من کاملا با شما موافقم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
داشتن سرور در خانه و انجام تنظیماتش کار مشکلی نیست،فقط 4 مسئله وجود دارد . یکی انیکه باید ای پی ثابت داشته باشید که اگر به شما بدهند هزینه ماهیانه حدود 10000 تومان باید پرداخت کنید.
دوم اینکه شرکت های ارائه دهنده ایرنت در ایران که مثلا" می گویند اینترنت 2-8 مگ می دهند با چه قیمتی این خدمات را ارائه می کنند؟نکته بعد شما اگر می خواهید از طریق adsl این سیستم را راه اندازی کنید،باید بدانید که سرعت آپلود ای دی اس ال حدودا" 1/4 سرعت دانلودش خواهد بود در شرایطی که خط شما دانلود را تا 8-10 ساپورت کند آپلود نهایتا" 2 مگ ساپورت خواهد کرد.اگر snr خط شما بالای 10 باشد.
خوب با همه ی این تفاسیر و با توجه به قیمت بالای اینترنت و سرعت کم آپلود که همانطور که میدانید در سیستم های هاستینگ آپلود مهم است و نه دانلود،آیا گرفتن 1 سرور مجازی به صرفه تر نیست؟
اینترنت با سرعت 10 مگ -10 گیگ،
پهنای باند بین 50 - 1000 گیگ.
ای پی رایگان....
اما اگر دوست دارید این کا را انجام بدهید برای تست،
1- به سایت no-ip.org بروید،هاست برای خود بسازید و برنامه اش را دانلود کنید و اجرا کنید.
مثلا" ساب دامین webhostingtalk.no-ip.org به ای پی دینامیک کامپیوتر شما وصل میشود.
به همین راحتی.
با سروش رسانه تا به حال کار نکردم اما در مورد پارس آنلاین بگم که 5 ماه قبل ازشون سرور داشتم برای گیم آنلاین یک روز اومدم وصل شم به سرور دیدم خاموش شده . بلافاصله با پشتیبانی تماس گرفتم و خیلی راحت به من گفتند که دیگر برای گیم سرور خدمت ارائه نمیکنیم . حتی هزینه ای هم بازگشت ندادند . توصیه میکنم دور این آی اس پی رو خط بکشید . افرانت به مراتب بهتر از بقیه جاها هست .
سروش قطعی در ماه برای چند ساعت دارد پارس پشتیبانی خیلی عالی و خوبی دارد ولی پارس کار نکردم
با سلام
بهتر از هر دو اینها تبیان است
با احترام
من امار سروش رسانه رو از مشتریانی که از اونجا اومدند دارم . میگند پشتیبانی خیلی ضعیف داره و پهنای باند رو هم بیشتر از اونی که مصرف کردی برات فاکتور میکنه. تابناک هم به صورت رایگان داره اونجا استفاده میکنه