Product > Domain Registration
نمایش نسخه قابل چاپ
همکاران محترم،
بزودی Slab جدیدی برای همکارانی که مایل به شارژ کمتر هستند ایجاد می گردد
شایان ذکر است تعرفه قیمتی برای همکارانی که مایل به شارژ های Bulk هستند کاهش خواهد یافت!
خواهشمند است نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال بفرمایید.
با احترام.
با درود
حدود 50 و خورده اي دامين مال مشتريانم است كه چون ميخوام كارم رو تعطيل كنم نياز به يك پنل داراي شارژ دارم تا اين دامين ها را به آنجا منتقل (Move) كنم.
لطفا چنانچه داراي پنل داراي شارژ Directi داريد اعلام بفرماييد تا عمليات Move services را به پنل شما انجام دهم.
آقای مهندس رضوی سرویس ریسلری دومینتون خوب بود ولی الان اومدید حداقل افزایش موجودی رو گذاشتید 75 دلار!! خیلی زیاد نیست ؟؟!!!
ضمنا این قیمتهایی که ریسلرکلاب گذاشته یورو هست یا دلار؟؟ مثلا قیمت com رو زده 5.59 ؟
همکار گرامی،
1-
قیمت ها بر اساس Slab3 مندرج در لینک زیر می باشد
Domain Name Prices – SSL Certificate Pricing, Web Hosting Pricing | ResellerClub
2-
علت حداقل سقف افزایش موجودی 75$ 2 موضوع می باشد
یکی این که مطمئن شویم همکاران محترم از این سرویس استفاده می کنند و به نحوی کاربران عادی برای ثبت/تمدید دامنه های خود از این سرویس استفاده نمی کنند
و دیگر موقعین نا به سامان اوضاع دلار هست، ما برای حفظ ثبات موجودی دلار این پلن از این سیاست استفاده می کنیم
استاد آخرین شرایط رو لطف میکنید..
من اگه توی دلار داشته باشم چجوری به حساب واریز کنم...
سلام
ببخشید شرمنده میدونم اینجا جای مناسبی برای طرح این سوال نیست ولی به هیچ جوابی نرسیدم
فقط یه سوال دارم
من حدود 800 دامین که تو پنل ریسلری خودم هست را میخوام به پنل ریسلری یکی دیگه منتقل کنم یعنی کلا ریسلر میخوام عوض بشه یعنی دیگه تو پنل ریسلری اول نباشه و به پنل جدید ریسلری منتقل بشه
دلیلش هم اینه که این پنل فعلی تحت یه پنل دیگه است و مستقل نیست ولی پنل جدید مستقیم از خود ریسلر کلاب تهیه شده و مستقل هستش
از طریق Move services میتونم این کار را انجام بدم یا باید transfer کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
جناب رضوی واقعا شرمنده پوزش بنده را قبول کنید که اینجا این سوال ر پرسیدم چون از چند نفر پرسیدم هیچ کس نتونس کمکی کنه تعداد دامین ها هم زیاده نمیدونم چی کار کنم !
سپاس
سلام
اصولا باید move service کنید
ترنسفر برای انتقال از یک سرویس دهنده دیگر به directi هست !