پاسخ : انجام پرداخت های شما PayPal, CreditCard
من هم ایشون رو میشناسم البته دوستم نیست :دی [۲ سال پیش]
Admin Garena بود خودشم میدونه که زیاد تو Garena کسی ازش خوشش نمیاد [زیادی گیر بود :دی]
هم یکی از دوستهای بنده بود هنوزم بگی نگی هست :دی ۲-۳ سال هست میشناسمش
مهراد Q... بیا J بده حالا.
پول بنده ***یده شده و دوستانی که ایشون رو 100% تایید میکرد باید جواب بدند.
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
ایشون ***ی کردند
آدرش ایشون رو پیدا کردم
No. 6, 8. Do shahid ave., Shohada Sq.,, Arak, Markazi, IR
من که در حال پیگیری هستم
ایشون مبلغ خیلی زیادی به من هم باید برگشت بزنند ولی می گن در حال حاضر مشکل دارند واقعا مشکل هم دارند
من از ایشون 20 روز پیش خرید کریدم اوکی نشد قرار شد برگشت بزنه مبلغ زیادی هم هست
اینطوری که دوستان می گند نیست من به ایشون حدود 800 یورو پرداخت کردم خرید هم کرد ولی 170 یورو اوکی نشد صبر کنید چند روزی فکر کنم پول ها رو برگشت بزنه
واقعا سرعت عمل s.w.a.t خیلی بهتر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
ایشون مبلغ خیلی زیادی به من هم باید برگشت بزنند ولی می گن در حال حاضر مشکل دارند واقعا مشکل هم دارند
من از ایشون 20 روز پیش خرید کریدم اوکی نشد قرار شد برگشت بزنه مبلغ زیادی هم هست
اینطوری که دوستان می گند نیست من به ایشون حدود 800 یورو پرداخت کردم خرید هم کرد ولی 170 یورو اوکی نشد صبر کنید چند روزی فکر کنم پول ها رو برگشت بزنه
[/B]
اگه ایشون از 20 روز پیش مشکل داشتن چرا 3-4 روز پیش وعده پرداخت دادن و نزدیک 100 تومان پول دوستمو بالا کشیدن.
آیا اگه ما صبر کنیم دیتا سنتری که فردا باید سرور اون تمدید بشه هم صبر میکنه ؟
مگه هر کسی مشکل مالی داره باید بیاد اینجا تاپیک بزنه پول مردمو بالا بکشه؟
عجب داستانی شده :62:
منم میتونم پرداخت کنم سود خوبی هم داره من ۱ usd رو میخرم حدود ۹۸۰ تا ۱۰۰۰ تومان اما به دردسرش نمیارزه واقعا، بهتر نبود میرفتید صرافی ؟
نقل قول:
No. 6, 8. Do shahid ave., Shohada Sq.,, Arak, Markazi, IR
باغ ملی میشینن ... :56:
کسی اسم ایشون رو میدونه ؟
چه جالب به من پی ام دادن بیام جوابگو باشم 8-}
1. چه جالب هست که یهو چند تا یوزر که همه پست ها زیر 30 40 هست شروع کردن به ... اگر مشکلی هست میتونید تاپیک بزنید با مدرک انتقاد کنید فکر نکنم این تاپیک جای مناسبی برای درخواست بن شدن امیر باشه
2.پسر خوب تو که اطلاع نداری سکوت کنی بهتر هست کسی نمیگه لالی ویزای مالزی کجا بود بفهمی کدوم کشور هست پشمت میریزه
3. من امیر رو تایید کردم و میکنم تا چند روز آینده هم قول داده مشکل رو حل کنه ...
پ.ن : این مشکلات برای همه بوجود میاد ولی خیلی بده که رقبا از آب گلالود ماهی بگیرنا ...
در ضمن بعضی از دوستانی که تهمت زدن هم فکر کنم باید یه اخطاری چیزی بهشون داده بشه ...من خودمو به چند دلار نمیفروشم عزیز نیازی هم به این پولا ندارم :)
1oveless کی هستی ؟:دی
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
الان هم پیگیری کردم گفت اونایی که پول ریختن به hajiha_tan90[at]hotmail[dot]com ایمیل بزنن مشکل تا 2 3 روز دیگه حل میشه
پشمت میریزه ?
چه جالب
چه ادبیات جالبی داری شما
شما امیر رو تایید میکنی ؟
کی شمارو تایید میکنه ؟
جالبهههههههههههههههه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
چه جالب به من پی ام دادن بیام جوابگو باشم 8-}
1. چه جالب هست که یهو چند تا یوزر که همه پست ها زیر 30 40 هست شروع کردن به ... اگر مشکلی هست میتونید تاپیک بزنید با مدرک انتقاد کنید فکر نکنم این تاپیک جای مناسبی برای درخواست بن شدن امیر باشه
2.پسر خوب تو که اطلاع نداری سکوت کنی بهتر هست کسی نمیگه لالی ویزای مالزی کجا بود بفهمی کدوم کشور هست پشمت میریزه
3. من امیر رو تایید کردم و میکنم تا چند روز آینده هم قول داده مشکل رو حل کنه ...
پ.ن : این مشکلات برای همه بوجود میاد ولی خیلی بده که رقبا از آب گلالود ماهی بگیرنا ...
در ضمن بعضی از دوستانی که تهمت زدن هم فکر کنم باید یه اخطاری چیزی بهشون داده بشه ...من خودمو به چند دلار نمیفروشم عزیز نیازی هم به این پولا ندارم :)
1oveless کی هستی ؟:دی
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
الان هم پیگیری کردم گفت اونایی که پول ریختن به hajiha_tan90[at]hotmail[dot]com ایمیل بزنن مشکل تا 2 3 روز دیگه حل میشه
مهرداد هستم مردک noob
Garena ID
Draconian که دادم به مهران