پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
سلام خدمت دوستان و آقای سعید خانجانی
بله حرف آقای خانجانی کاملا صحت داره
آقای علی بیرانوند یک کلاهبردار هستند که از دوستانم در دانشگاه
حدود بیش از 30 میلون کلاهبرداری و ***ی کردند دیگر ***ی های اینتنتیشان تو دستم نیست
از برخی که با کش رفتن شماره حساب هاشون به صورت اینترنتی از حسابشون پول کش رفتند و پول شویی نیز کرده اند
به شدت از معامله با این فرد پرهیز کنید و اگر خواستید معامله کنید عواقبش با خودتون
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
تا الان 100 نفر از من خرید کردن مشکلی نبوده.....شماهم به اقای خانجانی دستتون تو 1 کاسس
سیستتون به ایصورت هستش که
اول دون می پاشید و قی ت خوب می دید حتی اگر به ضررتون تموم شه
چند تا پرداخت انجام می دید
بعدش توپول دلپی ***ی می کنید
من منباب توصیه به دوستان گفتم هر کس دوست داره کار با ایشون رو ادامه بده
من چه دلیلی داره دستم با آقای خانجانی توی یک کاسه باشه!
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
همچنین دوستان می تونن به تعداد پست ها و تاریخ عضویت و شناخت افراد به من رو مد نظر داشته باشند ;)
هرکس هم تمایل داشته باشه شماره تلفن مال باختگان رو براتون توی پیغام خصوصی بدم تا مطمئن بشید!
ههههههه......من اینجا شده روزی 3میلیونم فزوختم تا الانم کسی نشده دلار بگیره بعد ار 1 مین کارش انجام نشده باشه....یوزرا همگی شاهدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahosseini
شماره پرونده رو رو بفرمائید ، دادسرایی که ازشون شکایت شده و قاضی شون
شماره حسابی که پول رو واریز کردید و مبلغ تخلف
لینک پست های پرشین تولز در تاریخ 8/90 که می فرمائید کلاهبرداری انجام شده
نام خودتون و دلیل پیگیری مستمر خودتون از صبح تا حالا
موفق باشید
سلام عزیز
به همین راحتی که شماره پرونده رو اعلام همگانی نمیکنه که، واستون پ.خ کردم
معادل 450$ واریزی به حساب ملی ایشون به شماره: 6037991072450772 در تاریخ 22.08.90
شعبه 4 بازپرسی دادگاه ابریشمی، قاضی ها: جناب شریفی و جناب رضایی
دلیل پیگیری: ایشون حدود 6ماه واسه برگشت پول امروز و فردا میکنن و متاسفانه توی این مدت فقط کلاهبرداری های دیگشون رو میشنوم. بنده به ایشون فرصت دادم که تا امروز پول رو به صورت کامل برگشت بزنه که این کار رو نکردن و منم طبق صحبتی که با ایشون داشتم، قرار بر این شد که اعلام عمومی کنم تا حداقل بقیه گول این بچه به ظاهر معتمد رو نخورن.
دوستان عزیز، مطمین باشین که واسه جلب اعتماد هست که تمام درخواست ها رو انجام میده، چون تا قبل از این کسی این رو نمیشناخت....
خب جناب بیرانوند، شماره تلفن ثابت رو ندیدم که بذاری اینجا؟!! صمیمانه منتظر دریافت شماره تماس ثابتتون هستیم
من 600تومانی که پرداخت کردیدو به حسابتون برگشت زدم...شماره پرونده مدارکو بزارید....02122581221
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
شماره پرونده مشخصات بزارید من 600تومان شمارو به حسابتون برگشت زدم...خودتونم میدونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
من 600تومانی که پرداخت کردیدو به حسابتون برگشت زدم...شماره پرونده مدارکو بزارید....02122581221
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
شماره پرونده مشخصات بزارید من 600تومان شمارو به حسابتون برگشت زدم...خودتونم میدونید
جالب شد! تا الان که من رو نمیشناختی و نمیدونستی چی میگم! حالا شد برگشت زدی!!! خب تا اینجاش خوب بود. ولی هنوز مبلغی نشده که قاضی تایید کرده.
آقای بیرانوند این شماره که بار ها دادی و قبلا کسی جواب نمیداد، ولی ظاهرا مستاجر های جدید مستقر شدن :دی
یه شماره ثابت که حداقل یه نفر بتونه هویتت رو تایید کنه!
این فحش هایی که توی یاهو میفرستی همش درخور خودته... اگر میدونستی که میتونم از همین موارد علیه خودت استفاده کنم حداقل اینجوری شخصیت خانوادگیتو نشون نمیدادی.متاسفم واست
سلام
ایشون مجدد 102دلار برای بنده انجام دادند، از همه نظر تایید میشند، این چندمین پرداخت هست که انجام می دهند
با تشکر از ایشون
ارادتb-)
دوستان از این به بعد،بعد از هر پرداخت بیاید اینجا تایید کنید.....تا چشم بعضیا بترکه.....تا شاید دلاراشون به فروش برسه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EasyPay
جالب شد! تا الان که من رو نمیشناختی و نمیدونستی چی میگم! حالا شد برگشت زدی!!! خب تا اینجاش خوب بود. ولی هنوز مبلغی نشده که قاضی تایید کرده.
آقای بیرانوند این شماره که بار ها دادی و قبلا کسی جواب نمیداد، ولی ظاهرا مستاجر های جدید مستقر شدن :دی
یه شماره ثابت که حداقل یه نفر بتونه هویتت رو تایید کنه!
این فحش هایی که توی یاهو میفرستی همش درخور خودته... اگر میدونستی که میتونم از همین موارد علیه خودت استفاده کنم حداقل اینجوری شخصیت خانوادگیتو نشون نمیدادی.متاسفم واست
طبق گفته ی خودتون قاضیم حکم داده لطفا حکم قاضی بزارید....پولتونو کامل گرفتید الان بعد از 3 4 ماه نزول میخواید؟؟؟خجالت اوره.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
دوستان از این به بعد،بعد از هر پرداخت بیاید اینجا تایید کنید.....تا چشم بعضیا بترکه.....تا شاید دلاراشون به فروش برسه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
طبق گفته ی خودتون قاضیم حکم داده لطفا حکم قاضی بزارید....پولتونو کامل گرفتید الان بعد از 3 4 ماه نزول میخواید؟؟؟خجالت اوره.....
شما تلفن ثابت خودت رو بده تا پرینت حسابت رو بذارم اینجا. حکم قاضی واسه بسته شدن حسابت دست بانک ملی هست، احتمالا اسکنشو میتونن بهت بدن ;)