ببخشید ولی توی تاپیک نوشتن اختصاصی نه اشتراکی
نمایش نسخه قابل چاپ
ای صاحب تاپیک کجایی کجایی :d اینم شعار تاپیک
با عرض سلام ... بسته آی پی جدید سرانجام با پیگیری اضافه شد.
دوستان عزیزی که منتظر هستند سفارش میتونن بدن و دوستان دیگه سرورهای خودشون رو تحویل بگیرند.
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
ممنون و متشکر از امیرآقای عزیز و فرمایش صحیحشون.
پورت 1 گیگ کلیه سرورها در تمامی دیتاسنترهای دنیا درحال خوشبینانه 100مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میدهند.
طبق تصویر بدون هیچ دانلود منیجری که استفاده کردیم (تنها با روش سیو تارگت ویندوز) 21 مگابایت رو داریم. اگر دانلود منیجر استفاده میشد مطمئنا سرعت بالاتری نتیجه کار میشد. با این حساب با تقسیم سرعت 100 بر 21 مشاهده میشود که کمتر از تنها 5 سرور در سرور قرار دارند. این سرعت بسیار برای یک سرور مجازی عالی هست.
آقا بسته آی پی اضافه شد کار مارو راه بندازید 4 روز گذشت
با سلام این سرور شما بدرد جامعه مجازیم میخوره یا فقط واسه اکانتینگ استفاده میشه
کنترل پنل روش هست یا هزینه جدا لازم داره
عرض سلام خدمتتون
برای جامعه مجازی هم بدون مشکل میتونین استفاده کنین. میتونین بدون هزینه اضافی در این آفر جامعه مجازی خودتون رو راه اندازی کنین.
سرورهای کلیه دوستان سرموقع داده شده فقط برای شما به علت نبود آی پی بخاطر سفارش خوب دوستان مقداری تاخیر داشت.نقل قول:
آقا بسته آی پی اضافه شد کار مارو راه بندازید 4 روز گذشت
چشم هرچه سریعتر سرور شما رو تحویلتون میدیم.
من تا حالا با هاست کار کردم نمیدونم اینم مثه هاسته یعنی یه cpanel داره phpmyadmin داره sql داره file manager داره و ...
اگه یه توضیح مختصری بدین در مورد تفاوت هاست با سرور ممنون میشم
ببینین میتونین یک کنترل پنل مثل کلوکسو یا همین Cpanle که خودتون عرض کردین رو براتون نصب کنیم . دقیقا مثل هاست میشه با این تفاوت که محدودیت های هاست در مقدار استفاده از منابع رو ندارین. در هاست به شما به دلیل شیر بودن اجازه استفاده بیش از اندازه از سرور نمیدن اما با سرور مجازی این محدودیت برداشته میشه.
فایل منیجر PhpMyAdmin و SQL مثل یک هاست داره ... که کار با اون راحت میشه. البته راحتی کار مترادف با مقدار هزینه ای که شما میکنین.
هرچه قدر راحت تر و آسوده تر بخواین باشین هزینه به مراتب بیشتری برای متعلقات کنترل پنل و غیره میکنین.
در خدمتتون هستیم با قیمت های آفر
آقا یه خلاصه ای به من میگی که ما بخوایم از سرویس شما استفاده کنیم همه امکانات لازمه رو هم داشته باشیم هزینه ماهانش چقدر درمیاد ترافیک سایت ما هم اونقدری بوده که cpu سرورهای هاستینگ پارس دیتا که من خودم خیلی تو کیفیت قبولش داشتم البته قبولش داشتم کم آورده و سایتمون رو به همین دلیل قطع کرده میخوایم حالا که قراره اساس کشی کنیم جایی بریم که دیگه تا آخر مجبور نشیم دوباره همچین کاری کنیم