در پاسخ به این موارد، دیدگاه ها و نکته های زیادی رو باید بررسی کرد که از حوصله ی این تاپیک و عنوانش به دور هست. اما تاپیک مناسبی برای آن در PT موجود هست. اما میشه روی هر ارزی با توجه به درصد ریسک اون سرمایه گذاری کرد.
ارادتمند
نمایش نسخه قابل چاپ
در پاسخ به این موارد، دیدگاه ها و نکته های زیادی رو باید بررسی کرد که از حوصله ی این تاپیک و عنوانش به دور هست. اما تاپیک مناسبی برای آن در PT موجود هست. اما میشه روی هر ارزی با توجه به درصد ریسک اون سرمایه گذاری کرد.
ارادتمند
سلام دوستان
امروز پرداختی هم برای ما با موفقیت انجام دادند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید
taieed mishan :)
یک پرداخت پیپال همین الان برای ما در کسری از ثانیه انجام دادن ;;)
سلام برای پرداخت $ کارمزد هم میگیرید ؟ و حداقل پرداختتون چقدره ؟ زیره 10$ هم پرداخت دارید ؟
بله / درصد متفاوت هست (اگر با کارت آذربایجان بشه 3 درصد و اگر با کارت بلغارستان بشه درصد نداریم اما تا انتهای آبان از بلغار فقط کار خواهیم کرد)
حداقل پرداخت 1 دلار.
الان پی پل موجوده و کارت هم فقط 25 دلار موجودی داره این هفته حواله کم داشتیم و با توجه به تعطیلی آخر هفته در موجودی کهرت به مشکل برخوردیم که از دوستان پوزش میخوام.
گیفت کارد هم شما بگیری , سایتی نخواد به ایران سرویس بده نمیده.
من خودم بارها به این مشکل برخوردم متاسفانه
از راه کانتینگ هم وارد بشین با توجه به مسائل امنیتی کارت رو موقتا مسدود می کنن.
ی ویزا کارت هم ما امروز ازشون دریافت کردیم ;;)
روی سخن شما با چه شخصی بود دوست عزیز؟
اما توضیحی در مورد فرمایش شما عرض میکنم.
در هر پرداختی استفاده از ip غیر از ایران ضروریست.
آنچه که در خریدها مشکل به وجود می آورد خرید از ایران است و نه خرید یک ایرانی [عزیز].
گیفت کارت ها فاقد آدرس و نام دارنده کارت است و میتوان آدرسی از کشوری که ip آن کشور را دارید استفاده کنید.
اگر سوالی باشد مایلم پاسخگو باشم.
اكانت وب ماني هم شارژ ميكنيد ؟