پاسخ : Whmcs 5 فارسی - فایل زبان فارسی نسخه 5.2
حدود 1442 خط داره یک ورژن و ورژن دیگر حدود 2916 خط و پارامتر زبانی ، فکر کنم تغییر عمده ای باشه حالا می فرمایید تغییر زیادی نکرده.... الله و اعلم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cpt.Price
حدود 1442 خط داره یک ورژن و ورژن دیگر حدود 2916 خط و پارامتر زبانی ، فکر کنم تغییر عمده ای باشه حالا می فرمایید تغییر زیادی نکرده.... الله و اعلم.
چی میگید شما ؟ چیو با چی مقایسه میکنید ؟ نسخه ی جدید تنها 3 خط جدید اضافه شده بود که در تاپیک اول قرار گرفت.
پاسخ : Whmcs 5 فارسی - فایل زبان فارسی نسخه 5.3
بنده ا نسخه 5.3.3 ریلیز کاندیدای 1 مقایسه کردم فایل ورژن 5.2 را برادر.....:) آرام باشید و راحت...چیز بدی گفتیم؟.... اگر هم گفتیم اصلاح بفرمایید شما:)
سلام ببخشید برای whmcs نسخه 5.2.14 هم میشه از این فارسی سازی استفاده کرد یا نه ؟؟؟
سلام
من به 5.3.5 ارتقا دادم، همه چی اکی هست. فقط یه مشکل دارم که کادر جستجو کار نمی کنه. هرچی می زنم پیغام میده Invalid Token .
کسی می تونه کمک کنه. کارم خیلی سخت شده.
ممنون میشم از دوستان و مدیران راهنمایی کنند.
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
andy
سلام ببخشید برای whmcs نسخه 5.2.14 هم میشه از این فارسی سازی استفاده کرد یا نه ؟؟؟
بله میشه
دوستان میشه سئوال من رو پاسخ بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oranjilar
سلام
من به 5.3.5 ارتقا دادم، همه چی اکی هست. فقط یه مشکل دارم که کادر جستجو کار نمی کنه. هرچی می زنم پیغام میده Invalid Token .
کسی می تونه کمک کنه. کارم خیلی سخت شده.
ممنون میشم از دوستان و مدیران راهنمایی کنند.
ارادتمند
دوستان میشه سئوال منم پاسخ بدید؟
با سلام دوست عزیزم اسپم کردن کار درستی نیست و موضوع تاپیک ربطی به سوال شما نداره.
موفق باشید...