پاسخ : زرین پال داوون شده ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
خیلی جالبه چی را با چی مقایسه میکنید
هر جای دنیا بانک میگیره نه یک شرکت واسط که هنوز مجوز هاش هم کامل نیست .
خودتان را گول نزنید . مقایسه شما زیاد منطقی نبود
من کلی گفتم...درگاه های خارجی از دلت بخواد بدون مدارک و مجوز به راحتی درگاه نمیدن...
جالبه توی ایران بخواهند با درگاه کار کنن دنبال درگاه بدون مدرک می گردد
1 فایل پیوست
ایمیلی که زرین پال امروز ارسال کرد و توضیح درباره نگرانی کاربران بابت سرقت اطلاعات:
فایل پیوست 38407
https://www.zarinpal.com/blog/%D8%A7...E%D8%A7%D9%84/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancoder
و من به جای زرین پال از شما کاربران گرامی عذر خواهی میکنم و سعی را بر این میگذاریم که امنیت بیشتری را برای شما به ارمغان بیاوریم.
(در این حد هم نیستیم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
دوست عزیز....
دریافت درگاه مستقیم بانک اینماد و کلی مدارک کوفتی می خواد که از عهده ما خارجه...
اولین باری که نماد گرفتم 2 ماه زمان برد آخرین باری که گرفتم یک ماه پیش بود تو 3 روز انجام و تایید شد سرعتشون خیلی رفته بالا!
اگر واقعا هک شده قطعا دسترسی هم به دیتابیس پیدا کردن!!
مدارک ما رو (شناسنامه ، کارت ملی ، کارت پایان خدمت و آدرس منزل) رو پیدا کردن و این یعنی عمق فاجعه!!!!!!!!!!!!!
یهو فردا میبینی یک افسر پلیس میاد دم خونه میگه :
آقا شما بازداشت هستید.
عه!چرا؟!؟
این خط(شماره موبایل) با کارت ملی شما ثبت شده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Staff
اگر واقعا هک شده قطعا دسترسی هم به دیتابیس پیدا کردن!!
مدارک ما رو (شناسنامه ، کارت ملی ، کارت پایان خدمت و آدرس منزل) رو پیدا کردن و این یعنی عمق فاجعه!!!!!!!!!!!!!
یهو فردا میبینی یک افسر پلیس میاد دم خونه میگه :
آقا شما بازداشت هستید.
عه!چرا؟!؟
این خط(شماره موبایل) با کارت ملی شما ثبت شده...
سلام
طبق گفته زرین پال فقط روتر میکروتیک شون هک شده و به اطلاعات کاربرا و دیتابیس دسترسی نداشتن.
در ضمن برای فعال کردن خط قطعا خود شخص باید حضور داشته باشه و با یک اسکن کارت ملی شماره ای فعال نمیکنن.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djdj99
سلام
طبق گفته زرین پال فقط روتر میکروتیک شون هک شده و به اطلاعات کاربرا و دیتابیس دسترسی نداشتن.
در ضمن برای فعال کردن خط قطعا خود شخص باید حضور داشته باشه و با یک اسکن کارت ملی شماره ای فعال نمیکنن.
موفق باشید
شما یه اسکن از کارت ملیت رو برای ارسال کن ببین چند تا خط برات ثبت میکنم :)
نیازی هم نیست خودت حضور داشته باشی فقط یه اسکن برای من ارسال کن.
پ.ن:خدا نکنه یه ایرانی روی یک چیز متمرکز بشه! زرین پال که عددی نیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Staff
درود
من خودم برای ثبت خط جدید برای فعال سازیش سوال کردم به نمایندگیش یا دفاتر پیشخوان دولت گفتن حضور شخص الزامی هست + ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه.
حالا اون دفتری که به صورت اسکن کارت ملی بخواد خط فعال کنه کارش مجاز نیست در ضمن اگر خطی فعال بشه هر چقدر سیم کارت که به اون اسم ثبت شده باشه براش اس ام اس میشه از سایت cra.ir اگر اشتباه نکنم.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Staff
شاید حالا دفتری تخلف کنه و شماره را فعال کنه با کپی و اسکن اما بلافاصله برای خط دیگه ات پیامک میاد که خط فلانی به نام شما ثبت شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djdj99
درود
من خودم برای ثبت خط جدید برای فعال سازیش سوال کردم به نمایندگیش یا دفاتر پیشخوان دولت گفتن حضور شخص الزامی هست + ارائه اصل کارت ملی و شناسنامه.
حالا اون دفتری که به صورت اسکن کارت ملی بخواد خط فعال کنه کارش مجاز نیست در ضمن اگر خطی فعال بشه هر چقدر سیم کارت که به اون اسم ثبت شده باشه براش اس ام اس میشه از سایت cra.ir اگر اشتباه نکنم.
موفق باشید
تا پیامک فعالسازی برای شما بیاد و شما مراحل قانونی رو طی کنید که این سیمکارت رو من فعال نکردم اون یارو بار خودشو بسته :)
و از همه مهمتر الان دارن هر کارت ملی و شناسنامه رو به قیمت 300 400تومن میفروشن(بماند شماره تلفن و آدرس منزل) که زرین پال همه ی این ها رو یکجا تقدیم کرد:71:
دفاتر پیشخوان دولت هم میگن خود طرف موقع ثبت حضور داشته و قاضی هم باهاش کاری نداره! تنها کسی که این وسط گیر میفته ما هستیم!!!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
شاید حالا دفتری تخلف کنه و شماره را فعال کنه با کپی و اسکن اما بلافاصله برای خط دیگه ات پیامک میاد که خط فلانی به نام شما ثبت شده است
تا مراحل قانونی رو طی کنید که مالک این سیمکارت شما هستید کار از کار گذشته...
و فقط با کارت ملی که نمیشه سیمکارت ثبت کرد؛ با یه کارت ملی میشه هزاران کار غیرمنتظره انجام داد!