعت عمل نکردند
در کمتر از 5 دقیقه سرور رو تحویل دادند
ضمن اینکه واقعا همه جوره با ادم راه میان و هوای مشتری رو دارند
تشکر ویژه دارم از ایشون
امیدوارم همیشه موفق باشند
خرید از ایشون رو به همه عزیزان پیشنهاد میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*YAS*
درود بر همگی
من هم از ایشون سرور گرفتم
مدت زیادی هست که از جاهای مختلف سرور گرفتم اما هیچ کدوم به این سرعت عمل نکردند
در کمتر از 5 دقیقه سرور رو تحویل دادند
ضمن اینکه واقعا همه جوره با ادم راه میان و هوای مشتری رو دارند
تشکر ویژه دارم از ایشون
امیدوارم همیشه موفق باشند
خرید از ایشون رو به همه عزیزان پیشنهاد میکنم
با تشکر از شما نظر لطفتون به بنده هست.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
اولا شما که 2012 عضویتت ملاک تایید ایشون نیستی! بزار از راه برسی!!! همین طرز برخود ایشون که میگه توهین کردی کاری نمیکنم برات ماهیت ایشون رو نشان میشه کسیکه پول میگیره تعهد داره این مدل رفتار ادم درست نیست منم هزینه کردم و به سرور احتیاج داشتم لینک ایزو هم دادم و یکی از افراد با سابقه اینجا تایید کرد iso که دادم سالم است و کوتاهی از ایشونه من درخواست لغو سرویس به علت عدم تحویل درست سرویس و عدم رضایتم رو دادم و در سرور فقطلاگین شده جهت تست 32 بیت بودن یا 64 بیت و اطلاع به فروشنده الان هم درخواست برگشت مبلغ واریزیم رو دارم میتونند از هیستوری ببینید که سرورشون استفاده نشده و ازاولین با لاگین اعلام کردم که 64 بیت میخواستم و سرویس مورد نظرمن نیست و این طور برخوردشون هم متناسب با یک سرویس دهنده حرفه ای نیست منم قبل اینکه اینجا بیام نظرمروبدم باهاش صحبت کردم اما گفت برو هرکاری میخوای کن!!!.
لطفا یکی از سرویس دهنده ها درست بودن لینک iso و همچنین به ایشون بفهمونند طبق درخواستم وظیفه شون بوده که برای من سرویس 64 بیت نصب کنند بعد بگند تحویل شده نه اینکه سرور 2 گیگ رم رو با لینوکس 32 بیت بدند بگند تحویل شده به ما ربطی نداره!!!
ایشون نظرشون رو گفتند مثل بقیه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
گزارش کلاهبردای شما به درگاه پارس پال ارسال شده و در حال پیگیری می باشد در صورت عدم همکاری abuse به دیتاسنتر هم ارسال می شود که باعث بلاک شدن سرور شما خواهد شد.
همچنان منتظر نظر مدیریت سایت برای اخراج ایشون هستم.
در پارس پال در حال بررسی میباشد.موفق باشید
چند نکته برای دوستان!!
سفارش ها ظرف مدت 5 دقیقه الی نهایت 24 ساعته تحویل داده میشود !!
فقط در صورت ضعیف بودن سرور و یا قعطی پول برگشت داده میشود .
دوستانی که تقاضا چیزی دارند ابتدا شخصا با خودم صحبت کنند و یا تیکت فرمایند .
کسی اعتراضی داره لطفا پست و خراب نکنید در قسمت انتفادات مطرح فرمایید.
این افر تا فردا شب به تاریخ 26/8/1391 بیشتر پابرجا نیست .
مشکلی بود در خدمتتون هستم .با تشکر.
از دوستان اگه کسی خواست پولش رو تو سطل زباله بریزه میتونه از نارس سرور یک سرویس دریافت بکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
ین آخرین اخطار من به شماست پارس پال اعلام کرده که همکاری نمیکنید در صورتی که پول من برگشت داده نشه در فتا شکایت میکنم
لطفا کاری دارید یه پ.خ بدید یا تیکت افر ها تموم شده هی پست رو اپ میکنید !!!!!
از پارس پال بررسی شد و الانم سرورتون 4 روزه فعاله مشکل چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
شما من رو ایگنورکردی همانروز گفتم سیستم عامل اشتباه نصب شده ولی پیچوندیدن و گفتی برو هرکاری میخوای بکن! از سرویس ساسپند شده و بعد فعالشده شما هم 3 دقیقه هم استفاده نکردم و اعلام کردم که مبلغ رو ریفاند کنید مشکلم اینه که با درگاه همکاری نمیکنید و پول من رو برگشت نمیزنید دیگه خسته شدم اگر ادم درستی هستین پول من رو برگشت بزنید در غیر اینصورت هم به فتا شکایت میکنم هم به دیتاسنتر abuse میفرستم
شما هرکاری میتوانید کنید.
تیکت کنید تو سایت بررسی بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
شما هرکاری میتوانید کنید.
تیکت کنید تو سایت بررسی بشه.
مشکل حل شد مرسی از همکاری.