من عذر میخوامن اگه اساعه ی ادب شد ولی وقتی فیلد نامگذاری بشه وقتی روش بزنی نیازی نیست مثلا ایمیلتو تایپ کنی توی هیستوریه بروزرت هست و ازونجا میزنه
کلی گفتی
نمایش نسخه قابل چاپ
من عذر میخوامن اگه اساعه ی ادب شد ولی وقتی فیلد نامگذاری بشه وقتی روش بزنی نیازی نیست مثلا ایمیلتو تایپ کنی توی هیستوریه بروزرت هست و ازونجا میزنه
کلی گفتی
ببین دوست عزیز ، شما برو فرم رو تا نصفه پر کن ، بعد "ثبت" بزن ، جاوااسکریپت فعال باشه سمت کلاینت چک میشه و ارروها نشون داده میشه و چیزی پاک نمیشه ، اگر جاوااسکریپت هم غیرفعال باشه فرم رفرش میشه اما اون فیلدها مقدار قبلی رو بازم دارن .
اون چیزی که شما میگید زمانی بروزر اون اطلاعات رو ثبت میکنه که وقتی سابمیت میزنی صفحه 404 نده ، متاسفانه دقیق اون لحظه سایت مشکل داشته برای شما .
الان چک کنید مطمئنا متوجه میشید .
در ضمن چیز محالی هست که مقدار name یک فیلد گذاشته نشود و بشود به اطلاعاتش دست یافت بعد از سابمیت .(مگر اینکه از ای جکس استفاده شود)
حتی label هم درست گذاشته شده (چیزی که اکثرا نادیده میگیرن) بطورمثال توی صفحه عضویت سامانه میهن پال - عضویت شما اگر روی عبارات نام کاربری ، کلمه عبور و ... کلیک کنید فیلد تکست باکس روبه روی آن به حالت active در می آید .
تست کنید ، نتیجه رو اعلام کنید .
:113:
متاسفنه شما برداشت اشتباه کردید از حرفم منظور من لیبل فیلد بود بهرحال یه پیشنهاد بود چون نظر بنده این بود و این نظر برای خودم محترم شمرده میشه
متاسفانه کیبورد من نیمسوزه و نمیتونم پرینت اسکرین بگیرم وگرنه براتون با تصویر توضیح میدادم
یاحق
parspal:111:
زرین پل د ز د تشریف داره به طور قانونی کاری میکنه که اگه مشکل پیش بعد خودت بگی غلط کردم و بی خیال پولت بشی :50:
مطمئن باش اگه د ز د نبودی این همه آدم نمی امدن بگن این آقا مشکل داره
در ضمن دوستان شما میتونید یک بر به این آقا زنگ بزنید و باشون جروبحث کنید تا ببینید چه فحش های رکیکی که نثار ارواح در گذشتگانتان نمیکنن
به هر حال به همه دوستان توصیه اکید میکنم دور زرین پل رو خط بکشند
هر دو تایید میشن
من خودم 3 سالی هست از زرین پل استفاده می کنم راضی هم هستم
:x اين که يک يوزر تک پسته با يک هويت نامشخص اين اظهارات رو داشته باشه اصلا چيز قابل قبولی نيست.
احتمالا مشکل شما فروش موارد ممنوعه هستش. قطعا زرين پال به شما شرايط رفع توقيف حساب رو اعلام کرده. با اين حال جهت روش شدن اذهان عمومی و شفاف سازی موضوع پيشنهاد ميکنم شناسه کاربری خودتون در زرين پال رو اعلام کنيد تا خدای نکرده ابهامی برای کاربران باقی نمونه.
جهت اطلاع شما عرض کنم، سامان سيستم (مجری سايت زرين پال) يکی از شرکت های متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هستش که مورد تاييد اوليه اداره نظام های پرداخت بانک مر کزی هم قرار گرفته:
کد:http://www.shaparak.com/ir/members/psp.asp
زرین پال