پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
ببخشید بنده هم دارم سعی رو می کنم همین کار رو کنم
متاسفانه دسترسی بنده از whmcs قطع شده است
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
ببخشید بنده هم دارم سعی رو می کنم همین کار رو کنم
متاسفانه دسترسی بنده از whmcs قطع شده است
دوست عزیز این حرفا رو نزنید خواهشا
به یه مشت بچه که سرو کار ندارید !
دسترسی چطور قطع میشه
عجب . . .
همجنان منتظر بالا اومده سرور هستیم (پول نوش جونت - بک آپ مهمه )
بطرز عجیبی غافل گیر شدیم
یعنی اینکارها اینقدر راحته تو ایران ؟
دوستانی که نیاز به بک آپ هاشون دارند می تونند به ایشون پیغام خصوصی بزنند و
http://www.webhostingtalk.ir/member/392/
ای پی
یوزرنیم
و پسورد
و ایمیل
رو براشون بفرستند تا بک آپ در اسرع وقت بهشون داده بشه
هر 4 مورد رو حتما بفرستید
بنده یوزرم در whmcs رو آقای شریفی به دلیل شکایت از بنده بستند
همین طور یوزرنیم و پسورد هاست رو
بنده دسترسی ندارم
فقط دامین دست من هست که می تونم dns رو عوض کنم که این کارو انجام نمی دهم
سرور آلمان هم دیروز توسط اشتباه آقای شریفی فرمت شده و ریلود شده که مثله این که دارند مشکل رو حل می کنند
همین چند روز پیش در مورد خرید سرور ازشون سوال کردم گفتند سه شنبه سرویس های جدیدشون رو ارائه میدن.
واقعا شوکه شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
ای پی
یوزرنیم
و پسورد
و ایمیل
بنده دسترسی ندارم
سرور آلمان هم دیروز توسط اشتباه آقای شریفی فرمت شده و ریلود شده که مثله این که دارند مشکل رو حل می کنند
دوست عزیز , من باید خسارت مشتری بدم , از شما یه سرویسی گرفتم این سرویس قطع شده , حالا یا یک سرویس به من بدید , یا پول منو بدید که از جای دیگه سرویس بگیرم؟ چکار باید بکنم الان؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
ای پی
یوزرنیم
و پسورد
و ایمیل
بنده دسترسی ندارم
دوست محترم
آقای شریفی کی و کجا هستند ؟ !
ما از طریق سایت شما خرید کردیم و البته فقط با نام کاربری شما آشنا هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
همین چند روز پیش در مورد خرید سرور ازشون سوال کردم گفتند سه شنبه سرویس های جدیدشون رو ارائه میدن.
واقعا شوکه شدم
همون طور که گفتم تا جایی که می تونستم دو سه روز اخیر جلوی سفارشات رو تا جایی که می تونستم گرفتم که مشتری نیاد شاکی شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
نمایش مشخصات: Sajad - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
ای پی
یوزرنیم
و پسورد
و ایمیل
بنده دسترسی ندارم
دکتر لینک whmcs ای که ازش حرف رو بده(پ خ کن) شاید خودمون یه کارائی کردیم
ایشون همونطور که گفتن توانایی ادامه کار رو ندارن در حال حاضر...
اگر وضعیت همینجور بمونه نه شماها به بک آپی میرسید نه ایشون توانای تمدید سرور رو دارن.
پس بهتره اولا آرامش خودتون رو حفظ کنید و اینقد جار و جنجال به پا نندازید چون نتیجه ای نداره... نه بک اپ میشه برای شما نه سرور نه پول ...
برای اینکه دو طرف ضرر نکنید من تصمیم گرفتم سرورهایی که ایشون داشتن رو از دیتاسنتر بخرم و سرورها روشن بشه تا اونهایی که قصد گرفتن بک آپ دارن بک آپشون رو بگیرن اونهایی هم که همین سرویس رو میخوان از این به بعد با هماهنگی با من تمدیدهاشون رو انجام بدن.
حالا هر کی خورده حساب داره هم میتونه با خود ایشون هماهنگ کنه که حالا یا بهشون میدن یا نمیدن که اون بحثش کاملاً جداست.
پس یکم تحمل کنید تا با دیتاسنتر جهت روشن شدن سرورها هماهنگ بشه.
کسانی که سرور دارند
این چهار مورد را برای من ایمیل بزنند به ایمیل Sajad@Tahernejad.Com یا پیغام خصوصی بدن
IP
User
Password
Email
هر کدوم از دوستان اطلاعات رو به صورت دقیق بفرستند در صورتی که با دیتاسنتر به توافق رسیدیم سرورهاشون رو تحویل میگیرن. کسانی هم که مشخصات کامل ندن انتظار بک آپ نداشته باشند. (اطلاع رسانی این مورد که به گوش همه مشتری ها برسه به عهده dr.saeed خواهد بود)
در ضمن من نه هیچ نسبتی با این تیم دارم نه میشناسم نه هیچی . فقط برای اینکه باز یه خاطره تلخ برای بعضی ها نمونه تو این زمینه همکاری دارم میکنم .... (مسلماً سودی هم به من نمیرسه)
در ضمن در حال حاضر پیغام های خصوصی و ایمیل ها رو فقط دریافت میکنم و هیچ جوابی نمیدم . هر زمان جواب روشن شدن سرور اومد دونه به دونه ایمیل ها جواب داده میشه...
لطفاً از ارسال ایمیل ها و یا پیام های تکراری و یا محتوای " چی شد " " چرا جواب نمیدید " و ... خودداری کنید !
خبرها رو از طریق همین تاپیک پیگیری کنید.
در نهایت هم نتیجه کلی و تکلیف کلی سرورها رو روشن میکنیم . در حال حاضر مهمترین چیز برای همه بک آپ هست ...