الانم که محبت کردند اومدند چواب همهجی دادند الا جواب ما
تو سایت هم نیکت زدم همین سوال پرسیدم هنوز جوابی به بنده ندادند
جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الانم که محبت کردند اومدند چواب همهجی دادند الا جواب ما
تو سایت هم نیکت زدم همین سوال پرسیدم هنوز جوابی به بنده ندادند
جناب اسکندری حالا من 1 ماه دیگه سرور میخوام الان سفارش بدم و پرداخت کنم ؟ توی توضیحات بنویسم برای چه تاریخی سرور میخوام ؟
سلام
بنده هم پنل اخر رو از اقا علیرضا خریداری کردم . هر چی گفتیم اقا علیرضا بدون نه گفتن راحت انجام دادن . سرعت رو هم تست کردیم با چند پورت مختلف که یکی از یکی بهتر .
همه چی عالی بود . پشتیبانی . کیفیت . قیمت . نحوه برخورد با مشتری و بسیار با صبر و حوصله به تمامی سوال های بنده جواب دادن .
مخلصیم.
سلام.
تورنت ساپورت هست وی پی اسها؟
هارد بالا امکان استفاده هستش 500 گیگ و 1 ترا و قیمت اونها.
تشکر.
سلام دوستان
فکر کنم حدود یه هفته می شه به انجمن سر نزدم. حجم کار این چند روز واقعا بالا بوده.
ممنونم از نظرتون. امیدوارم رضایتتون ادامه داشته باشه
خواهش می کنم. وظیفه است. خوشحالم که کیفیت راضی کننده بوده
ما تیکت جواب داده نشده نداریم! من نمی دونم شما کدوم یوزر هستیدکه همش می گید تیکت ما رو جواب ندادند. تک تک تیکت ها رو دقیقا بررسی و اونهایی که اولویت بالایی دارند در اولین فرصت جواب می دیم. بقیه رو هم به ترتیب رسیدگی می کنیم
خوشحالم که رضایت بخش بوده خدمات
استفاده از تورنت بستگی داره به فایلی که شما دانلود می کنید و شکایتی که از کار شما می شه. هارد بالا ارایه نمیشه. اگر هارد بالا می خواید می تونیم از آلمان به صورت اختصاصی براتون بخریم
با تشکر
من سفارش دادم کی بدستم میرسه ؟
همه سفارش های امروز تحویل داده شد
دوستان نکته ای رو ذکر کنم اون هم اینه که ما عموما سفارشات رو تا ساعات پایانی همون روز تحویل می دیم. در صورت دیرکرد در تحویل خسارت داده میشه
اگر سفارش شما شامل فوریت هست و باید سریع تحویل داده بشه حتما به ما اطلاع بدید تا در اسرع وقت مورد بررسی قرار بگیره
با تشکر
سلام من از دیشب ساعت 2 سفارش دادم کی تحولیش میدین؟ذکر هم کردم فوریه
منکه تو سایتشون چند ساعته سوال پرسیدم
که بعد از واریز کی تحویل میدن کسی جواب نداده
والا من نمیدونم چجوریه ولی من که تیکت میزنم حداکثر خیلی بشه نهایتا 24 ساعته جواب دادن و مشکل هم حل شده رفته
بعد از ظهری هم تیکت زدم و یه سفارش هم دادم 2 ساعت بعدش جواب دادن بهم
در کل به پشتیبانی میشه از 10 نمره ی 7.5 ~ 8 بهش داد در کل تا الان که بد نبوده راضی کننده بوده .....
سپاس