متشکر از نظرات دوستان ، قرار بود یک سرور خریداری شه با بررسی هایی که از پشتیبانی شون انجام شد ،خرید کنسل شد . :x
نمایش نسخه قابل چاپ
متشکر از نظرات دوستان ، قرار بود یک سرور خریداری شه با بررسی هایی که از پشتیبانی شون انجام شد ،خرید کنسل شد . :x
سلام من دیشب از اینا یه سرور خریدم گیت وی شبکه مشکل داره درست جواب نمیده، پکیج لاست بالا، نه سایتی باز میشه، نه چیزی میشه دانلود کرد نه حتی دی ان اس های گوگل پینگ میشن درست خلاصه بلااستفاده. کار ما هم فورس، ریستارت کردم، os عوض کردم فایده نداشت. تیکت میزنم با کلی توضیحات و اسکرین شات و پسورد روت برای بررسی، بعد دو ساعت به ما پیشنهاد میدن ریستارت کن سرورتو! دوباره امروز صبح پاسخ و خواهش و تمنا و تلفن از ما، بعد چند ساعت جوابی که دادن اینه:
«با سلامسرور شما در دسترس هست،لطفا دقیق تر بفرمایید مشکل تون چی هست و در صورت امکان پسورد سرور ارسال بفرمایید جهت بررسی.»
:-|:65:[-(
خلاصه بهتون بگم که اگه علاقه ای به آرامش روح و روان خودتون دارین از این دوستان دوری کنین وگرنه بدترین تجربه تون از پشتیبانی انتظارتون را میکشه :دی
لطفا تیکت ج بدید ! ممنون میشم .
***ی در این سرویس !!! بیاید و قضاوت کنید !
خطای Deceptive site ahead روی 2 تا از سایت یکی از مشتریانم داده ایشون امده بدون اینکه به من بگه سرور مجازی رو ساسپند کرده که بیش از 30 تا مشتری روش فعال هستند !
2تا از سایت مشتریان که این خطا رو داده به ترتیب
Bmsho.com
Alakdoon.com
حالا می خوام ببینم آیا همه سرویس دهنده این خطا رو بده سرور مجازی مشتریانشونو میبندن !
اینم جوابش تو تیکت
فایل پیوست 40610
من فردا صبح اولین کاری که می کنم از فتا هم پیگیر میشم ، ولی اصلا برات خوب نیست این کار ، *** بی همه چیز
- - - Updated - - -
گفتما !!!!! این فایل ها از کجا اومدن ، نگو برادرمون خودش آپلود کرده :)):)):))
پسر زهنتو ! دم
سرور میبندی بچه سال ! تا باز نکتی بیچارت میکنم
<p>
مشکل این آقا نیست ! مشکل مدیران این انجمن هستن که مثل تابلو فقط نگاه میکنن تا هر کسی هد سرویسی دلش خواست بزاره برای فروش ! اون مدیر اگر خاصیت داشت بعد از این همه بررسی های منفی و مشکلات کاربران از این سرویس دهنده ، کلا این تاپیک فروش رو میبست.</p>
<p>
<span style="font-size:3;">انصافا کیفیت سرورشون واقعا خوبه ! واقعا حرف نداره و مثلش ندیدم . ای کاش پشتیبانیشون هم به خوبی کیفیت سرور هایشون بود !</span></p>
الان من جوابگوی 30 تا مشتری ام که صبر کنید درست میشه ، وای به روزی که رو در رو ببینمت ، پارت می کنم ! حتی نذاشتی بکاپ بردارم از سرور نه ؟ عیبی نداره آدرس که داری ، پایان شب سیه سفید است .
با سلام. بنده هم (99/05/02) اقدام به خرید سرور مجازی از ایشون کردم.
متاسفانه این تاپیک رو ندیده بودم.
ماشالله قبل خرید با سرعت لایو چت جواب تیکتمو دادن. بعد خرید که فکر میکنم به مریخ سفر کردن.
داخل enmad هم ایشون دوتا شکایت پاسخ داده نشده داره.
متاسفانه شماره تلفن هایی که اعلام کردن از پشتیبانی بگیرید تا اینجا و حتی رجیستری دامنه نه پاسخگو هستن و نه در دسترس.
خدا رحم کرد که قبلش اطلاعاتمو برده بودم روی هاست دیگه وگرنه اگر به امید این آقا نشسته بودم که تا الان نابود شده بودم.
الانم بعد از خرید در حد 5 - 6 ساعت کار کرد و متاسفانه سرور از کار افتاد. درخواست لغو زدم ولی متاسفانه نه تیکت ج میدن نه تلفن.
هیچ موقع دوست نداشتم که از کسی شکایت کنم. ولی خب ساکتم که بشینی فکر میکنن هیچی نمیفهمی...
این پولا به زحمت در میاد خوردن نداره دوست عزیز.
مشکل از این ***ا نیست ! مشکل از مدیران این انجمنه ! که در رو وا گذاشتن هر کسی برا خودش تاپیک فروش میزنه ! یکی نیست به این مدیرا بگه وقتی نمیتونی کیفیت رو کنترل کنی ! جمع کن .
من ازشون سرور خریدم ! قبل از اینکه یورو گرون شه . 3 روز سرور من خاموش بود . بعد 3 روز گفتن یورو رفته بالا باید پول بیشتر بدید . نگو خودشون سرور خاموش کردن .
حیف و حیف و حیف که شهرشون یا حتی تهران نیستم وگرنه چند برابر پولم هزینه میکردم ولی دهنشو سرویس میکردم .
سرور رم 6 اخرش چند
9 تا ای چی اضافه چند؟