پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zafirous1939
سلام
سیستم مجازی سازیتون چی هستش؟
درود
VmVare ESXi 5 هست
سپاس
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
بعد کلی کشمکش جورواجور با سرور های قبلی بلاخره با کلی پرس و جو اومدیم از DreamServer سرور مجازیمون رو گرفتیم.
سرعت پاسخگویشون خوب بود.
من یدونه تیکت زدم تا زمانی که خواستم یک پیج دیگه رو رفرش بدم توی 40 ثانیه تیکتم رو جواب دادن ساعت 4 بعد از ظهر.
بعد من جواب دادم و 2 تا جواب تیکت رو در لحظه دادن...
خیلی ازین سرعت پاسخگویی به Ticketشون خوشم اومد.
سرورشون بد نیست.
سرعتش خوبه من 1 روزه دستم هست.
تست 1 ماه گرفتم ببینم اگر عالی باشه دوباره شارژ میکنم.
پیگیریاشون هم خوب بود.
هر نرم افزاریم که خواستم نصب کردند.
حتی بک آپ های قبلی سرور قبلیم رو هم آوردن روی این سرور جدید...
درکل از 100 » 90 امتیاز میدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanil
بعد کلی کشمکش جورواجور با سرور های قبلی بلاخره با کلی پرس و جو اومدیم از DreamServer سرور مجازیمون رو گرفتیم.
سرعت پاسخگویشون خوب بود.
من یدونه تیکت زدم تا زمانی که خواستم یک پیج دیگه رو رفرش بدم توی 40 ثانیه تیکتم رو جواب دادن ساعت 4 بعد از ظهر.
بعد من جواب دادم و 2 تا جواب تیکت رو در لحظه دادن...
خیلی ازین سرعت پاسخگویی به Ticketشون خوشم اومد.
سرورشون بد نیست.
سرعتش خوبه من 1 روزه دستم هست.
تست 1 ماه گرفتم ببینم اگر عالی باشه دوباره شارژ میکنم.
پیگیریاشون هم خوب بود.
هر نرم افزاریم که خواستم نصب کردند.
حتی بک آپ های قبلی سرور قبلیم رو هم آوردن روی این سرور جدید...
درکل از 100 » 90 امتیاز میدم.
سپاس
انشاالله تا آخر سرویس دهی نیز راضی باشید!
من تازه ازشون سرویس گرفتم. برخورد خوب با مشتری و پشتیبانی سریع و پاسخگو از مهمترین فاکتور های بنده برای همکاری هست.
خدا رو شکر آقای سعیدمهر هم اخلاق خوب و مشتری مدار دارند و هم بسیار سریع پاسخگوی مشکلات و سوالات هستند. امیدارم با ایشون همکاری بلند مدتی داشته باشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranizi
من تازه ازشون سرویس گرفتم. برخورد خوب با مشتری و پشتیبانی سریع و پاسخگو از مهمترین فاکتور های بنده برای همکاری هست.
خدا رو شکر آقای سعیدمهر هم اخلاق خوب و مشتری مدار دارند و هم بسیار سریع پاسخگوی مشکلات و سوالات هستند. امیدارم با ایشون همکاری بلند مدتی داشته باشیم.
جناب عرب پور تشکر!
من هم امیدوارم تا پایان سرویس دهی ما به شما مشکلی پیش نیاد و اگر هم پیش اومد از پاسخگویی و برخورد ما راضی باشید!
سپاس فراوان!
بسیار انسان با معرفت، با شخصیت، مسئولیت پذیر و دوست داشتنی هستن ایشون...
سرویس رو نیم ساعت بعد از سفارش تحویلم دادن
امیدوارم سالها به کارشون ادامه بدن و ما هم سالها در کنارشون ابشم.
براشون ارزوی موفقیت دارم
من هم با اینکه فعلا وضعیتم برا خرید سرور از ایشون مشخص نشده ولی اخلاقشون واقعا عالیه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
microbit
بسیار انسان با معرفت، با شخصیت، مسئولیت پذیر و دوست داشتنی هستن ایشون...
سرویس رو نیم ساعت بعد از سفارش تحویلم دادن
امیدوارم سالها به کارشون ادامه بدن و ما هم سالها در کنارشون ابشم.
براشون ارزوی موفقیت دارم
سپاس بابت تاییدتون! امیدوارم تا آخر سرویس هم راضی باشید! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
من هم با اینکه فعلا وضعیتم برا خرید سرور از ایشون مشخص نشده ولی اخلاقشون واقعا عالیه .
تشکر جناب ! امیدوارم که بتونیم سرویس خوبی ارائه بدیم به شما هم!
بسیار عالی. با ادب هستند و کار بلد انشاالله.
سرور ها و کیفیت ها هم که دیگه نیاز به تعریف نداره... | خدا کنه همیشگی کیفیت خوب باشه