دو تا سرویس سفارش دادم. اولی یک ساعته تحویل شد. دومی چون آ[ر وقت بود فردا صبح اول وقت کانفیگ شده تحویل شد.
این انتقادات با اکانت های تازه باز شده جنبه ای جز تخریب نداره و معمولا یا به دلیل تخریب همکار ها ارسال می شه و یا مشکلات روحی و روانی
نمایش نسخه قابل چاپ
دو تا سرویس سفارش دادم. اولی یک ساعته تحویل شد. دومی چون آ[ر وقت بود فردا صبح اول وقت کانفیگ شده تحویل شد.
این انتقادات با اکانت های تازه باز شده جنبه ای جز تخریب نداره و معمولا یا به دلیل تخریب همکار ها ارسال می شه و یا مشکلات روحی و روانی
سلام من امروز بهشون دوباره پیامک دادم و گفتم چون برای کار فوری میخواستم توی فروم گلایه کردم گفتن ساعت کاری شرکت پنجشنبه تا ساعت 3 هست و جمعه هم تعطیل رسمی هستش ایشالا که سرور رو امروز تحویل میدن و منم همینجا اعلام میکنم تا سوء تفاهم پیش نیاد ولی در کل به نظر من بهتر هست توی متنی که نوشتین یا توی امضاتون حتما ساعت کاری شرکتتون رو بنویسید برای خودتون خیلی بهتر میشه دیگه کسی بخاطر تاخیر شاکی نمیشه و اگه هم خواست توی ساعات کاری خریداری میکنه ممنون
سرور منو هم تحویل دادن سرعت و کیفیت سرورتون عالی هست و خیلی راضیم ممنونم
جناب گلی بنده ساعت 7 عصر پرداخت کردم هنوز تحویل نشده، تیکت هم دادم هنوز پاسخ داده نشده!
سرور بنده هم 4 ساعته در روز تعطیل تحویل داده شد کیفیت و سرعت هم مطلوب و خوب بود ممنونم
منم دیشب سفارش دادم گویا جمعه تعطیل هستن و تا فردا باید صبر کنم
خرید شد سرور رم 2 منتظر دریافت هستم
دووست عزیز برای هاست های میزبانی تون تخفیف ندارین؟
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی همیشه آنلاین و در دسترس [365/7/24] مهمترین معیارهست.
ممنون میشم این جمله رو حذف کنید و بفرمایید جمعه ها تعطیله :)):)):))