سلام.
لطفا اسپیس رو هم توی کارکترها لحاظ کنید [ ]
سلام.
سلام.
1- رفع محدودیت کاراکترهای موجود در نام سرور مجازی ها همه ی کاراکتر ها به غیر از کروشه[ ] مجاز است
سلام
من می خواستم یه سرور esxi5 رو وصل کنم و با توجه به راهنمایی های شما اقدام کردم اما متاسفانه دیگه حتی به ssh سرور دسترسی ندارم.
سلامنقل قول:
من می خواستم یه سرور esxi5 رو وصل کنم و با توجه به راهنمایی های شما اقدام کردم اما متاسفانه دیگه حتی به ssh سرور دسترسی ندارم.
از طریق سایت وارزهاست و بخش مربوطه مشکلات خود را پیگیری کنید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ارسال درخواست
همچنین قبل از آن به این پست دقت کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f66/305...tml#post311196
موفق باشید
برای اینکه این ماژول موقعی که شخص پرداخت نمی کنه بتونه اتوماتیک ساسپند و آنساسپند کنه تنظیمات خاصی لازمه؟
سلامنقل قول:
برای اینکه این ماژول موقعی که شخص پرداخت نمی کنه بتونه اتوماتیک ساسپند و آنساسپند کنه تنظیمات خاصی لازمه؟
نمی دونم چرا دوستان از ماژول توقع همه کار دارند
ماژول را ما به این دلیل ایجاد کردیم که فقط و فقط به کاربران دسترسی بده تا بتونن سرویس خودشون را ریست یا خاموش روشن کنن اون هم از طریق پنل کاربری نه چیز دیگه ای
بارها شده که از من سوال کردن :
ماژول قابلیت نصب خودکار سیستم عامل را هم داره
ماژول امکان ساخت خودکار سرورمجازی را هم داره
ماژول می تونه خودکار سیستم را بعد از خاموش کردن ساسپند کنه
و ...
دوستان دقت کنید این ماژول کارش چیز دیگه ای هست
هرچند که ما قول دادیم در نسخه هایی که بعد ارائه میکنیم یک سری امکانات اضافه کنیم
ولی در حال حاضر کار اصلی ماژول همونی هست که خدمتتون عرض کردم
برای این مورد باید مطابق عکس ضمیمه شده بعد از خاموش کردن سرور مجازی به صورت دستی وضعیت را تغییر دهید و بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا کاربر بعد از خاموش کردن سرور مجازی دسترسی برای فعال سازی مجدد نداشته باشه
موفق باشید
متشكر
Warez-Host.IR@ دوست عزیز اگر کد یک قسمت از ماژولی رو که نوشته اید طبق استاندارد کمپانی نوشته بودید و یک نکته ای رو هم تو آموزش هاتون اضافه می کردید، قضیه ساسپند اتوماتیک و برعکسش بدون دخالت شما اتفاق می افتاد. ماژولی رو که ازتون برای آقای تقیان گرفته بودیم رو به همین منوال ادیت کردیم. مهمتر از نمایش آمار و مشخصات مسلما Remote Panel بوده و به نظر من Auto Suspend رو کلا جا انداختید نه اینکه نیاز نباشه! :دی
حالا اگر سورس اصلاح شده رو خواستید با بنده تماس بگیرید: memphis.sod@gmail.com
راستی اون PDF آموزشی تون هم اصلاح بفرمایید... چون خیلی از نکات اساسی برای نصب ماژول رو در اون لحاظ نکرده اید، همچنین یکی از قسمت های آموزش که نصب SSH2 روی لینوکس هست، خیلی وقته دیگه به اون صورت نمیشه نصبش کرد و باید فایل SO مربوطه رو هم برای مشتریان ضمیمه کنید و نحوه نصب دستی رو بهشون یاد بدهید.
ارادتمند
سلام
والا ماژولی که الآن در اختیار ما هست ، ساسپند رو انجام میده! اما توانایی آن ساسپند کردن نداره!
البته تقریبا از روزی که تیک اتوساسپند رو زدم ، کرونجاب اجرا نمیشه! و باید دستی اجراش کنم!
واقعا ساسپند و آنساسپند کردن یه نیاز خیلی خیلی بیسیک هست! فکر میکنم مشکل جدی محسوب بشه! من دیگه فکر نمیکردم حتی این امکان رو هم نداشته باشه! وگرنه اصلا برای خرید اقدام نمیکردم!
سلام با اینکه چند روزی هست که سخت مریضم و حوصله هیچ کاری ندارم ولی پاسخ میدم 3 تا 4 روز دیگه یک نسخه اصلاحی با نام 0.7.2 ارائه میشه برای خریدارد که مشکلاتی مانند کران جاب , اتوساسپند و عدم نیاز به نصب ssh2 و چند مورد دیگر در این پچ رفع شده
در نسخه 0.8 که حدود 55 روز بعد از این پچ ارائه میشه Auto installer , کنسول با هم ارائه میشه
هرچند قرار نبود که پچی ارائه بشه در این بازه زمان , اما به دلیل اختلال کرون جان با ساسپند کردن خودکار و عدم توانایی همکاران در نصب یک اکستنشن ساده مثل php-devel یا ssh2 اقدام به انجام این مورد کردیم
همچنین طریقه کدهای لایسنس تغییر کرده و کدهای جدید آماده شده
پچ تست شده و 4 روز دیگه برای خریداران ایمیل ارسال خواهد شد
همچنین در این روزهایی که مریض هستم اگر کسی با من کاری داشت لطفاً از طریق سایت اقدام کنه نه پیغام خصوصی در انجمن , چون پاسخی دریافت نخواهد کرد
موفق باشید