پاسخ : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
ببینید شما دارید میکوبید میگید برقصید
باشه
اقاین من کلا با بحث استفاده نال مخالفم برای استفاده از نال شده ان دلیل نمی تراشم
فقط هدف من این هست که همه یه بار تجربه نکنن و هرکس که تازه کار بود تجربه جدید بدست بیاره
وسلام
همین
اقا تموم من دیگه پست نمیدم نه بیکارم نه وقت دارم والا
همین قدر کافی بود بسه
سلام لطفا غیبت نکنید بزارید آقای داوری خودشون بیان بعد
شما که میگتفید حتما مدرک ارائه بدید
البته ارتقا دادن جرم نیست
در حال
خدانگهدار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
باشه
اقاین من کلا با بحث استفاده نال مخالفم برای استفاده از نال شده ان دلیل نمی تراشم
فقط هدف من این هست که همه یه بار تجربه نکنن و هرکس که تازه کار بود تجربه جدید بدست بیاره
وسلام
همین
همین قدر کافی بود بسه
کاملا مشخص هست شما هدفدار تاپیک 5 ماه پیش رو بالا آوردین ، در حالی که 100% میدونید جناب داوری نیستن که جوابتون رو بدن . آفرین ، موقعیت خوبی هست برای خراب کردن اعتبار ایشون !
پ.ن : از مردی تا نامردی و از جوانمردی تا ناجوانمردی یک قدم است !
آقا هرکی میخواد نخره
این حرفا دیگه چیه میزنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
باشه
وسلام
همین
همین قدر کافی بود بسه
اول که شما گفتی نال شدشو پیدا کردم و هرکی لینک میخواد بگه .. حالا میگی با استفاده از نال مخالفم ...
اون مساله کپی بودن هم مثل همین ادعای شماست که یه کم بگذره از همین هم برمیگردید .
دقیقا ما هم هدفمون همین هست . البته دوست داشتیم شما اون نسخه اصلی رو معرفی میکردید که کاربران بتونن از نسخه اصلی استفاده کنند که این کاررو انجام ندادید .
در بحث عدم وجود خدا هم قیاس مع الفارق است .
در هر حال شما یا هرکس دیگه ای مختار در خرید یا عدم خرید محصولات ما هستند . میتونید خرید کنید یا نکنید . هر سیستمی مشتریان خاص خودش رو داره .
تنها میتونم بگم متاسفم
شخصیت جناب داوری برای همگان مشخص است ، و با مطرح کردن چنین تایپیک هایی به اعتبار ایشون خدشه ای وارد نمی شود .
به جای اینکه از زحمتکشانی که در توسعه و پیشرفت تلاش میکنند حمایت کنیم ، تا وابستگیمان به به سیستم های خارجی کمتر شود ؛ اقدام به تخریب این افراد میکنیم .
دوستان لطفا گیر و کش بیخودی ندهید تا هرروز موضوع adonis شما در صفحه خاطرات گوگل اپدیت نشود
اول که شما گفتی نال شدشو پیدا کردم و هرکی لینک میخواد بگه .. حالا میگی با استفاده از نال مخالفم
مثل بعضی ها بی وجدان نیستم دلم سوخت برای مهندس شما عزیز من
وگرنه قرار دادن لینک کاری برای من نداره عزیز من و قرار ندادم چون دوستی در صفجه قبل گفتن سیستم روسی است و ایشان زحمت کشیدن من برای زحمت و عرق دیگرا ارزش قائل می باشم هرچی باشه یادتون میارم که گفتم هدف جنگ نمی باشد و روشن شدن است وسلام
حالا اگه خودتان حال میکنید بدم تو دست ملت
آقا هرکی میخواد نخره
این حرفا دیگه چیه میزنید
هرکی درسته بعضی ها خوششون نمیاد به هرحال
شخصیت جناب داوری برای همگان مشخص است ، و با مطرح کردن چنین تایپیک هایی به اعتبار ایشون خدشه ای وارد نمی شود .
به جای اینکه از زحمتکشانی که در توسعه و پیشرفت تلاش میکنند حمایت کنیم ، تا وابستگیمان به به سیستم های خارجی کمتر شود ؛ اقدام به تخریب این افراد میکنیم .
مشخص یودن شخصیت به کار نمیاد نماز روزه واجبه
اعتبار به نبود این جور مسائل نیست (انتقاد پذیر باشیم)
سیستم خارجی
اینو دیگه خراب کردی هروقت ویندوز اصلی گرفتین و به جای سه حرف www معادل فارسی ان را قرار داید میتونید حرفی برای عدم وابستگی بگوید
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
ادمی را ادمیت لازم است وگرنه صد سگ به لقمه نانی راضی است
ببخشید همشو حذف نبودم
همکارش اومده میگه بذار ... بعد شما میگی (نه .. من مثل بعضی ها بی وجدان نیستم دلم سوخت برای مهندس)!
جک سال داری تعریف میکنی ؟؟
شما برای اثبات ادعای خودت باید لینک را بذاری ... وگرنه مطمئن باش حرفات اعتبار و جایگاهی بین اعضای انجمن نداره ...
با اون استدلال های فلسفیتم خیلی حال کردم ... یه ربع داشتم می خندیدم :)
به هر حال ما منتظر هستیم چشممون به جمال این نسخه خارجی روشن بشه .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezafox
دوستان لطفا گیر و کش بیخودی ندهید تا هرروز موضوع adonis شما در صفحه خاطرات گوگل اپدیت نشود
اول که شما گفتی نال شدشو پیدا کردم و هرکی لینک میخواد بگه .. حالا میگی با استفاده از نال مخالفم
مثل بعضی ها بی وجدان نیستم دلم سوخت برای مهندس شما عزیز من
وگرنه قرار دادن لینک کاری برای من نداره عزیز من و قرار ندادم چون دوستی در صفجه قبل گفتن سیستم روسی است و ایشان زحمت کشیدن من برای زحمت و عرق دیگرا ارزش قائل می باشم هرچی باشه یادتون میارم که گفتم هدف جنگ نمی باشد و روشن شدن است وسلام
حالا اگه خودتان حال میکنید بدم تو دست ملت
آقا هرکی میخواد نخره
این حرفا دیگه چیه میزنید
هرکی درسته بعضی ها خوششون نمیاد به هرحال
مشخص یودن شخصیت به کار نمیاد نماز روزه واجبه
اعتبار به نبود این جور مسائل نیست (انتقاد پذیر باشیم)
سیستم خارجی
اینو دیگه خراب کردی هروقت ویندوز اصلی گرفتین و به جای سه حرف www معادل فارسی ان را قرار داید میتونید حرفی برای عدم وابستگی بگوید
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
ادمی را ادمیت لازم است وگرنه صد سگ به لقمه نانی راضی است
ببخشید همشو حذف نبودم
ادب مرد به ز دولت اوست .
شما از ادبیاتی که استفاده میکنید شخصیتتون مشخص هست . میتونید تاپیک رو بالا نگه دارید یا برید از همون نسخه اصلی استفاده کنید و در تاپیک جداگانه به دیگران هم معرفی کنید .
تفاوتی نداره .
درخواست من کاملا مشخص و واضح هست . بیش از این بحث فرسایشی و بی نتیجه است .
دوست عزیز من جواب خودم را در سایر انجمن ها و صفحه های قبل گرفته ام
سیستم adonis ویرایش شده یک سیستم روسی میباشد
به هر حال اهل فن بهتر میدانند
بنده گفتم نه کدنویسم نه چیزی از جای میگیرم و .........
شما هم خوش باش همین که جملات و ادبیات و و تحلیل ما شما را می خنداند
کافیست
خداکنه همیشه شاد باشی
گفته های صفحه های قبلی کاملا واضح و روشن میباشد
بالاخره یکی از کسانی که میدونم چه خبره میان جواب شما رو میدم
ماکه اهل فن نیستیم ولی
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها