-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
سلام
این سرویس:
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
از OVH موجود هست؟
هارد RAID داره؟
-
پاسخ : پشتوار سرور - 40 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
با سلام کانفیگ های اولیه شامل چه مواردی می باشد ....
بنده نتونستم از طریق تلگرام با شما در تماس باشم
سلام وقت بخیر
تلگرام در دسترس هست و میتوانید از چت آنلاین سایت و یا تیکت و تلفن سوال خود را بپرسید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza63
سلام
این سرویس:
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
از OVH موجود هست؟
هارد RAID داره؟
سلام وقت بخیر
بله از ovh موجود هست ولی راید ندارند.
راید 10 از انگلستان موجود هست که شامل این آفر نیست و طبق قیمت سایت هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
سلام وقت بخیر
تلگرام در دسترس هست و میتوانید از چت آنلاین سایت و یا تیکت و تلفن سوال خود را بپرسید.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
بله از ovh موجود هست ولی راید ندارند.
راید 10 از انگلستان موجود هست که شامل این آفر نیست و طبق قیمت سایت هست.
با تشکر
مای لاک آلمان رید اختصاصی دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza63
با تشکر
مای لاک آلمان رید اختصاصی دارد؟
سلام وقت بخیر
مای لاک هارد ساتا و ssd بدون راید موجود هست.
-
عذرخواهی میکنم جناب کد تخفیف کار نمیکند.
-
کد تخفیف دیگه کار نمیکنه قربان ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghfarhad2
عذرخواهی میکنم جناب کد تخفیف کار نمیکند.
سلام وقت بخیر
کد تخفیف عوض شده اول تاپیک کد داده شده است از اون کد استفاده کنید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
کد تخفیف دیگه کار نمیکنه قربان ؟
سلام وقت بخیر
کد مشکلی ندارد کد جدید N8X66Y9ZSC
-
یک سفارش دادم منتظر تحویل هستم
تحویل آنی هم نبود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
یک سفارش دادم منتظر تحویل هستم
تحویل آنی هم نبود.
با آرزوی شادمانی برای شما
احترما ، تحویل آنی در صورت صحیح وارد کردن اطلاعات اولیه مانند هاست نیم و پسورد قوی هست.
در غیر این صورت اپراتور مربوطه باید بررسی و اصلاح و ارسال کند.
- - - Updated - - -
با توجه به اینکه امکان ادیت کردن و اضافه کردن سرور در تاپیک نیست خدمت بازدیدکنندگان محترم عرض کنم سرور جدید از دیتاسنتر مای لاک با هارد پر سرعت SSD NVMe قابل ارائه هست.
مشخصات سرور:
https://www.webtropia.com/fileadmin/...cons/pixel.pngCPU: Intel i7-7700k
RAM: https://www.webtropia.com/fileadmin/...cons/pixel.png64 GB DDR4 RAM
HDD: 2*512 GB NVMe
-
من ازشون ی vps خریداری کردم با هارد ssd nvme میتونم بگم محشره، دوستانی که مثل من تردید داشتن میتونن با خیال راحت خرید کنن