پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
سلام سال نو مبارک
قیمت های اینجا با سایت یکم تفاوت دارند
اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
با سلام
با عرض تبریک سال تو
همه قیمت ها در سایت اپدیت هستند دوست من! باید خدمتتون عرض کنم ما افزایش قیمتی نداریم و نخواهیم داشت مگر اینکه نرخ دلار و در حالت کلی ارز، جهش خیلی شدیدی داشته باشد.
اگر به تاریخ ایجاد تاپیک دقت بکنید در ان زمان نرخ هر دلار 13500 تومان بود ولی الان 16100 می باشد که یک جهش شدید بعد از عدم تصویب fatf بود. برای همین مجبور بودیم که قیمت رو حدود 5 هزار تومان افزایش بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام با عرض تبریک سال تو همه قیمت ها در سایت اپدیت هستند دوست من! باید خدمتتون عرض کنم ما افزایش قیمتی نداریم و نخواهیم داشت مگر اینکه نرخ دلار و در حالت کلی ارز، جهش خیلی شدیدی داشته باشد. اگر به تاریخ ایجاد تاپیک دقت بکنید در ان زمان نرخ هر دلار 13500 تومان بود ولی الان 16100 می باشد که یک جهش شدید بعد از عدم تصویب fatf بود. برای همین مجبور بودیم که قیمت رو حدود 5 هزار تومان افزایش بدیم
پس با این حساب قیمت های درج شده در این تاپیک و سایت شما یکی نیست دوست من
بله ، خدمتتون عرض شد که دلیل این مساله چیست
با عرض سلام و خسته نباشید.
دوست عزیز ما میایم اینجا، تاپیکارو مقایسه میکنیم با قیمتا و نظر مشتریا، انتخاب میکنیم. انتخاب کنیم، بعد بریم ببینیم قیمت سایت کلا فرق داره؟
امکان ادیت پست اول رو ندارید دوست عزیز؟
البته با کمال احترام و آرزوی موفقیت
با سلام
دوست من واقعا تفاوت قیمتی سرویس ما با دیگران 5 هزار تومان هست؟
که با افزایش وجه 5 هزار تومانی شما دچار تردید می شوید ؟
بزودی تاپیک جدید ایجاد خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من واقعا تفاوت قیمتی سرویس ما با دیگران 5 هزار تومان هست؟
که با افزایش وجه 5 هزار تومانی شما دچار تردید می شوید ؟
بزودی تاپیک جدید ایجاد خواهد شد
من حرفی درباره 5 هزار تومان و نوع سرویس و شک و تردید نزدم. سوال این بود که آیا امکان ادیت کردن پست اول وجود نداره؟
سوء تفاهم نشه، ولی چیزی که شما فرمودید، بهش میگن مغالته و پاسخ سوال من نبود. البته اگر بخواید، میتونید اصلا پاسخ ندید.
به هر حال تشکر میکنم بابت پاسختون، ایشالا که موفق و مؤید باشید
با سلام
نه دوست من ، ما هیچ موقعی نه فرار به جلو می کنیم و نه به قول شما مغالته ! صرفا پاسخ سطر اول شما رو دادیم
این تاپیک در ابتدا پین شده بود و قرار هست با توجه به تعداد صفحات و تمایل برای پین کردن مجدد ، تاپیک جدید ایجاد بشه. و در اون زمان قیمت ها اپدیت خواهد شد
امری بود بنده در خدمتتون هستم
اقا خواهشا یه سرور تست به من بدین هر مشخصاتی و تایدیه بخواین میدم ، از هر جا گرفتم سرویس بعدش یه مشکلی داشت
با سلام
ممنون می شم از طریق تیکت پیگیری بفرمایید