پاسخ : راه اندازی سرور اختصاصی در خانه!!!!!!!!!
شما از صفر میخواید شروع کنید. باید اول یه مقدار راجع مفاهیم ساده شبکه بندی تو ویندوز اشنا بشید.
مثلا راجع به کار با ویزاردهای شبکه بندی ویندوز و تنظیمات کارت شبکه. راجع به DHCP و NAT و DNS تحقیق و سرچ کنید.
باید یک مودم ای دی اس ال یا وایرلس داشته باشید تا سرورتون به اینترنت متصل بشه. یا اینکه سرورتون رو از طریق کابل شبکه به LAN یا کامپیوتر دیگه ای متصل کنید که اینترنت داشته باشه و بنابراین باید در مورد Internet Sharing در ویندوز یا راجع به تنظیم کردن مودم ADSL/WireLess تحقیق کنید.
اگر از مودم به اینترنت وصل میشید یکسری تنظیمات روتین هست که خود ISP براتون انجام میده و شما در صورت لزوم باید تنظیمات مورد نیاز خودتون رو انجام بدید مثل فایروال یا... یا اینکه تنظیماتی مثل فایروال رو از ویندوز انجام بدید و همچنین ویروس یاب مناسب نصب کنید. تنظیم فایروال هم بیشتر مربوط به این میشه که بخواهید پورت خاصی رو باز بگذارید یا اینکه پورت یا سرویسی رو برای شبکه داخلی باز کنید و برای اینترنت اونو ببندید. بستگی به کارتون داره.
در مورد PHP روی ویندوز هم باید Apache یا IIS رو اول نصب کنید. البته آپاچی توصیه میشه ولی باید کانفیگش کنید. بعد هم باید PHP رو نصب کنید. اینا هم از سایت سازنده شون قابل دانلود و نصبه. البته IIS رو باید از کنترل پنل ویندوز نصب کنید.
IIS یا آپاچی رو به عنوان وب سرور و بسته نصب PHP رو به عنوان موتور پردازش کننده صفحات پی اچ پی باید نصب کنید.
و در صورت نیاز به دیتابیس، بهترین دیتابیس سرور برای پی اچ پی MySql هست که اون رو هم میتونید از سایتش دریافت و نصب کنید.
اما برای راحتی کار میتونید از برنامه هایی مثل Wamp یا Xamp یا EasyPhp استفاده کنید. با نصب یکی از این برنامه ها میتونید یکجا Apache-PHP-Mysql-PhpMyAdmin رو روی ویندوز نصب و به راحتی استفاده و کانفیگ کنید و از نصب جداگانه راحت میشید. ;)
ضمنا توصیه میکنم قبل از اینکه شروع به راه اندازی کنید یک نقشه از شبکه مورد نیاز و ارتباط بین سرور با سایر کامپیوتر ها (یا با اینترنت) رو روی کاغذ به شکل ساده مشخص کنید طوری که برای خودتون و دیگران قابل فهم و بررسی باشه.
مثلا 2 کامپیوتر بکشید یک مودم و اونها رو به هم وصل کنید و مودم رو به یک دایره به نام اینترنت یا Lan وصل کنید و از اونجا یک کاربر رو به اون سرور وصل کنید. اگر فایروال قبل از اینترنت دارید اون رو هم بکشید. به این شکل شما یک توپولوژی از شبکه خودتون رسم کردید. آی پی ها، سرویس ها و سایر اطلاعات رو هم میتونید داخل این نقشه بنویسید.
این از چیزایی که باید نصب کرد و تنظیمات شبکه. شما شروع کن تو هر مرحله گیر کردی سرچ کن اگر نبود بپرس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
microtorrent135
مرسی آقا سهیل!!! خیلی کار جالبی انجام دادید. من هم می خوام این کارو انجام بدم ولی هیچی نمی دونم.
تو شرکتمون می خوام یکی از سیستم هارو که ip valid هم داره رو سرور کنم و روش 2 تا کار انجام بدم:
1. یه دیتابیس بذارم که هم همکارای داخل اداره ی خودم ازش استفاده کنند هم اینکه شعبه های دیگه ی شرکتمون. (مثلا یه برنامه تحت وب بسازیم که از این دیتابیس مشترک برای هممون استفاده کنه)
تو مرحله بعد بشه کاری کرد که فقط ip هایی که ما اجازه بدیم بتونن به این دیتابیس وصل شن.
2.بشه روش یه وب سایت بالا آورد که فکر کنم وقتی کار شما رو انجام بدیم هر دو کاری که می خوام بهش می رسم.
کمکم می کنید؟ فقط از صفر راهنمایی کنید.
ممنون می شم اگه دانشتون رو به اشتراک بزارید. :58:
سلام
می بخشید که دو روز نبودم
من کل کاری که برای این کار کردم رو براتون یه بار از اول توضیح میدم
اولین کار خرید یه خط adsl با ip ثابت (ip ثابت رو می تونید از isp خود بخواهید)
بعد یه مودم خوب انتخاب کنید تا نیاز های بعدی تون رو کم کنه
من مودم زایکسل 4 پورته بی سیم که خودش دارای فایروال بود رو خریدم چون واقعا امکاناتش عالیه
بعد از این یه محیط خیلی سرد برای کامپیوترم انتخاب کردم
بعد یه نرم افزار مدیریت هاست (پلسک، که از همین سایت وب هاستینگ تلک دانلود کرده بودم ) روش نصب کردم
توضیح اینکه برای نصب پلسک حتما باید iis روی سیستم شما نصب شده باشد
بعد از این تنها کاری که باید بکنید اینه که کامپیوترتون نگذارید خاموش بشه و اینترنت هم نباید قطع بشه
حالا شما یه سرور اختصاصی دارید با کمترین هزینه(فوقش 25 هزار تومان در ماه)
بعد یه نرم افزار radmin (یا team wiever) نصب کردم که بتونم از راه دور هم سرور رو کنترل کنم
به همین راحتی
موفق باشید انشاالله :)
کار بسیار بیار عالی انجام دادید :)
من خودم به 3-4 بار تاپیک زدم سوال کردم ، اکثر دوستان گفتن نمیشه ! ایران مشکل پهنای باند داره ! سرعت پایینه و . . .
ولی آفرین به اراده شما !
یک سوال :
سرعتش به نظرتون چطوریه ؟!؟ ( من که اون آدرسی که دادید رو نتونستم ببینم ! بالا نمیاد ! )
به نظرتون اگر یه اینترنت 4 مگ روش استیبل بشه ، میشه کار هاستینگ انجام داد ؟
مرسی داش رضا و آقا سهیل
فرض کنید فعلا اصلا نمی خوام از بیرون از شبکه محلی کسی بهش وصل شه (این بمونه برای قدم بعدی) فعلا یه سرور که بشه php , mysql رو نصب کرد و از داخل شبکه همه وب سایت رو ببینن. (یعنی یه وب سرور روی شبکه محلی شرکتمون)
اما قبل این کار یه مشکلی دارم، مشغول نصب ویندوز سرور 2008 نسخه R2 هستم. و نیاز به 2 راهنمایی دارم:
1) راهنمای نصب دایرکت ادمین و کل تنظیماتی که ویندوز سرور برای اینکار می خواد (این آموزش چطوره که از رو این برم جلو؟ --> اینجا کلیک کنید
2) تنظیمات VMWare چون می خوام ویندوز سرورم رو تو vmware نصب کنم (ویندوز xp professional من بشه client و ویندوز سرور نصب شده در vmware من بشه سرورم)
کار جالبی انجام دادی. من هم قبلاً این تجربه را با WAMP انجام داده بودم. من با ADSL و Dynamic IP اینکارو کردم. ولی خوب اشکال ای پی داینامیک تغییر اون هست که اون رو هم میشه با سایت dyndns درست کرد.
حالا جالب اینجاست که مودم سیسکو، dyndns رو میتونه تو خودش پشتیبانی کنه. بدون نصب برنامه اون روی کامپیوتر. فقط کافیه یوز و پسورد اکانت dyndns را در تنظیمات کانفیگ مودم وارد کنید.
در ضمن اگر مودم خودش به اینترنت دایال میکنه باید جدول مسیریابی اون روهم تنظیم کرد. یعنی پورت 80 را به ای پی لوکال کامپوتراتون در شبکه ارجاع بدید.
کارجالبی بود. بعد از طریق یک کامپیوتر دیگه با دایال آپ تست کردم.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
با لینوکس هم کار کن جالبه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
موفق باشید انشاالله :)
کار بسیار بیار عالی انجام دادید :)
من خودم به 3-4 بار تاپیک زدم سوال کردم ، اکثر دوستان گفتن نمیشه ! ایران مشکل پهنای باند داره ! سرعت پایینه و . . .
ولی آفرین به اراده شما !
یک سوال :
سرعتش به نظرتون چطوریه ؟!؟ ( من که اون آدرسی که دادید رو نتونستم ببینم ! بالا نمیاد ! )
به نظرتون اگر یه اینترنت 4 مگ روش استیبل بشه ، میشه کار هاستینگ انجام داد ؟
اگه منظورت هاست ای که بخوایی بفروشی میشه ولی ضعیف میشه (بستگی به تعداد بازدید از اون سایت - ترافیکش و حجمش داره)
هاست مشکلات خاص خودشو از جمله حمله به ترافیک سایت و ویروس و ...داره
از اینا گذشته پشتیبانی کاربران و بک آپ گیری و ....
ولی اگه بخوایین سایت خودتون رو فقط روش بگذارین با اینترنت 4 مگ خوب جواب میده
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
microtorrent135
مرسی داش رضا و آقا سهیل
فرض کنید فعلا اصلا نمی خوام از بیرون از شبکه محلی کسی بهش وصل شه (این بمونه برای قدم بعدی) فعلا یه سرور که بشه php , mysql رو نصب کرد و از داخل شبکه همه وب سایت رو ببینن. (یعنی یه وب سرور روی شبکه محلی شرکتمون)
اما قبل این کار یه مشکلی دارم، مشغول نصب ویندوز سرور 2008 نسخه R2 هستم. و نیاز به 2 راهنمایی دارم:
1) راهنمای نصب دایرکت ادمین و کل تنظیماتی که ویندوز سرور برای اینکار می خواد (این آموزش چطوره که از رو این برم جلو؟ -->
اینجا کلیک کنید
2) تنظیمات VMWare چون می خوام ویندوز سرورم رو تو vmware نصب کنم (
ویندوز xp professional من بشه client و
ویندوز سرور نصب شده در vmware من بشه سرورم)
همون کارای قبل رو باید بکنی
فقط تو این حالت کامپیوتر سرورت به اینترنت نیاز داره و بقیه از توی شبکه لوکال می تونن با اتصالی که به کامپیوتر سرور دارن به سایت وصل بشن
راه اندازی یک سرور در خانه هزینه زیادی میبره و مقرون به صرفه فکر نمیکنم باشه.
هزینه نگهداری سیستمی که 24 ساعته روشنه(ممکنه خراب بشه) + پول برق + پول اینترنت + هزینه نیروی انسانی و مهندسی که خودتون برای پیکریندی و مونیتورینگ انجام میدید + تجهیزات برق اضطراری هم باید جور کنید(اختیاری) + اینترنت مطمئن که همیشه وصل باشه و براساس رویدادهای تقویم قطع نشه(چون یکبار گوگل بیاد ببینه سایت آفه دیگه هیچی.
آقا سهیل سوال من اینه که چیکار کنم اگه تو تاپیک بود که نمی پرسیدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
microtorrent135
مرسی داش رضا و آقا سهیل
1) راهنمای نصب دایرکت ادمین و کل تنظیماتی که ویندوز سرور برای اینکار می خواد (این آموزش چطوره که از رو این برم جلو؟ -->
اینجا کلیک کنید
2) تنظیمات VMWare چون می خوام ویندوز سرورم رو تو vmware نصب کنم (
ویندوز xp professional من بشه client و
ویندوز سرور نصب شده در vmware من بشه سرورم)
سلام
یعنی شما میخوای روی یکی از کامپیوترهای موجود در شبکه تون Vmvare نصب کنی و به این طریق یک سرور داشته باشی و همزمان از اون کامپیوتر کارهای روزمره تون رو هم انجام بدی درسته؟
خوب Vmware یک کارت شبکه مجازی برای شما در کامپیوترتون میسازه، بعد وقتی یک vps توی اون بسازی و به صورت Bridge اون رو تنظیم کنی vps شما به شبکه محلی یا اینترنتی که شما وصل هستید وصل میشه.
اما برای اینکه از شبکه محلی به vps شما بشه دسترسی داشت نیاز به تنظیم اون کارت شبکه مجازی vmware (از طریق کنترل پنل ویندوز اصلی) و بعد تنظیم کارت شبکه vps (از طریق پنل وی ام ور) دارید که فکر کنم باید آی پی و دی ان اس شبکه محلی شرکتتون رو بدید تا با اون یکی بشه. و بعد دیگه احتیاجی به اینترنت ندارید. کاربرهای شما از طریق Lan با آی پی تعریف شده واسه vps به سرور شما وصل میشن. (نحوه تنظیم کردن این موارد هم توی انجمن آموزش راجع بهش هست یه سرچ بزن)
در مورد اون نصب من اطلاعات زیادی ندارم.
Active directory برای Grouping و مدیریت شبکه های ویندوزی هست، که شما احتمالا نیازی به اون ندارید، فکر کنم فقط یک کارت شبکه با آی پی معتبر داخل Lan تون داشته باشید و روی اون وب سرور و ... نصب باشه تا کاربرها با آی پی بتونن بهش وصل بشن کفایت میکنه.