سلام این آقا یک آدم ب ادم بی شعور است که یک سرور را اول می فروشد چند روز بعد قطع می کند بعد دوباره می گه ip بلوک شده و سرور قطع می کند.هزار بهانه می آورد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام این آقا یک آدم ب ادم بی شعور است که یک سرور را اول می فروشد چند روز بعد قطع می کند بعد دوباره می گه ip بلوک شده و سرور قطع می کند.هزار بهانه می آورد
آقا سلام...من دوتا میکروتیک جدا ازتون دارم...دوتاش هم sstp کانفیگ کردین....ولی تو وصل شدنش گیر میده ..بعضی وقتا فقط وصل میشه...یه فایلexe هم بهمون دادان که نصب کردیم..ولی انگار نه انگار؟؟؟؟؟؟؟آیا این ssl های رایاگنه که قطع میشه؟چجوری میشه اصلیش کرد؟؟؟که واقعا جواب بده
والا ما که از ایشون راصی بودیم.خداییش کارش درسته.من نمیدونم شماها مشکلتون چیه با ایشون
من تازی میخوام سرویس بگیرم . گوشیش خواموشه ! این میشه یه مهتر تائید بروی صحبت های دوستامون.
واقعا متاسفم...
تازه این آقای irivps هم . . . .
کلا کلاهبردار زیاد شده . آره دیگه وقتی یه بچه 1370 میاد سرور اجاره میده همینطوری بدون هیچ قانونی همین میشه دیگه...
سرویس هنوز ارائه میشه؟
ما که ازشون 3 ماهه سرویس داریم فعلانم داره کار میکنه خودشون کمتر تو یاهو آنلاین هستن تیکت بزنین حتما جواب میدن
چیزی که مشخصه بخاطر بسته شدن پورتها دوستان نیاز به این نوع کانفیگ پیدا کردن و دیگر دوستان هم که گویا با این مبلغ یعنی ده هزار تومان همراه با کانفیگ sttp رایگان ارائه نمیدهند برای همین این تایپک زیاد طرفدار داره و از طرف دیگر هم که فروشنده و شروع کننده تاپیک خیلی وقت هست که نه سر به تاپیک میزنن نه جواب به مشتری میدهند.
دوستان اگه کسی با قیمت مناسب این کار رو انجام میده اعلام کنه.
برای نصب اس اس تی پی نیاز به لایسنس و دامنه هست که با هم یه چیزی حدود 45000 تومان میشه (نصب و کانفیگ رو رایگان انجام میدن)
ایشون با دریافت 10.000 تومان با یه لایسنس غیر واقعی این کار رو براتون انجام میدن (برای من انجام دادن) دیگه نیاز به هزینه لایسنس و دامین نیست