پاسخ : Offer VDS Warez-Host.IR ♣ LiteSpeed = Free ♣ IIS = Free
رحمان خان شما فرموده بودید تا اخرین روزی که یوزرا سرویس دانرد تمدید میکنید و مارو نگه میدارید اما الان یه ایمیل اومده گفته مشخصات بدید منتقل کنیم به امریکا خواهش میکنم رعایت کنید و تا روز اخر نگه دارید مشتری رو.اگر مشکل داشت از اول میگفتید عزیز مال من 1 هفتست گذشته الان 3 هفتش مونده البته اگه این پستو باز رپورت ندید نیان پاک کنند...
نقل قول:
سلام آقا رحمان ، یعنی رو آمریکا اکانت ها وصل می شه ؟ امکانش هست با یک ssl که خودتون امضا می کنید ، مثل امگا هاست SSTP هم کانفیگ کنید ؟
سلام
فیلم آموزشی این مورد را روی سایت برای کاربران قرار دادیم :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - مرکز آموزش
آموزشها مربط به میکروتیک
نقل قول:
رحمان خان شما فرموده بودید تا اخرین روزی که یوزرا سرویس دانرد تمدید میکنید و مارو نگه میدارید اما الان یه ایمیل اومده گفته مشخصات بدید منتقل کنیم به امریکا خواهش میکنم رعایت کنید و تا روز اخر نگه دارید مشتری رو.اگر مشکل داشت از اول میگفتید عزیز مال من 1 هفتست گذشته الان 3 هفتش مونده البته اگه این پستو باز رپورت ندید نیان پاک کنند...
سلام
از دیروز داریم سرویس های هلند را منتقل میکنیم
همینجا از همه همکاران خودم (( لیالی , جلیلیان , بختیاری )) تشکر ویژه میکنم که واقعاً از دیروز ظهر دارن یکسره تمام سرویس های هلند را انتقال میدن به سرورهای جدید
انشالله تا فردا صبح یا نهایت تا ظهر تمام خواهد شد
همچنین ما از دیروز سفارش های زیادی را رد کرده ایم و به کاربران اعلام کردیم که فروش جدید از دوشنبه صبح خواهد بود و یک تاپیک جدید در این مورد در انجمن نیز ارسال خواهد شد
+ تاپیک شما را کامل مطالعه کردم
دوستان ما در بخش پشتیبانی (( بختیاری و لیالی )) به شما پاسخ دادن اند و دیدم که سرویس شما به سوئیس منتقل شده است
موردی بود با پشتیبانی هماهنگ کنید
موفق باشید
پلن های این تاپیک هنوز ارائه میشه؟با همین قیمت؟
نقل قول:
پلن های این تاپیک هنوز ارائه میشه؟با همین قیمت؟
سلام
فردا به امید خدا تاپیک فروش جدید ایجاد خواهد شد
تا فردا حدود ظهر سرویس جدید تقدیم نمی شود
موفق باشید
سلام
من یه وی پی اس میکروتیک می خوام ولی سایت برام باز نمیشه
لطفا آی دی مسنجر یا شماره تلفن بدبد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kasra st
سلام
من یه وی پی اس میکروتیک می خوام ولی سایت برام باز نمیشه
لطفا آی دی مسنجر یا شماره تلفن بدبد
قربان این تاپیک برای 2 سال پیش است
ما بهش میگیم زیر خاکی الآن شما پیدا کردین این زیر خاکی را انشا الله به قیمت مناسب میتوانید بفروشید
(امید وارم از شوخی من ناراحت نشده باشید)