پاسخ : میهن هاست mihanhost جمع کرده؟
لازم به ذکر است تعداد افرادی که با پیشنها شکایت موافقند بیشتر شده است.
اگر قبول ندارید خوب ایمیلتان را بگذارید تا کسانی که پیشنهاد شکایت د ارند ایمیل دهند تا متوجه نظر افراد شوید.
این ایمیل من برای شکایت از میهن هاست و یکی شدن افراد برای رسید به حقوق خود.پس از اجماء افراد پیشنها خواهم داد تا در جلسه ای مشترک هماهنگ اقدام به شکایت نمائیم.این مورد هم هزینه ای ندارد چون ما فقط حضورا در دادسرا دادخواست شکایت حقوقی خواهیم داد و آن هم هزینه ای ندارد و مطمئن هستم افراد برای ضرر های مادی و معنوی خود وقت خواهند گذاشت.شاید دادخواست 6000 تا 8000 تومان خلاصه شود.
parsianhack@yahoo.com
دامنه زیر رو بعد از اکسپایر شدن به مالکش برگردوندم
وب سایت روستای رزجرد
دوستان پیام بدید تماس بگیرید
09174267604
آقا با این اسمی که رو ایمیلت گذاشتی کسی جرات نمیکنه ایمیل بزنه که نکنه ایندفعه ایمیلش هم حک بشه - والا همین رو دیگه کم داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsianhack
لازم به ذکر است تعداد افرادی که با پیشنها شکایت موافقند بیشتر شده است.
اگر قبول ندارید خوب ایمیلتان را بگذارید تا کسانی که پیشنهاد شکایت د ارند ایمیل دهند تا متوجه نظر افراد شوید.
این ایمیل من برای شکایت از میهن هاست و یکی شدن افراد برای رسید به حقوق خود.پس از اجماء افراد پیشنها خواهم داد تا در جلسه ای مشترک هماهنگ اقدام به شکایت نمائیم.این مورد هم هزینه ای ندارد چون ما فقط حضورا در دادسرا دادخواست شکایت حقوقی خواهیم داد و آن هم هزینه ای ندارد و مطمئن هستم افراد برای ضرر های مادی و معنوی خود وقت خواهند گذاشت.شاید دادخواست 6000 تا 8000 تومان خلاصه شود.
parsianhack@yahoo.com
دوستان شاید مشکلی برایشان پیش اومده... چرا یه شرکت خوب رو میخواین تخریب کنید!
این که بیشتر از یه ماه شد شما همچنان دنبالشین ببینین کارتون چی شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khazarnet
دوستان شاید مشکلی برایشان پیش اومده... چرا یه شرکت خوب رو میخواین تخریب کنید!
دوست گرامی لطف کنید بجای دفاغ از اینها دامین بنده که اکسپایر شده رو تمدید کنید که دارم بدبخت میشم - سایتنم با اعتبار چند ساله داره از دستم میره
رفتم آدرسشون نبودند تلفنهاشون رو هم که دو هفته است جواب نمیدن - شما بودید چه میکردی ؟
کسی این آقای علی برازنده نیا رو نمیشناسه ؟
خیلی عجیب هست شرکتی که چندین سال در این بازار سابقه داشته، به این صورت جمع کنه و بره. مثلا من خودم اگه روزی بخوام شرکت رو تعطیل کنم و برم، به این سرویسم به عنوان سرمایه نگاه می کنم و 3،4 هزار مشتری رو میتونم برم به یه شرکت هاستینگ معتبر بفروشم، که هم پولی بابتش گرفته باشم و هم پشتیبانی مشتریهام رو تضمین کرده باشم. مثلا این شرکت اگه میومد به من می گفت، حاضر بودم هاست ها و دامنه هاش رو کلا با یه قیمت توافقی بخرم ازش و پشتیبانی هم بدم. پس اینکه اینطوری غیبشون زده، باید یه مساله دیگه ای باشه پشتش.
به هر حال اگه دوستان مشکل دارند، من هم تا حدودی میتونم کمک کنم. با آنلاین نیک صحبت کردم و میتونم راهنمایی کنم و تا جایی که بشه کمک کنم. خودم یکبار در شرایطی مشابه گیر افتادم قبلا و وضعیتتون رو درک می کنم و امیدوارم بتونم کمک کنم.
شماره تماس من: 09133132590 هست.
شاد باشید
Re: میهن هاست mihanhost جمع کرده؟
نميدونم شايد حرفم بچگانه باشه و دقيق نميدونم
اما پليس سايبري نميتونه كمكتون كنه؟!
وقتشه كه از راه قانوني عمل كنيد تا ضرر و زيان بيشتر به خودتون نرسونيد.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
سلام
خدا لعنتشون کنه . سر ملت کلاه گذاشتن
دوستان چرا شکایت نمیکنید .
با سلام
اگر امکان داره راهنمایی کنید چطور باید از کل دیتابیسی که روی سرور میهن هاست دارم بک آپ بگیرم و روی کامپیوترم ذخیره کنم؟