اقا خواهشا این پشتیبانی رو درست کنید.
تیکت میزنی بعد از 10 ساعت تو جواب به سوال ادم یه سوال الکی میپرسن بعد دوباره میره برای 10 ساعت بعد.
فکر کنم تو کل روز دو بار تیکت ها چک میشه. نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا خواهشا این پشتیبانی رو درست کنید.
تیکت میزنی بعد از 10 ساعت تو جواب به سوال ادم یه سوال الکی میپرسن بعد دوباره میره برای 10 ساعت بعد.
فکر کنم تو کل روز دو بار تیکت ها چک میشه. نه؟
با سلام و خسته نباشيد
قبل از اينكه مستقيما سر بحث برم نوضوعاتي لازمه و لازم بود كوشزد كنم كه قطعا فردا كه از
ماموريت بركشتم شخصا جز قوانين قرار ميدم
١- انجمن هاي كغتكو مثل وب هاستينك تالك و امثال ان دادكاه نيستند
انتقاد خودتون از طريق بيغام خصوصي مطرح كنيد تا مشلات احتمالي كه عواقبش به خود مشتري بر مي كردد جلوكيري شود
در صورتي كه جواب نكرفتيد هرجاي كه دلتون خواست اقدام كنيد
بس اين عادت بد رو از سرتون بندازيد نه با من با همه سرويس دهنده ها مت حدود٢٣ مشتري خارجي دارم كه بايد اعتراف كنم اين رويه فقط بين ما ايراني ها رواج داره كه نشون ميده خيلي ي كار داريم
قطعا سرويس دهنده اي به رضايت مشتري هاش فكر مي كنه كه ما از اين مثال جدا نيستيم
لذا خواهشمنديم انتقاداتتون قطعاكه ايميل بلد نيستيد بزنيد! از طريق بيغام خصوصي مارو مطلع كن
در مورد تيكت شما كه ده ساعته كفتيد جواب ندادنذ
مت جك كردم يكت ١٠ ساعته نديدم
من نفرات جديدي استخدام كردم براي بشتيباني بيشتر ولي بايد كادر نيروي انساني قويتر كنم
شماره تيكت به من تيكت كنيد
در صورتي كه جواب الكي دادند يا ١٠ ساعت الافتون كردند قطعا بر خورد لازمه صورا بكيره
دوستان بنده از ماموریت برگشتم
هر گونه مشکلی دارید تا 12 شب پاسخگوتون خواهم بود
در خدمتم
یا حق
1 سرور جدید دوباره حاضر شد و اماده سرویس دهی میباشد
سلام
امشب یکی از مشترکینم این سرعت رو از سرویس لینوکسش برام فرستاد که نظرتون رو بهش جلب میکنم
http://www.pars-pic.com/files/xlbru36ks1ojsb8l9hqs.jpg
سلام به همه دوستان
من سرعت پرت را تایید می کنم من خودم از یک سرور سایت ایرانی دانلود کردم بدون دانلود منجر 9 مگ سرعت دانلود به من داد ولی از سرور های خارجی 20 تا 35 مگ بر ثانیه هم تونستم بگیرم
دوستانی که فکر می کنند سرعت پرت vps پایین می تونند با تیک برسی کنند من اول کار vps را که گرفته بودم سرعت کمی پایین بود ولی در کمتر از 12 ساعت مشکل حل شد
دوستان حتما سرور های مختلف را تست کنید سعی کنید از سایت های خارجی معروف دانلود کنید من از سایت های ایران سرعت تقریبا نصف بود ولی بعضی از سایت های ایرانی هم سرعتش خوبه