خیلی ممنون نمیشه فندق شکن روش نصب کرد ؟ یعنی برای استفاده شخصی :65:. آیدی parsianvps داخل یاهو آنلاین نمیشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کلیه سفارش های دوستان تحویل شد !
دوستان اولین کسی هستم اینا که عید سعید فطر رو به همگی تبریک می گم ! نماز روزه هاتون قبول ایشالا !
عیدی ما : بر روی تمام سرویس ها 1 گیگابایت رم رایگان + 5 گیگابایت فضای رایگان ارائه خواهد شد
با سلام متاسفانه این دوستمون حالشون خوب نیستند و مریض شده تماسی که با بنده گفتن که توی تاپیکشون بگم که سفارشات انشالاله تا فردا انجام میشه این بنده خود زیاد وضعیتش خوب نبود که بتونه پای سیستم بره و کارهای سفارشات انجام بده
موفق باشید
سلام
کسی از این آقا عرفان خبری داره؟
سلام ،
عرفان جان مریضی سخته گرفته لطفا کمی صبور باشید...
دوستان طی اخرین تماسی که داشتن از من خواستن که از طرف ایشون معذرت خواهی کنم از کاربرانشون
چنانچه سفارشی ثبت شده و هنوز تحویل نشده یا مواردی دیگری هست وقتی برگشتن ایشون همه موارد را اوکی میکنند و جبران میکنند
متاسفانه معدشون خون ریزی کرده ایشون و بستری هستند بیمارستان
سلام. من هستم خدمتون . دعای خیر همه پشت بنده بود
سلام.
میخواستم پنلهاتون رو بدونم که متاسفانه سایت امضاتون ساسپند هست لینکی هم که در پستهای قبلی ارائه دادین به این سایت دایرکت میشه که اثری از پنل وی پی اس نیست درش(صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار) ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که لیست پنلهاتون رو چطور میشه بهش دسترسی داشت.