پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام تهیه کردیم ۱۵دقیقه بعد از سفارش تحویل گرفتیم واقعا هم پشتیبانی خوبی دارن و هم کیفیتشون عالی هست
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام....سروراشون عالی هستند .... من از سه تا فروشنده تو این فروم خرید کردم ... یکی کیفیت نداشت یکی دیگم پشتیبانی نداشت .... این فروشنده هر دو رو داره ...مخصوصا با این آفر که دیگه فوق العاده هست قیمتشون
سلام برای Mtproxy پابلیک هم دارید سرور ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiSele
سلام تهیه کردیم ۱۵دقیقه بعد از سفارش تحویل گرفتیم واقعا هم پشتیبانی خوبی دارن و هم کیفیتشون عالی هست
درود
ممنون لطف دارید موردی بود در خدمت هستیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed209
سلام....سروراشون عالی هستند .... من از سه تا فروشنده تو این فروم خرید کردم ... یکی کیفیت نداشت یکی دیگم پشتیبانی نداشت .... این فروشنده هر دو رو داره ...مخصوصا با این آفر که دیگه فوق العاده هست قیمتشون
درود
نظر لطف شماست ، در خدمت هستیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roshd
سلام برای Mtproxy پابلیک هم دارید سرور ؟
درود
خیر سرور برای mtproto ارایه نمیدیم.
از ایشون به مدت دو ماه سرور مجازی گرفته شد..برای پیپال و سایت های مالی
متاسفانه اوایل ماه دوم فهمیدم ایپی مشکل داره و هر جا عضو میشدم میگفتن شما پروکسی یا وی پی ان زدین....ایپی مشکل داشت...بهشون اطلاع دادم ایشون به من گفت شما باهاش وی پی ان ساختی که ایپی مشکل دار شده...در حالی که من همچین کاری نکرده بودم..اخه کسی که تو اکانت مالی میره ، مگه سرش درد میکنه که وی پی ان رو سرور مجازی بسازه..کسی که پولش ممکنه بلاک بشه با یه حرکت اشتباه مگه مریضه همچین کاری بکنه....خلاصه مشکل ایپی را انداختن سر بنده و گفتن باید 16 تومن پول بدی تا ایپی جدید بدم و درست بشه..من قبول نکردم ..دیگه هم تمدید نکردم. از کجا معلوم دوباره نندازن سر من؟ 16 تومن پولی نبود ولی زور بود ...من کاری نکرده بودم که بخوام براش پول اضافی بدم...ممکن بود من تمام پولم را از دست بدم. ولی ایشون انداخت سر من.
یه مشکل دیگه هم که داشت ریموت همیشه سرعتش ضعیف بود و ایشون زیر بار نمیرفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigiran
از ایشون به مدت دو ماه سرور مجازی گرفته شد..برای پیپال و سایت های مالی متاسفانه اوایل ماه دوم فهمیدم ایپی مشکل داره و هر جا عضو میشدم میگفتن شما پروکسی یا وی پی ان زدین....ایپی مشکل داشت...بهشون اطلاع دادم ایشون به من گفت شما باهاش وی پی ان ساختی که ایپی مشکل دار شده...در حالی که من همچین کاری نکرده بودم..اخه کسی که تو اکانت مالی میره ، مگه سرش درد میکنه که وی پی ان رو سرور مجازی بسازه]..کسی که پولش ممکنه بلاک بشه با یه حرکت اشتباه مگه مریضه همچین کاری بکنه....خلاصه مشکل ایپی را انداختن سر بنده و گفتن باید 16 تومن پول بدی تا ایپی جدید بدم و درست بشه..من قبول نکردم ..دیگه هم تمدید نکردم. از کجا معلوم دوباره نندازن سر من؟ 16 تومن پولی نبود ولی زور بود ...من کاری نکرده بودم که بخوام براش پول اضافی بدم...ممکن بود من تمام پولم را از دست بدم. ولی ایشون انداخت سر من. یه مشکل دیگه هم که داشت ریموت همیشه سرعتش ضعیف بود و ایشون زیر بار نمیرفت.
میشه بیشتر توضیح بدید چون من هم برای کار مالی سرویس گرفتم والبته وی پی ان ساختم تا آی پی من با آی پی سرور عوض بشه و تشخیص ندن از ایرانم مگه کار دیگه ای هم میشه
به غیر از ساخت وی پی ان برای تغییر آی پی انجام داد نکنه من هم به مشکل بر بخورم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigiran
از ایشون به مدت دو ماه سرور مجازی گرفته شد..برای پیپال و سایت های مالی
متاسفانه اوایل ماه دوم فهمیدم ایپی مشکل داره و هر جا عضو میشدم میگفتن شما پروکسی یا وی پی ان زدین....ایپی مشکل داشت...بهشون اطلاع دادم ایشون به من گفت شما باهاش وی پی ان ساختی که ایپی مشکل دار شده...در حالی که من همچین کاری نکرده بودم..اخه کسی که تو اکانت مالی میره ، مگه سرش درد میکنه که وی پی ان رو سرور مجازی بسازه..کسی که پولش ممکنه بلاک بشه با یه حرکت اشتباه مگه مریضه همچین کاری بکنه....خلاصه مشکل ایپی را انداختن سر بنده و گفتن باید 16 تومن پول بدی تا ایپی جدید بدم و درست بشه..من قبول نکردم ..دیگه هم تمدید نکردم. از کجا معلوم دوباره نندازن سر من؟ 16 تومن پولی نبود ولی زور بود ...من کاری نکرده بودم که بخوام براش پول اضافی بدم...ممکن بود من تمام پولم را از دست بدم. ولی ایشون انداخت سر من.
یه مشکل دیگه هم که داشت ریموت همیشه سرعتش ضعیف بود و ایشون زیر بار نمیرفت.
درود
همونطور که گفتید شما بعد از مدت دوماه استفاده اومدید گفتید این مشکل رو با ای پی دارید ، اگر سرویس مشکل داشت باید همون اول میگفتید نه اینکه بعد از دو ماه استفاده عنوان کنید! مدیریت سرور باشماست و مواردی که میفرمایید وظیفه شما است که چک کنید و مطمئن بشید.
حتی اگر بعد از یک روز استفاده هم میومدید و میگفتید این مشکل رو دارید ما براتون بدون هزینه ای پی رو عوض میکردیم ولی بعد از دوماه این امکان وجود نداشت ، شما اگر قصد حل مشکل رو داشتید با تعویض ای پی مشکلتون حل میشد.
در رابطه با سرعت کند ریموت که میفرمایید باید بدونید که ارتباطات اینترنت شما به ما مربوط نیست و صد در صد مشکل از اینترنت شما است (هرچند اینو الان دارید مطرح میکنید و قبلا در تیکت برای این مورد درخواست پشتیبانی نداشتید و بعید است چنین مشکلی بوده است)
شما تنها مشتری ما نیستید و اگر سرویس های ما مشکلی داشت لاقل یک نفر دیگر در این تاپیک اعلام میکرد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amst
میشه بیشتر توضیح بدید چون من هم برای کار مالی سرویس گرفتم والبته وی پی ان ساختم تا آی پی من با آی پی سرور عوض بشه و تشخیص ندن از ایرانم مگه کار دیگه ای هم میشه
به غیر از ساخت وی پی ان برای تغییر آی پی انجام داد نکنه من هم به مشکل بر بخورم
درود
بعضی از سایتها قابلیت تشخیص نوع اتصال رو دارند و متوجه میشوند که شما از وی پی ان استفاده میکنید ، بهترین راه برای شناخته نشدن استفاده از ریموت سرور است.
بنده فقط ریموت استفاده کردم.برتون توضیح دادم کسی که پولش هرلحظه ممکنه بلاک بشه، جرات وی پی ان زدن را نداره. ولی شما حرف خودتون را میزنید و مشکل را از من می دونید.گفتم که از اوایل ماه دوم. برای کار نکرده هیچوقت پول نمیدم.گفتم من ویپی ان نزدم ولی شما باورت نمیشه. تقصیر را گردن من مشتری میندازید.
اینجا عنوان کردم چون میدونم اکثرا از این موضوع بی اطلاع هستن. شک ندارم مشکل از سمت شما بود.حالا دوست ندارید قبول کنید اون دیگه قضاوتش با دوستان.
در ضمن شما هم اولش باور نمی کردین چند بار براتون اسکرین شات فرستادم تا اخرش لینک را فرستادم و تست زدین با سرور بنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigiran
بنده فقط ریموت استفاده کردم.برتون توضیح دادم کسی که پولش هرلحظه ممکنه بلاک بشه، جرات وی پی ان زدن را نداره. ولی شما حرف خودتون را میزنید و مشکل را از من می دونید.گفتم که از اوایل ماه دوم. برای کار نکرده هیچوقت پول نمیدم.گفتم من ویپی ان نزدم ولی شما باورت نمیشه. تقصیر را گردن من مشتری میندازید.
اینجا عنوان کردم چون میدونم اکثرا از این موضوع بی اطلاع هستن. شک ندارم مشکل از سمت شما بود.حالا دوست ندارید قبول کنید اون دیگه قضاوتش با دوستان.
در ضمن شما هم اولش باور نمی کردین چند بار براتون اسکرین شات فرستادم تا اخرش لینک را فرستادم و تست زدین با سرور بنده
شما وقتی سرویسی رو سفارش میدید قوانین سرویس دهی ما رو قبول میکنید و این مورد خلاف قوانین سرویس دهی ما بود ، ما از کجا بدونیم شما در طول یکماه چه استفاده ای از سرور داشتید؟؟ وظیفه شما بود در ابتدا این مساله رو چک میکردید تا ما رسیدگی میکردیم در تیکت هم خدمت شما گفتیم که بعد از دو ماه استفاده درخواست شما خلاف قوانین سرویس دهی ما بود ولی بازهم برای اینکه کار شما مشکلی پیش نیاد حاضر شدیم با دریافت هزینه براتون ای پی رو عوض کنیم که خودتون قبول نکردید.
با سلام
امکان سفارش یکساله با کد تخفیف وجود دارد؟